O
Eskiden sevip, saydığım için hiç bu açıdan bakmayıp hep olumlu şeyler düşünüyordum. Sevdiğim adam sonuçta her şeyi birlikte hallederiz diye. Ben çalışıyordum ki zaten ilgilenecek bir sorumluluğum olamazdı. Ancak akşam eve geldiğimiz de beraber yapacaktık herşeyi. Ben bu kadar iyi düşünürken, karşı taraf artık bana kötü davranmaya başlayınca olaylar koptu. En son ''beyinsiz'' dedi ve suratına kapatıp, her yerden engelledim. Kendini hiç suçlu hissetmiyor zaten. Şuan da tek odaklandığım nokta sağlığım. Bu ay maddi anlamda sıkışık olduğum için psikolağa gidemiyorum. Öbür ay inşallah başlayacağım. Bende büyük bir travma bıraktı.
Ne psikoloğu ayol kalk titre ve kendine gel
Ben bu türlerin ciğerini bilirim ciğerini.
Kadının gözlerinde değeri yok yok yok.
Senin aslı görevin; göbekli, kel, pörsümüş bu ulvi varlıkları çocukları ile birlikte hiçbir söz hakkın olmadan kabul etme zorunluluğu. Kabul etmezsen beyinsiz der.
Boklu donlarını, kokmuş atletlerini, alt üst ettikleri sofrayı, kirlettikleri evi çekip çevirecek manipüle ettiği kadın uyandı, beyefendisiz bey gerçek yüzünü gösterdi.
Yat kalt dua et evlenmeden önce Yaradan gösterdi sana 2. evlilik hüsranı yaşamadın. Asıl o zaman sen toparlanamazdın.
Sen çalışıyorum sorumluluğu alamazdım diyorsun da, karşındaki adam gayet kültürlü maddi olarak süper kazanç sahibi, çocuklarının yükünü sana sırtlandırmayacak biri değil ki.
Sen isten gelip, evin sana yüklenen sorumluluklarını yapmadığında neler olurdu neler…