- 24 Mart 2012
- 17.191
- 3.603
- 41
kesinlikle,,,, sız bır kurbana yardım etmeye mı calısıyorsunuz ama sonunda kurban olan sız oluyorsunuzYa eski eş ne kadar problemli olursa olsun, sizin olmayan iki tane çocuğa dayanabilecek misiniz? Üstelik ikisi de ergenliğe girecek. Hayatınızdaki kişi tabii ki ısrar eder, en kârlı o çıkacak. Çocuklara bakılacak, eve bakılacak, kendi ihtiyaçları da görülecek. Onun için şu an bulunmaz nimetsiniz. sakın böyle bir hata yapmayın.
kacsın hıc dusunmeden dıyorum ben deSacmalama. Kendini yakma. Adamin pacalarindan problem akiyor. Senin derdin ne?
agzınıza saglıkMüdür kadın bile bu kadar toplumun saçmalıklarıyla dolysa ben ne diyeyim .. 32 yaş gayet genç bir yaş,menapozda değilsin ,, buruşmuş değilsin, 50 yaşında değilsin ne yaşının geçmesiSenin gittiğin okulların onda birine gitmeyen eve gelen 50lik temizlikçi ablam bile fıstık gibiyim maşallah diyor Bumble indirmiş flört etmiş onu anlatıyordu. At gitsin diplomalarını bence madem çörüştün iyisi mi huzurevine yerleş
katılıyorummmmYaşınız daha çok genç. Çocuk düşünün ya da düşünmeyin kendiniz gibi çöpsüz üzüm birini bulun.
O adam sizin denginiz değil. Hele de belalı bir eski eş varken başında uzak durun.
Hassas birisiniz sanırım bunları düşünmek bile hastalık sahibi yapmış sizi.
Gerçekleştiğinde daha çok hasta olursunuz. Geçmiş olsun bu arada umarım atlatırsınız hastalığınızı.
Çok üzgünüm ama bana da öyle geldiAllah aşkına geri dönecek belli başka birini bulması zor iki yalandan özür dilese kabul edeceksiniz. Çok drama seviyorsunuz bu konu tansiyonumu çıkardı iyice
Demek ki ikisi de daha iyisini bulamıyor. Sepetin dibindeki bi soğan bi sarımsak gibi birbirlerine kalacaklar eninde sonunda belli ki.Allah aşkına geri dönecek belli başka birini bulması zor iki yalandan özür dilese kabul edeceksiniz. Çok drama seviyorsunuz bu konu tansiyonumu çıkardı iyice
burnu düşse yerden almaz. asla kendin de hata görmez. ben bu kadına ne yaptım da ne oldu demez. kendi hatalarını asla düzeltmez. üstüne üstlük beni suçladı, yarı yolda bırakıyorsun beni diye.Çok üzgünüm ama bana da öyle geldi
bunlar ağır ithamlar.Demek ki ikisi de daha iyisini bulamıyor. Sepetin dibindeki bi soğan bi sarımsak gibi birbirlerine kalacaklar eninde sonunda belli ki.
İşte yalancıktan da olsa ya ben pişmanım dese sizde geri dönecek mi hava sezdim. O derece vahimburnu düşse yerden almaz. asla kendin de hata görmez. ben bu kadına ne yaptım da ne oldu demez. kendi hatalarını asla düzeltmez. üstüne üstlük beni suçladı, yarı yolda bırakıyorsun beni diye.
seviyorum ama kendime saygımdan dolayı bu saatten sonra olmaz. eski eşi 3 gün hapise girdi diye adam benimle kutlamak istedi. ailesi yanımda yatak odalarına varana kadar anlattı. bunları yutamam..İşte yalancıktan da olsa ya ben pişmanım dese sizde geri dönecek mi hava sezdim. O derece vahim
İnşallah. Ama sanmıyorum.bunlar ağır ithamlar.
birini bulmak için bir gayem yok.
erkeksiz de bir hayat sürer...
burnu düşse yerden almaz. asla kendin de hata görmez. ben bu kadına ne yaptım da ne oldu demez. kendi hatalarını asla düzeltmez. üstüne üstlük beni suçladı, yarı yolda bırakıyorsun beni diye.
