esinizin gecinmeye gonlu yok sanki...o zaman sen olmadan kizi veririm deyin bakalim tepkisi ne oluyorcevabınız için teşekkür ederim.Ben de sen bizim eve gelebilirsin,hatta annen ve baban da gelebilir diyorum,kabul etmiyor.
Ben boşanmış bir kadınım.Eski eşim yeniden evlendi. Şimdi kızımı istemeye gelecekler. Aynı zamanda söz kesilecek. Eski eşim kızımı kendisinden ayrı,benden ayrı istemeye gelmeleri gerektiğini söylüyor. O zaman yüzükler nerede takılacak diyorum.Birimizde takılır diyor. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.Fikri olanlardan yardım bekliyorum.
Beyefendi gelmiyorsa kızı sizden istesinler.cevabınız için teşekkür ederim.Ben de sen bizim eve gelebilirsin,hatta annen ve baban da gelebilir diyorum,kabul etmiyor.
masaAllah kv ne...baskasi olsa gurur yapar gitmezdi belki...iyi kadinmis anlayisli davranmis vesselamBenim annem babamda ayrılar. Babam 2. Evliliğini yaptı. Istenme zamanımda tutturdu benim evimden istenecek diye. Annemde haklı olarak gitmek istemedi. Evli olmasa giderdim ama yakışık almaz dedi.
Babama babaannemin evinden istenmem teklifinde bulunduk ikisi de bir arada olsun diye ama babam Nuh dedi peygamber demedi.
Ağlamaktan içim çıktı o dönem. Kayınvalidem benim halimi görünce üzülme kızım iki taraftan da isteriz dedi ve aynı gün iki tarafa da gidildi.
Bu iyiliğini hiç unutmam kayınvalidemin. Nasıl yaparsınız bilmem ama kendinizden önce evladınızı düşünün. Onun en mutlu günlerinin kabus Olmasını istemiyorsanız orta yol bulun.
Çok iyidir Hakkını yiyemem. Babam düşünmedi benim halimi o düşündü. Allah bin kere Razı olsun.masaAllah kv ne...baskasi olsa gurur yapar gitmezdi belki...iyi kadinmis anlayisli davranmis vesselam