Boşanmayı düşünüyorum. Delil toplama

Çok özür diliyorum afedersin ohaa yani. Sapık resmen bu şoktayım. Daha sağlam delillerde bulmam lazım işim çok zor ve zaman alacak. Dua edin bana

canım bi.gece esin uyurken telf.al
kızın nosunu biliosundur
eşinmiş gibi msjlaş biraz
sonra onları ekran görüntüsü al ama kendi telefonunla kameraya çek
casus yazılımsız delil sana
cunku karşı taraf avukat tutarda
casus yazılım yasal degil gibi bşi ortaya atarsa
kusurlu bulunabilir
hiç bişey alamayabilirsin
birde bildiğim kadarıyla bir olayın üzerinden 6 ay geçtiği zaman
affetmiş sayılıyorsun
emin degilim ama

Evet bu da olabilir ama malum böyle zamanlarda telefonlarına sarılıp uyuyorlar. Ne zaman alsam o gözler karanlıkta parlayıveriyor. Biz hasta olsak o kadar tetikte olmaz. Her defasında öyle oldu

Tavsiyem bir avukata sormak. Daha saglikli bilgi alirsiniz.
Gecmis olsun. Bu arada aldatmaktan ispatlayamazsaniz siddetli gecimsizlikten acin davanizi.

aşırı üzüldüm size ya..
Allah eşiniz olacak maceraperesti tepetaklak etsin. Ne olur böyle bir şey yakalamışken sakinliğinizi ve soğukkanlılığınızı maximum korumaya çalışın hatta bu yönde kendinizi zorlayın hepsinden önce.daha derin ve de işinize yarayacak deliller için sakin kalıp bir süre rol yapmak zorundasınız maalesef..
ve pazartesi ilk iş iyi bir boşanma avukatına gidip yüzyüze görüşün.daha sağlıklı adımlar atmanıza yardımcı olur

Brnim içinde öyle demiş metresine eşimle boşancağız anlaşamıyoruz mutsuzum diye.sanırım hep aynı seneryo
Cnm bende aldatıldığımı öğrendiğim 1.5 ay oldu.2 kızım var kızıda biliyorum beni tanıyo 2 senedir büyük bi oyunun içindeymişim eşim deli gibi sevmiş ama eve belli etmiyo 2 çocuk var direk boşanırım diye.kız baskı yapınca artık ne zaman boşancan ne zaman evlencen diye gizli telefonlar geliyodu bana bunlar tartıştıkça ankesorluden bana telefon açıyodu eşimin açığını vermek için kavga edelimde ayrılalım diye.bi erkek telefonuna sürekli şifre koyuyosa köşe bucak telefonu saklıyosa giyim kuşamına dikkat ediyosa gece geç geliyorsa yada gelme saatleri uzuyorsa eve karşı ilgi ve sorumlulukları azalıyorsa sürekli git annende kal canın sıkılıyosa diyip çocuklarıda al git kal değişiklik olur diyip kendine zaman dilimi ayırmaya çalışıyorsa iş çalışma saatleri uzunsa ve sürekli şu iş çıktı bu arıza verdi gibi bahaneleri arttıysa sizi eskisinden daha az dışarı çıkarıyosa vakit ayırıyosa ve özellikle şuna dikkat!!!!!! Instagram watsap gibi sosyal ağlara birlikte resminizi koymuyorsa çok büyük konuşuyorum yüzde 90 aldatılıyorsunuz.ben yaşadım çok sıcak daha yeni hamileyken iki tarafta bunu biliyo olmasına rağmen aldatılmaya başladım.erkek evliyse arabasını evin önüne değilde arka sokaklara park ediyosa eğer(sevgilisi gelip kontrol eder düşüncesiyle)genelde erkekler evde sorun var gibi gösterir dışarıya işte eve gitmedim şurda kalıyorum arkadaşımın evinde dükkanında kalıyorum gibi yalanlar söyler karşıya.bu söylediklerim yaşadıklarım o yüzden dikkatli olun ben eşime aşırı güveniyodum 6 sene konuştuktan sonra evlendik severek.o kadar güveniyodumki hiçbirşeyden şüphelenmeyip üstüne gitmiyodum eşim bana yanlış yapmaz diye.çok pişmanım gözüm çok kapalıymış.siz siz olun papuç bırakmsyın.şuanda durumu öğrebdikten sonra benden kötüsü yok meer eve anlamıyım diye iyi görünüyoöuş maske düştü gerçek yüzü çıktı hayvan gibi muamele ediyo bana şuanda.boşanma davası açıcam bende bu hafta.soğudum diyo batıyosun bana diyo:)) artık o kadar yüze çıktı.kimseye güvrnmeyin lütfen nnn erkeklerin yüzde 90 ı aldatıyo arkadaşlar kimisi öğreniyo kimisi öğrenmiyo.çevremde insanlar var bildiğim ama eşlerinin haberi yok(( bu çok acı verici.insan söyleyemiyoda sebep olmakta ağır.allah benim durumumda olan herkese sabır versin küçüğü 2 yaşında daha.işte düşünün bizi bi başımıza bırakıcak kadar kadına bağlanmış kopamıyo zehirlenmiş gibi

Eski konulari hortlatmayin da bence yeni konu acip derdinizi anlatin. Burada kimse yorumunuzu goremez ilk mesaja gore yorum yapar gecerler.

