Boşanmış 2 tane erkek çocuğu olan bir erkekle kafamda çok soru işaretleri var. Deneyimli olanlar lütfen fikrinize ihtiyacım var.

kesinlikle,,,, sız bır kurbana yardım etmeye mı calısıyorsunuz ama sonunda kurban olan sız oluyorsunuz

agzınıza saglık

katılıyorummmm

Allah aşkına geri dönecek belli başka birini bulması zor iki yalandan özür dilese kabul edeceksiniz. Çok drama seviyorsunuz bu konu tansiyonumu çıkardı iyice
Demek ki ikisi de daha iyisini bulamıyor. Sepetin dibindeki bi soğan bi sarımsak gibi birbirlerine kalacaklar eninde sonunda belli ki.

burnu düşse yerden almaz. asla kendin de hata görmez. ben bu kadına ne yaptım da ne oldu demez. kendi hatalarını asla düzeltmez. üstüne üstlük beni suçladı, yarı yolda bırakıyorsun beni diye.
İşte yalancıktan da olsa ya ben pişmanım dese sizde geri dönecek mi hava sezdim. O derece vahim

burnu düşse yerden almaz. asla kendin de hata görmez. ben bu kadına ne yaptım da ne oldu demez. kendi hatalarını asla düzeltmez. üstüne üstlük beni suçladı, yarı yolda bırakıyorsun beni diye.

Yahu kızım sende hiç mi akıl yok engelle gitsin anası danası eski karısı çocuğu neden senin derdin bas engeli gitsin ... kendi boşanıp 1 kadını ve 2 çocuğu yarıyolda bırakmış o zaman kendi boşanmasaymış? Sana vicdan sömürüsü yapana bak 2 çocuklu kadını bırakmış bir adam?!!

Ay hiç yapmazdı ya şöyleydi böyleydi bu adam şimdi peşimden geldi demeniz için müthiş bir bahane çıktı

Merhabalar deniz hanım yazılarınızı okudum yazılanları da okudum. Öncelikle sana kendimden bahsedeyim. Bende 36 yaşındayım şimdiki kocamla 2 yıl oldu evleneli. Onunda bir kızı bir oğlu vardı. Bende boşanmış bir bayandım. Ama çocuğum yoktu. İkimizin de belli bir geliri var. Şimdi gelelim mevzuya burada herkes birşeyler der. Çünkü ne seni ne karşıdaki erkeği kimse tanımadan duygularınızı bilmeden yorumlar yapmış sormadan etmeden ve bilmeden . Canım bak ben sana önemli birşey söyleyeyim. Öncelikle kendi bildiğini hissettiğini yap. Çocuğun ailesine bak nasıl insanlar sana tavırları nasıl kardeşlerine arkadaşlarına bak seni onlarla tanıştırmış mı seni onlara nasıl anlatıyor. Seninle mutlu mu sen onunla mutlu günler geçirdin mi ? Aile evinde kaldınız mı sana iyi davranıyorlar mı … Çünkü dünya hali herkesin başına birşeyler gelebilir önemli olan bundan ders çıkarmak bundan kurtulabilmek bunun için uğraşmak … Önüne bakabilmek için dayanak bulmak ve bu adamda seni bulmuş . Anladığım kadarıyla da adam sana herşeyi anlatmış. Şeffaf davranmış (saklayadabilirdi demi ) Bu adamın seninle hayalleri var . Evet çocukları var bu dünyanın sonu değil bak mesela ben benim şuanki eşimin çok sıkıntısı vardı velayet davası ailevi sorunları falan filan ve ben bu süreçte hep yanında oldum ve benim eşim bunları 1 sene atlattı omuzumda çok ağladı ben herşeyimi ona adadım. Bizde çok ayrıldık barıştık. Ama adam ne oldu biliyor musun ? Şunu dedi bana sen başımın tacısın beni asla bırakmadın ben sana yanlış bile davrandım sen beni bırakmadın Allah senden razı olsun bak şuan atlattım atlattık herşeyi ömür boyu seninle olacağım … Bana sürekli herkese sürekli Allah karımdan razı olsun benim yanımda oldu ve çocuklar da bizimle bazen amcasında dedesinde bana abla diyorlar ama şimdi son zamanlarda anne diyorlar hatta eşim bunun için canım eğer kabul etmezsen uyarayım diyor . Annelerinden görmediler ben yardımcı oldum onlara zaten babaları herşeyde destekçileri bende arka planda yanlarındayım… Ve şuan hamileyim çok çok da mutluyum . Yani adamın yanında ol eminim bu zor süreçleri atlatınca çok çok değişecektir. Seni el üstünde tutacaktır. Ki müdür yardımcısıymış boş bir adam da değilmiş. Emin ol sana gerekeni yapacaktır. Sorun çıkarmadan elimizden geleni yaparsak iyi niyetli olursak inanıyorum ki Allah güzel günler yaşatır.