Ay hiç yapmazdı ya şöyleydi böyleydi bu adam şimdi peşimden geldi demeniz için müthiş bir bahane çıktıburnu düşse yerden almaz. asla kendin de hata görmez. ben bu kadına ne yaptım da ne oldu demez. kendi hatalarını asla düzeltmez. üstüne üstlük beni suçladı, yarı yolda bırakıyorsun beni diye.
Merhabalar deniz hanım yazılarınızı okudum yazılanları da okudum. Öncelikle sana kendimden bahsedeyim. Bende 36 yaşındayım şimdiki kocamla 2 yıl oldu evleneli. Onunda bir kızı bir oğlu vardı. Bende boşanmış bir bayandım. Ama çocuğum yoktu. İkimizin de belli bir geliri var. Şimdi gelelim mevzuya burada herkes birşeyler der. Çünkü ne seni ne karşıdaki erkeği kimse tanımadan duygularınızı bilmeden yorumlar yapmış sormadan etmeden ve bilmeden . Canım bak ben sana önemli birşey söyleyeyim. Öncelikle kendi bildiğini hissettiğini yap. Çocuğun ailesine bak nasıl insanlar sana tavırları nasıl kardeşlerine arkadaşlarına bak seni onlarla tanıştırmış mı seni onlara nasıl anlatıyor. Seninle mutlu mu sen onunla mutlu günler geçirdin mi ? Aile evinde kaldınız mı sana iyi davranıyorlar mı … Çünkü dünya hali herkesin başına birşeyler gelebilir önemli olan bundan ders çıkarmak bundan kurtulabilmek bunun için uğraşmak … Önüne bakabilmek için dayanak bulmak ve bu adamda seni bulmuş . Anladığım kadarıyla da adam sana herşeyi anlatmış. Şeffaf davranmış (saklayadabilirdi demi ) Bu adamın seninle hayalleri var . Evet çocukları var bu dünyanın sonu değil bak mesela ben benim şuanki eşimin çok sıkıntısı vardı velayet davası ailevi sorunları falan filan ve ben bu süreçte hep yanında oldum ve benim eşim bunları 1 sene atlattı omuzumda çok ağladı ben herşeyimi ona adadım. Bizde çok ayrıldık barıştık. Ama adam ne oldu biliyor musun ? Şunu dedi bana sen başımın tacısın beni asla bırakmadın ben sana yanlış bile davrandım sen beni bırakmadın Allah senden razı olsun bak şuan atlattım atlattık herşeyi ömür boyu seninle olacağım … Bana sürekli herkese sürekli Allah karımdan razı olsun benim yanımda oldu ve çocuklar da bizimle bazen amcasında dedesinde bana abla diyorlar ama şimdi son zamanlarda anne diyorlar hatta eşim bunun için canım eğer kabul etmezsen uyarayım diyor . Annelerinden görmediler ben yardımcı oldum onlara zaten babaları herşeyde destekçileri bende arka planda yanlarındayım… Ve şuan hamileyim çok çok da mutluyum . Yani adamın yanında ol eminim bu zor süreçleri atlatınca çok çok değişecektir. Seni el üstünde tutacaktır. Ki müdür yardımcısıymış boş bir adam da değilmiş. Emin ol sana gerekeni yapacaktır. Sorun çıkarmadan elimizden geleni yaparsak iyi niyetli olursak inanıyorum ki Allah güzel günler yaşatır.O 33, ben 32 yaşında. Boşanmış çocuğu olmayan bir kadınım. Önceden çok çocuk sahibi olmak istiyordum fakat artık çocuk istememeye karar verdim. Biyolojik yaşımda geçiyor zaten. Yaklaşık 1.5 senedir beraber olduğum adam sürekli evlilik konusunu açarak aramızda huzursuzluk çıkmaya başladı. Önceki eşinden 2 tane erkek çocuğu var. Biri 9 biri 10 yaşında. Annelerini istemiyorlar ve velayet davası devam ediyor. 2 tane pedagog raporu babaya velayeti verme hususunda. 1.5 yıldır çektiğim ızdıraplar, bitmek bilmeyen stresli dönemler yüzünden sürekli hastalanıyorum. Evlenmeli miyim evlenmemelimiyim kararsızım. Eski eşi çok problemli bir kadın. Çocuklarını döven ve hakkında açılan birsürü dava dosyaları var.
