- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
ha noldu babanin basi goge ermistir eminim ( : buyuklugunu gostermis masaAllah..Çok iyidir Hakkını yiyemem. Babam düşünmedi benim halimi o düşündü. Allah bin kere Razı olsun.
Kardeşim var bekar. Sıkıyorsa onda yapsın aynı şeyi. Ben salakmışım kendimi yemiş bitirmişim ama Kardeşimi yedirmem.ha noldu babanin basi goge ermistir eminim ( : buyuklugunu gostermis masaAllah..
tabii bunu bende dedim valla ilk basta..karsidaki insanlarda oyuncaklari degil...dedigin gibi ego tatmini baska birsey degil bu...Allah yardim etsin bu durumdakilere..Kardeşim var bekar. Sıkıyorsa onda yapsın aynı şeyi. Ben salakmışım kendimi yemiş bitirmişim ama Kardeşimi yedirmem.
Ego böyle Şeyler yaptırıyor işte insana. Kendi evladının bile önüne geçebiliyor. Muhtemelen eşide gazı verdi
Neyse geçti gitti ama kayınvalidemle bu kadar anlayışlı olmasaydı ne yapardım bilmem. Baksana burada bile erkek tarafı oyuncağınız mı diyen bir Sürü insan var. Haklılar ama kimse bu duruma düşmek istemez. Biraz anlayışlı olmakta fayda var.
Ben boşanmış bir kadınım.Eski eşim yeniden evlendi. Şimdi kızımı istemeye gelecekler. Aynı zamanda söz kesilecek. Eski eşim kızımı kendisinden ayrı,benden ayrı istemeye gelmeleri gerektiğini söylüyor. O zaman yüzükler nerede takılacak diyorum.Birimizde takılır diyor. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.Fikri olanlardan yardım bekliyorum.
ben o kayınvalidenin ellerinden öperim.. sorun çıkarmak değil, çözüm aramak nasıl olurmuş herkes görse de ibret alsa..Benim annem babamda ayrılar. Babam 2. Evliliğini yaptı. Istenme zamanımda tutturdu benim evimden istenecek diye. Annemde haklı olarak gitmek istemedi. Evli olmasa giderdim ama yakışık almaz dedi.
Babama babaannemin evinden istenmem teklifinde bulunduk ikisi de bir arada olsun diye ama babam Nuh dedi peygamber demedi.
Ağlamaktan içim çıktı o dönem. Kayınvalidem benim halimi görünce üzülme kızım iki taraftan da isteriz dedi ve aynı gün iki tarafa da gidildi.
Bu iyiliğini hiç unutmam kayınvalidemin. Nasıl yaparsınız bilmem ama kendinizden önce evladınızı düşünün. Onun en mutlu günlerinin kabus Olmasını istemiyorsanız orta yol bulun.
Keşke her kayınvalide benimki gibi olsaben o kayınvalidenin ellerinden öperim.. sorun çıkarmak değil, çözüm aramak nasıl olurmuş herkes görse de ibret alsa..
Benimki de iyidir. severim de hani. baştan çok benimseyemese de..Keşke her kayınvalide benimki gibi olsabazen Çıldırtır bizi ama biliyorumki bana özel değil. Birbirimizi idare ediyoruz işte.
Benim Annem ile babam ayrı annem ve buyukbabamdan istediler. Babama ihtiyacım ykBen boşanmış bir kadınım.Eski eşim yeniden evlendi. Şimdi kızımı istemeye gelecekler. Aynı zamanda söz kesilecek. Eski eşim kızımı kendisinden ayrı,benden ayrı istemeye gelmeleri gerektiğini söylüyor. O zaman yüzükler nerede takılacak diyorum.Birimizde takılır diyor. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.Fikri olanlardan yardım bekliyorum.
Ağzına saglikBu biraz saçma, kız istemeye geliyorlar neticede. Kız hangi evde yaşıyorsa, diğer ebeveynin o eve gelmesi ve o akşam orda bulunması mantıklıdır. Eski eşiniz, kızı babasından istesinler siz gelin diyorsa onun evinde de bu tören olabilir. Önemli olanın onun egosu değil kızınızın rahatı, mutluluğu olduğunu hatırlatın lütfen. Yazık, gerilmiştir.
Kolay gelsin,