- 25 Temmuz 2008
- 581
- 401
-
- Konu Sahibi laylaylom20
Evliliğin ilk yıllarından normaldik. Sonra ben cinsel olarak yaklasmazsam o hiç yaklasmamaya başladı. Ben de bıktım artik hep ilk adimi atan olmaktan ve bıraktım. ben bırakınca o da hiç yaklasmadi. Konuşmaya çalıştım ama geliştirdi hepNeden cinsellik yok?
Şu anki oturma iznim ona bağlı. Ama çalışıyorum ve işe bağlı oturma izni almayı planlıyorum.Mesleğiniz var ise,yurtdışına eş durumuna göre onun sayesinde ona bağlı çalışma/oturma izni ile kalmıyorsanız,kazandığınız maaş size yeteceğini düşünüyorsanız neden olmasın.
Yani boşanınca eski eşe bağlı ona evrak/viza vs muhtaçlık olmayacaksa pekala yapabilirsiniz.
Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Boşanma aşamasında insan gibi destek vererek ayrılacak yapıda mı çirkefleşecek ben olmazsam burada barınamazsın diye baskı yapacak yapıda mı?
Mal mülk var mı paylaşılacak?
Aldattığını sanmıyorum. Çoğu zaman evde. Depresif bir halde, sosyal bir insan da değil.Evli insanların bırakın 1 yılı, 1 ay cinsellik olmadan durmaları çok çok yanlış. Kaldı ki erkekler dayanamaz normalde. Sizi aldatıyor olma ihtimali de var biliyorsunuz değil mi?
Herhangi bir sağlık problemi varsa da gidip tedavi olmalıydı bunca zaman.
Sürekli depresif bir halde, sosyal hayatı pek yok. Beni de depresif bir hale sürüklüyor. Beraber bir yere gidelim, bir aktivite yapalım anlayışı yok. Benim de yasam enerjimi yok ediyor adeta.Bu hale gelmenize sebep nedir? Çözülemeyecek sorunlar var mı bunlardan başka?
Ben sizin yerinizde olsam kurtarmak için her yolu dener, olmuyorsa o zaman boşanmayı düşünürdüm.
Eşiniz de boşanma yanlısı olabilir gibi anladım bunlardan ama.. açıkça konuşsanız? Hani oturum, iş konulanlarında yetkinse sizden yardımcu da olur belki?Evliliğin ilk yıllarından normaldik. Sonra ben cinsel olarak yaklasmazsam o hiç yaklasmamaya başladı. Ben de bıktım artik hep ilk adimi atan olmaktan ve bıraktım. ben bırakınca o da hiç yaklasmadi. Konuşmaya çalıştım ama geliştirdi hep.
Ben ex eşimin oturma odasında internette bir kıza mesaj yazdığını yatak odasında hesabını açıp görmüş kişiyim. Aldatma hep fiziksel olmuyor.Aldattığını sanmıyorum. Çoğu zaman evde. Depresif bir halde, sosyal bir insan da değil.
Terapiste gitmeyi deneseniz?Sürekli depresif bir halde, sosyal hayatı pek yok. Beni de depresif bir hale sürüklüyor. Beraber bir yere gidelim, bir aktivite yapalım anlayışı yok. Benim de yasam enerjimi yok ediyor adeta.
Bana da aldatıyor gibi geldi.Evli insanların bırakın 1 yılı, 1 ay cinsellik olmadan durmaları çok çok yanlış. Kaldı ki erkekler dayanamaz normalde. Sizi aldatıyor olma ihtimali de var biliyorsunuz değil mi?
Herhangi bir sağlık problemi varsa da gidip tedavi olmalıydı bunca zaman.
Tatsız olmuş, evlilikte cinsellik olmadan yürümüyor maalesef. Bu sefer ilgi başka yere kayar sonrası aldatma vs. Peki o ayrılmak ister mi? Yoksa böyle gitsin kafasında mı.Evliliğin ilk yıllarından normaldik. Sonra ben cinsel olarak yaklasmazsam o hiç yaklasmamaya başladı. Ben de bıktım artik hep ilk adimi atan olmaktan ve bıraktım. ben bırakınca o da hiç yaklasmadi. Konuşmaya çalıştım ama geliştirdi hep.