Mutluyum diyorsunuz adınız bile dertlihanım belli ki 10 yıl yaşlanmışsınız başkasının çocuklarını çekmekten niye konu sahibini de sürüklemek istiyorsunuz ?Merhabalar deniz hanım yazılarınızı okudum yazılanları da okudum. Öncelikle sana kendimden bahsedeyim. Bende 36 yaşındayım şimdiki kocamla 2 yıl oldu evleneli. Onunda bir kızı bir oğlu vardı. Bende boşanmış bir bayandım. Ama çocuğum yoktu. İkimizin de belli bir geliri var. Şimdi gelelim mevzuya burada herkes birşeyler der. Çünkü ne seni ne karşıdaki erkeği kimse tanımadan duygularınızı bilmeden yorumlar yapmış sormadan etmeden ve bilmeden . Canım bak ben sana önemli birşey söyleyeyim. Öncelikle kendi bildiğini hissettiğini yap. Çocuğun ailesine bak nasıl insanlar sana tavırları nasıl kardeşlerine arkadaşlarına bak seni onlarla tanıştırmış mı seni onlara nasıl anlatıyor. Seninle mutlu mu sen onunla mutlu günler geçirdin mi ? Aile evinde kaldınız mı sana iyi davranıyorlar mı … Çünkü dünya hali herkesin başına birşeyler gelebilir önemli olan bundan ders çıkarmak bundan kurtulabilmek bunun için uğraşmak … Önüne bakabilmek için dayanak bulmak ve bu adamda seni bulmuş . Anladığım kadarıyla da adam sana herşeyi anlatmış. Şeffaf davranmış (saklayadabilirdi demi ) Bu adamın seninle hayalleri var . Evet çocukları var bu dünyanın sonu değil bak mesela ben benim şuanki eşimin çok sıkıntısı vardı velayet davası ailevi sorunları falan filan ve ben bu süreçte hep yanında oldum ve benim eşim bunları 1 sene atlattı omuzumda çok ağladı ben herşeyimi ona adadım. Bizde çok ayrıldık barıştık. Ama adam ne oldu biliyor musun ? Şunu dedi bana sen başımın tacısın beni asla bırakmadın ben sana yanlış bile davrandım sen beni bırakmadın Allah senden razı olsun bak şuan atlattım atlattık herşeyi ömür boyu seninle olacağım … Bana sürekli herkese sürekli Allah karımdan razı olsun benim yanımda oldu ve çocuklar da bizimle bazen amcasında dedesinde bana abla diyorlar ama şimdi son zamanlarda anne diyorlar hatta eşim bunun için canım eğer kabul etmezsen uyarayım diyor . Annelerinden görmediler ben yardımcı oldum onlara zaten babaları herşeyde destekçileri bende arka planda yanlarındayım… Ve şuan hamileyim çok çok da mutluyum . Yani adamın yanında ol eminim bu zor süreçleri atlatınca çok çok değişecektir. Seni el üstünde tutacaktır. Ki müdür yardımcısıymış boş bir adam da değilmiş. Emin ol sana gerekeni yapacaktır. Sorun çıkarmadan elimizden geleni yaparsak iyi niyetli olursak inanıyorum ki Allah güzel günler yaşatır.
Ne kadar gözüm kapalı dimi ? adını bile görmemişim.Mutluyum diyorsunuz adınız bile dertlihanım belli ki 10 yıl yaşlanmışsınız başkasının çocuklarını çekmekten niye konu sahibini de sürüklemek istiyorsunuz ?
