- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.777
- 39
Cok üzüldüm gercekten. Erkeklerin zaten akli uckurunda. Ben asil evli üstelik cocuklu adama yapisan kadinlari anlamiyorum. Ben böyle bir seyi kendime de yakistiramam, vebalinden de korkarim. Allah öylelerini evlerimizden uzak tutsun insallah Hakkinizda hayirlisi olsun.Brnim içinde öyle demiş metresine eşimle boşancağız anlaşamıyoruz mutsuzum diye.sanırım hep aynı seneryo
Cnm bende aldatıldığımı öğrendiğim 1.5 ay oldu.2 kızım var kızıda biliyorum beni tanıyo 2 senedir büyük bi oyunun içindeymişim eşim deli gibi sevmiş ama eve belli etmiyo 2 çocuk var direk boşanırım diye.kız baskı yapınca artık ne zaman boşancan ne zaman evlencen diye gizli telefonlar geliyodu bana bunlar tartıştıkça ankesorluden bana telefon açıyodu eşimin açığını vermek için kavga edelimde ayrılalım diye.bi erkek telefonuna sürekli şifre koyuyosa köşe bucak telefonu saklıyosa giyim kuşamına dikkat ediyosa gece geç geliyorsa yada gelme saatleri uzuyorsa eve karşı ilgi ve sorumlulukları azalıyorsa sürekli git annende kal canın sıkılıyosa diyip çocuklarıda al git kal değişiklik olur diyip kendine zaman dilimi ayırmaya çalışıyorsa iş çalışma saatleri uzunsa ve sürekli şu iş çıktı bu arıza verdi gibi bahaneleri arttıysa sizi eskisinden daha az dışarı çıkarıyosa vakit ayırıyosa ve özellikle şuna dikkat!!!!!! Instagram watsap gibi sosyal ağlara birlikte resminizi koymuyorsa çok büyük konuşuyorum yüzde 90 aldatılıyorsunuz.ben yaşadım çok sıcak daha yeni hamileyken iki tarafta bunu biliyo olmasına rağmen aldatılmaya başladım.erkek evliyse arabasını evin önüne değilde arka sokaklara park ediyosa eğer(sevgilisi gelip kontrol eder düşüncesiyle)genelde erkekler evde sorun var gibi gösterir dışarıya işte eve gitmedim şurda kalıyorum arkadaşımın evinde dükkanında kalıyorum gibi yalanlar söyler karşıya.bu söylediklerim yaşadıklarım o yüzden dikkatli olun ben eşime aşırı güveniyodum 6 sene konuştuktan sonra evlendik severek.o kadar güveniyodumki hiçbirşeyden şüphelenmeyip üstüne gitmiyodum eşim bana yanlış yapmaz diye.çok pişmanım gözüm çok kapalıymış.siz siz olun papuç bırakmsyın.şuanda durumu öğrebdikten sonra benden kötüsü yok meer eve anlamıyım diye iyi görünüyoöuş maske düştü gerçek yüzü çıktı hayvan gibi muamele ediyo bana şuanda.boşanma davası açıcam bende bu hafta.soğudum diyo batıyosun bana diyo:)) artık o kadar yüze çıktı.kimseye güvrnmeyin lütfen nnn erkeklerin yüzde 90 ı aldatıyo arkadaşlar kimisi öğreniyo kimisi öğrenmiyo.çevremde insanlar var bildiğim ama eşlerinin haberi yok(( bu çok acı verici.insan söyleyemiyoda sebep olmakta ağır.allah benim durumumda olan herkese sabır versin küçüğü 2 yaşında daha.işte düşünün bizi bi başımıza bırakıcak kadar kadına bağlanmış kopamıyo zehirlenmiş gibi