Allah yardımcın olsun..

Evde bakara süresi aç, 3 gün üst üste sesli sesli dinle...

Durum tersine dönebilir...

Allah yardımcın olsun..

Evde bakara süresi aç, 3 gün üst üste sesli sesli dinle...

Durum tersine dönebilir...
Çok teşekkürler hem dinliyim hemde türkçesinden okuyayım sağolArtık o kadar çaresizimki severek 6 sene konuşarak evlendiğim adam beni görmüyo tanımıyo saygı sevgi yok büyülenmiş gibi(( ne çocuklar gözünde ne ben.madem bi hata yaptın affettim niye tekrarlıyosun aynı kişiyle sürekli görüşmek için zorluyo kendini.iy papuçta değilmiş sağdan soldan duydum

Allah sabır versin de genelleme yapmasanız yüzde 90 gibi büyük bir oranla .. Daha iyi olmaz mı?

Allah sabır versin de genelleme yapmasanız yüzde 90 gibi büyük bir oranla .. Daha iyi olmaz mı?
Şuna dayanarak dedim çok güvrniyodum çok sevdik birbirimizi buna rağmen bunu yaşadım ve çevremde gerçekten aldatıldığını bilmediği o kadar kadın varki( eşimin arkaşıda eşini aldatıyo bilmiyo kimse cesarette edemiyo bi kanıt yok ama duyuyosun kimsenin evliliğine manide olamıyosun.cidden büyük oranda bana kızaanızda başa geldiği için biliyorum o oranında arkasındayım çünkü aldatmayan eşine sadık olmayan erkek çok az.aldatma fizikide olabilir bakışlada olabilir bi mesaj girişimide olabilir tek gecelikte olabilir geniş düşünürseniz anlıycaksınız beni

Sorun senin affetmen zaten... affettigin icin gurursuz kucuk goruyo bu yuzden daha cok uzaklasiyo... eger diger kadini gercekten sevseydi simdiye coktan bosanmistiniz... hatta dava bile acmadan ceker giderdi

Sorun senin affetmen zaten... affettigin icin gurursuz kucuk goruyo bu yuzden daha cok uzaklasiyo... eger diger kadini gercekten sevseydi simdiye coktan bosanmistiniz... hatta dava bile acmadan ceker giderdi
Şimdi diğer kadına gidemiyo çünkü kız bekar anneainin evinde yaşıyo.eşimin şuanda maddi imkanı yok olsaydı affetmezdi zaten.evet beni gurursuz küçük görüyo zaten kalbimden 2 sene önce gitmiş gözü görmüyor beni.diyoki onun eksiklerini sende senin eksiklerini onda kapatıyorum.maymun iştahlı.bide terbiyesiz diyoki benim nikahımda kal ama ayrı gibi yaşayalım yani ben yapcağımı yapıyım istediğim zaman ben giderime getiriyo lafı terbiyesiz.babasıda annesine aynısını yapmış.kan bozuk olunca böyle oluyo.ben 2 evladıma üzülüyorum daha küçükler onları kimse düşünmüyo ne o kız vicdan yapıyo nede eşim( eşim bile demek ağır geliyo)

Okurken ayni bu emoji gibi kaldimben burdan cok aldatma olayi okudumda kocan kadar yuzsuz ve adisini okumadim...sana bu cumleleri nasil soyleyebiliyor nasil b8r cesaret,nasil bir karakter...

Ben konu sahibi icin yazdim ama galiba yanlis yere yazdim... senin icin de bosan gitsin evet 2 evladin icin bosan.. pardon evet senin icin soyledim onceki mesajimi...

Bosuna dememisler insanlar ailesinin aynasidir diye...

Bosuna dememisler insanlar ailesinin aynasidir diye...
Aynen cnm ailesinin aynası.bunu baştan idrak etseydim bu yola girmezdim cahilliğim oldu.eşim yüzüme baka baka diyoki kalbime söz geçiremiyorum vazgeçemiyorum kendimi onu düşünmekten alamıyorum diyo.yani bana karşı kibar konuşmaya çalışıyo ama şunu diyemiyo kalbim senin için atmıyo artık.kendinden brni soğutmak için bi ara davranışları çok kötü oldu bana karşı bunuda itiraf etti soğu diye benden.uzatsamda evliliği yine olmuycak kalbi aklı orda çok acı veriyo bu bana yıllarca emek ver yemeğin fazlasını önüne koy bi elma portakal kaldıysa evde ona ayırırdın işten gelip meyve yiyebilsin diye.çok fedakarlık yaptım aşırı.şimdi onların pişmanlığını yaşıyorum.karşımdakini krndim gibi gördüm hiç sanki benden gitmiycrkmiş gibi.bu brnim içimi acıtıyo.kız bile istiye brni çocukları bilerek bu ilişkiye başlıyo hala onun vicdan yükü rahatsız ediyomuş onu yarı yolda bırakmak istemiyomuş.sağ sağ toprağa girmek bu olsa gerek

Eşiniz yakında dinimizde 4 kadın hak . Üstüne kuma getireceğim derse hiç şaşırmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…