Ve deniz hanım adam çocukları için uğraşıyor çok da haklı çocuklarına bakmayan onları döven bir kadından almaya çalışıyor . O çocuklar annelerini istemeyip babalarını istiyorlarsa bence sende o adamı istemelisin çünkü çocukların duyguları hissiyatları asla yanılmaz. Aynı benim eşimin çocukları gibi babalarına hep derlerdi biz seviyoruz ….. ablamızı diye evlen diye :) Ve şimdi de eski eşi bunları görünce duyunca tası tarağı topladı gitti evlendi ve de bok gibi bir hayatı var yani ne ekersen onu biçersin . Sende o adamın ruhuna hayatına güzel şeyler ekki doğrusunu biçesin . Kararsız kalman gayet normal çünkü bende bunları yaşadım hatta senden daha çok yaşadım . Ayrılmışsın çünkü öyle yazmışsın. Ben olsam yerinde arar mutlu olmak için neler yapabilirizi konuşup kötü ve yanlış konuşmaktan sakınarak milletin dediği olumsuz şeylerden sıyrılarak . Yapmışsa bir olumsuzluk özür diler yapmaması için söz alırsın kendinden de ondan da hayatınıza bakarsınız … ikiniz de çalışansınız ki adamın evide varmış. Bir gelecek kurarsınız kendinize . Çünkü o adamda o çocuklarda böyle olsun istemezdi emin olun sizde hayatınızın kötü olmasını istemezdiniz sizde boşanmışsınız ben hep çözüm odaklı oldum eşimde aynı şekilde ve tüm olumsuzlukları beraber atlattık çok şükür şuan iyiyiz aynı şekilde mutlu olmanızı istiyorumO 33, ben 32 yaşında. Boşanmış çocuğu olmayan bir kadınım. Önceden çok çocuk sahibi olmak istiyordum fakat artık çocuk istememeye karar verdim. Biyolojik yaşımda geçiyor zaten. Yaklaşık 1.5 senedir beraber olduğum adam sürekli evlilik konusunu açarak aramızda huzursuzluk çıkmaya başladı. Önceki eşinden 2 tane erkek çocuğu var. Biri 9 biri 10 yaşında. Annelerini istemiyorlar ve velayet davası devam ediyor. 2 tane pedagog raporu babaya velayeti verme hususunda. 1.5 yıldır çektiğim ızdıraplar, bitmek bilmeyen stresli dönemler yüzünden sürekli hastalanıyorum. Evlenmeli miyim evlenmemelimiyim kararsızım. Eski eşi çok problemli bir kadın. Çocuklarını döven ve hakkında açılan birsürü dava dosyaları var.
O 33, ben 32 yaşında. Boşanmış çocuğu olmayan bir kadınım. Önceden çok çocuk sahibi olmak istiyordum fakat artık çocuk istememeye karar verdim. Biyolojik yaşımda geçiyor zaten. Yaklaşık 1.5 senedir beraber olduğum adam sürekli evlilik konusunu açarak aramızda huzursuzluk çıkmaya başladı. Önceki eşinden 2 tane erkek çocuğu var. Biri 9 biri 10 yaşında. Annelerini istemiyorlar ve velayet davası devam ediyor. 2 tane pedagog raporu babaya velayeti verme hususunda. 1.5 yıldır çektiğim ızdıraplar, bitmek bilmeyen stresli dönemler yüzünden sürekli hastalanıyorum. Evlenmeli miyim evlenmemelimiyim kararsızım. Eski eşi çok problemli bir kadın. Çocuklarını döven ve hakkında açılan birsürü dava dosyaları var.