Mutluyum diyorsunuz adınız bile dertlihanım belli ki 10 yıl yaşlanmışsınız başkasının çocuklarını çekmekten niye konu sahibini de sürüklemek istiyorsunuz ?

Mutluyum diyorsunuz adınız bile dertlihanım belli ki 10 yıl yaşlanmışsınız başkasının çocuklarını çekmekten niye konu sahibini de sürüklemek istiyorsunuz ?
Ne kadar gözüm kapalı dimi ? adını bile görmemişim.
Kimse için değmiyormuş. ayrılır ayrılmaz başka kadınları takip edecek kadar alçalabilen biri. Yani onun için demem o ki biri gider biri gelir mantığı varmış. Ben sadece yaptığım tüm fedakarlıklarını en ağır biçimde bedelini ödüyorum.

Ve deniz hanım adam çocukları için uğraşıyor çok da haklı çocuklarına bakmayan onları döven bir kadından almaya çalışıyor . O çocuklar annelerini istemeyip babalarını istiyorlarsa bence sende o adamı istemelisin çünkü çocukların duyguları hissiyatları asla yanılmaz. Aynı benim eşimin çocukları gibi babalarına hep derlerdi biz seviyoruz ….. ablamızı diye evlen diye :) Ve şimdi de eski eşi bunları görünce duyunca tası tarağı topladı gitti evlendi ve de bok gibi bir hayatı var yani ne ekersen onu biçersin . Sende o adamın ruhuna hayatına güzel şeyler ekki doğrusunu biçesin . Kararsız kalman gayet normal çünkü bende bunları yaşadım hatta senden daha çok yaşadım . Ayrılmışsın çünkü öyle yazmışsın. Ben olsam yerinde arar mutlu olmak için neler yapabilirizi konuşup kötü ve yanlış konuşmaktan sakınarak milletin dediği olumsuz şeylerden sıyrılarak . Yapmışsa bir olumsuzluk özür diler yapmaması için söz alırsın kendinden de ondan da hayatınıza bakarsınız … ikiniz de çalışansınız ki adamın evide varmış. Bir gelecek kurarsınız kendinize . Çünkü o adamda o çocuklarda böyle olsun istemezdi emin olun sizde hayatınızın kötü olmasını istemezdiniz sizde boşanmışsınız ben hep çözüm odaklı oldum eşimde aynı şekilde ve tüm olumsuzlukları beraber atlattık çok şükür şuan iyiyiz aynı şekilde mutlu olmanızı istiyorum

her meslek sahibi düzgün olsaydı.

Hayır ondan dolayı değil ben annemi kaybettim yakın zamanda ondan dolayı dertliyim ve eşim bu süreçte çok yanımda durdu . Ben üye değildim deniz hanımı okuyunca yazdıklarını yaşadıklarımı anlatmak istedim üye olup dertli yazmam annemden kaynaklıydı kanserden kaybettim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…