- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.069
- 29
-
- Konu Sahibi laylaylom20
Eşiniz de boşanma yanlısı olabilir gibi anladım bunlardan ama.. açıkça konuşsanız? Hani oturum, iş konulanlarında yetkinse sizden yardımcu da olur belki?
Ben ex eşimin oturma odasında internette bir kıza mesaj yazdığını yatak odasında hesabını açıp görmüş kişiyim. Aldatma hep fiziksel olmuyor.
Ayrıca kendisi de evlilik hayatı isteyen biri değil demekki. Depresif depresif takılsın kendi başına. Boşanmak istediğinizi söyleseniz karşı çıkacağını sanmıyorum
Onun boşanmak gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Beraber ev alma planları fln yapıyor. Boşanmak istediğimi söylersem ne tepki verir bilmiyorum.Tatsız olmuş, evlilikte cinsellik olmadan yürümüyor maalesef. Bu sefer ilgi başka yere kayar sonrası aldatma vs. Peki o ayrılmak ister mi? Yoksa böyle gitsin kafasında mı.
peki bu cinsellik konusunu konuştunuz mu buna ne tepki veriyor?Onun boşanmak gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Beraber ev alma planları fln yapıyor. Boşanmak istediğimi söylersem ne tepki verir bilmiyorum.
6 yılda nasıl süresiz oturum alamadınız ki? Neden oturumunuz hala eşinize bağlı?Şu anki oturma iznim ona bağlı. Ama çalışıyorum ve işe bağlı oturma izni almayı planlıyorum.
Paylaşacak taşınmaz mal yok, bankada bir miktar para var. Onu paylaşmak konusunda sorun yaşamayız. Onun dışında da genel olarak büyük bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
Yaşadığım ülkede 8 yıl yaşamak gerekiyor sürekli oturum için.6 yılda nasıl süresiz oturum alamadınız ki? Neden oturumunuz hala eşinize bağlı?
Sizin yerinizde olsam bir şekilde 8 yıla tamamlamaya bakardım bu süreci. Çünkü şuan bosanirsaniz bunun için çok uğraşmanız gerekebilir. 2 yıl daha sabredin sonra hala boşanmak istiyorsanız o zaman harekete geçersiniz. Benim kuzenim evlilik nedeniyle yurtdisina gitmişti aradan kaç yıl geçti bilmiyorum ama boşandı sonra orada kaldı. Dil öğrendi, çalışıyor, çocuğu küçüktü şimdi büyüttü koca kız oldu gayet yaşıyorlar anne kız. Sizde yaparsınız neden yapamayasinizYaşadığım ülkede 8 yıl yaşamak gerekiyor sürekli oturum için.
Ben ex eşimin oturma odasında internette bir kıza mesaj yazdığını yatak odasında hesabını açıp görmüş kişiyim. Aldatma hep fiziksel olmuyor.
Ayrıca kendisi de evlilik hayatı isteyen biri değil demekki. Depresif depresif takılsın kendi başına. Boşanmak istediğinizi söyleseniz karşı çıkacağını sanmıyorum
Şifresini bildiğimi bilmiyorduKııızzzz bacım onu nasıl yaptın merak ettim??? Pislikler ya. Ex olmayı hak etmiş.
Bence 8 yılı doldurmaya bak.Turkiye ye dönmek istemiyorsan kendini garantiye alman lazım.is üstünden oturum alamayabilirsin çünkü.Yaşadığım ülkede 8 yıl yaşamak gerekiyor sürekli oturum için.
Benim de eşimle cinsellik 3 ayda 1 var ben demesem yok yani....Evli insanların bırakın 1 yılı, 1 ay cinsellik olmadan durmaları çok çok yanlış. Kaldı ki erkekler dayanamaz normalde. Sizi aldatıyor olma ihtimali de var biliyorsunuz değil mi?
Herhangi bir sağlık problemi varsa da gidip tedavi olmalıydı bunca zaman.