O 33, ben 32 yaşında. Boşanmış çocuğu olmayan bir kadınım. Önceden çok çocuk sahibi olmak istiyordum fakat artık çocuk istememeye karar verdim. Biyolojik yaşımda geçiyor zaten. Yaklaşık 1.5 senedir beraber olduğum adam sürekli evlilik konusunu açarak aramızda huzursuzluk çıkmaya başladı. Önceki eşinden 2 tane erkek çocuğu var. Biri 9 biri 10 yaşında. Annelerini istemiyorlar ve velayet davası devam ediyor. 2 tane pedagog raporu babaya velayeti verme hususunda. 1.5 yıldır çektiğim ızdıraplar, bitmek bilmeyen stresli dönemler yüzünden sürekli hastalanıyorum. Evlenmeli miyim evlenmemelimiyim kararsızım. Eski eşi çok problemli bir kadın. Çocuklarını döven ve hakkında açılan birsürü dava dosyaları var.
her meslek sahibi düzgün olsaydı.Merhabalar deniz hanım yazılarınızı okudum yazılanları da okudum. Öncelikle sana kendimden bahsedeyim. Bende 36 yaşındayım şimdiki kocamla 2 yıl oldu evleneli. Onunda bir kızı bir oğlu vardı. Bende boşanmış bir bayandım. Ama çocuğum yoktu. İkimizin de belli bir geliri var. Şimdi gelelim mevzuya burada herkes birşeyler der. Çünkü ne seni ne karşıdaki erkeği kimse tanımadan duygularınızı bilmeden yorumlar yapmış sormadan etmeden ve bilmeden . Canım bak ben sana önemli birşey söyleyeyim. Öncelikle kendi bildiğini hissettiğini yap. Çocuğun ailesine bak nasıl insanlar sana tavırları nasıl kardeşlerine arkadaşlarına bak seni onlarla tanıştırmış mı seni onlara nasıl anlatıyor. Seninle mutlu mu sen onunla mutlu günler geçirdin mi ? Aile evinde kaldınız mı sana iyi davranıyorlar mı … Çünkü dünya hali herkesin başına birşeyler gelebilir önemli olan bundan ders çıkarmak bundan kurtulabilmek bunun için uğraşmak … Önüne bakabilmek için dayanak bulmak ve bu adamda seni bulmuş . Anladığım kadarıyla da adam sana herşeyi anlatmış. Şeffaf davranmış (saklayadabilirdi demi ) Bu adamın seninle hayalleri var . Evet çocukları var bu dünyanın sonu değil bak mesela ben benim şuanki eşimin çok sıkıntısı vardı velayet davası ailevi sorunları falan filan ve ben bu süreçte hep yanında oldum ve benim eşim bunları 1 sene atlattı omuzumda çok ağladı ben herşeyimi ona adadım. Bizde çok ayrıldık barıştık. Ama adam ne oldu biliyor musun ? Şunu dedi bana sen başımın tacısın beni asla bırakmadın ben sana yanlış bile davrandım sen beni bırakmadın Allah senden razı olsun bak şuan atlattım atlattık herşeyi ömür boyu seninle olacağım … Bana sürekli herkese sürekli Allah karımdan razı olsun benim yanımda oldu ve çocuklar da bizimle bazen amcasında dedesinde bana abla diyorlar ama şimdi son zamanlarda anne diyorlar hatta eşim bunun için canım eğer kabul etmezsen uyarayım diyor . Annelerinden görmediler ben yardımcı oldum onlara zaten babaları herşeyde destekçileri bende arka planda yanlarındayım… Ve şuan hamileyim çok çok da mutluyum . Yani adamın yanında ol eminim bu zor süreçleri atlatınca çok çok değişecektir. Seni el üstünde tutacaktır. Ki müdür yardımcısıymış boş bir adam da değilmiş. Emin ol sana gerekeni yapacaktır. Sorun çıkarmadan elimizden geleni yaparsak iyi niyetli olursak inanıyorum ki Allah güzel günler yaşatır.
Hayır ondan dolayı değil ben annemi kaybettim yakın zamanda ondan dolayı dertliyim ve eşim bu süreçte çok yanımda durdu . Ben üye değildim deniz hanımı okuyunca yazdıklarını yaşadıklarımı anlatmak istedim üye olup dertli yazmam annemden kaynaklıydı kanserden kaybettim malesefMutluyum diyorsunuz adınız bile dertlihanım belli ki 10 yıl yaşlanmışsınız başkasının çocuklarını çekmekten niye konu sahibini de sürüklemek istiyorsunuz ?