Boşanmayı düşünüyorum. Delil toplama

Cok üzüldüm gercekten. Erkeklerin zaten akli uckurunda. Ben asil evli üstelik cocuklu adama yapisan kadinlari anlamiyorum. Ben böyle bir seyi kendime de yakistiramam, vebalinden de korkarim. Allah öylelerini evlerimizden uzak tutsun insallah Hakkinizda hayirlisi olsun.

Eşiniz yakında dinimizde 4 kadın hak . Üstüne kuma getireceğim derse hiç şaşırmam...
Dedi zaten:))) inanırmısınız dedi dinimizde 4 kadına kadar hak dedi.bunuda bu olay ortaya çıkmadan söylemişti.zihniyet belli.bende dedimki o öyle değil eşi ölmüş durumu olmayan yada savaş maduru kadın olabilir yani durumu hiç iyi olmayan dul kadını almayı din gak kılmış.ama beyfendi normal sıkıntısız bi kızı götürüyo din böyle demiyo işte.din dese bile sen daha evine çocuklarına borcuna zor yetiyosun bide kadın getircek.o rahat peşinde o brnim üstümede getirmez beni bırakır rahat yaşamaya bakar çübkü çocuklar var sorumluluk var öyle gece takılamıyo ben ona ayak uyduramıyofum ya

Aynen benim günahsız evlatlarımın ahları vicdan yükü omuzlarında olucak iki yakaları bir araya gelmezki yuva yıkanında yuvası olmaz

E der çok normal . Minareyi çalan kılıfı hazırlar

Bi dakika yaa sonunu anlamadim kim kimi yari yolda birakamiyomus. Esiniz o namussuz ahlaksiz kadini (daha icimden neler geciyo da söyleydmiyorum )mi yari yolda birakamiyomus. Dogru mu anladim

Siz ne yapmayi dusunuyorsunuz peki neyi bekliyorsunuz... bosanacak misin
Bişey bitsin istemiyorum onların ilişkisi bitsin istiyorum.boşanmayı ona blöf olarak yapıyorum ama düzelmiyo benim artık ciddi olmadığımı bildigi için aman boşanırsan boşan diyo

Bişey bitsin istemiyorum onların ilişkisi bitsin istiyorum.boşanmayı ona blöf olarak yapıyorum ama düzelmiyo benim artık ciddi olmadığımı bildigi için aman boşanırsan boşan diyo
Boşanmayacaksanız ikide bir 'boşanacağım' demeyin,adamın gözünde hepten gurursuz olursunuz.
Tersine 'boşanmayacağım bana koca olmuyorsan, ona da oldurmayacağım' deyin.
Normalde ben sizin durumunuzdaki birine,
yani açık açık aldatılan birine 'boşan' derdim
ama kocanızın arsızlığına o kadar sinir oldum ki boşanmayın,sürünsün diyorum.
Hizmet de etmeyin ona,ilgilenmeyin de.
Öbür kadın da muradına eremesin.
Evinizde, çocuklarınızla, üç kişilik bir hayat kurun kendinize.

Beyzadeye bakın,metresine iki yıldır umut vermiş,yarıyolda bırakamazmış.
Yüzsüzlükte nirvana resmen...

Konu sahibi siz acele etmeyin, delil toplayın.
Koca kişisiyle de yüzleşmeyin.
İş bulmanız lazım,biraz birikim lazım,iyi bir avukat lazım.
Gururunuz, aklınızın önüne geçmesin.
Kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyeceksiniz bir müddet,kendi iyiliğiniz için.

Ben boşanmasam zaten onun istediğini yapmış olucam onun derdi brnim üzerime olan dükandan borçlar ödeniyoya işine geliyo.borç sonuçta mal gibi ortakya ne kadar az borç o kadar para alıcak bu evlilikten boşanınca.1 yıl 2 yıl sonra o boşanmak istiycek krediler bitince benlede işini bitirir belki bu durumdada yine aynımı olur düşünceniz peki??

Borç ödeme işini tam anlayamadım.
Dükkan size ailenizden mi kaldı?
Yoksa sizin üzerinize dükkan mı açıldı?

Yani şöyle ailemden benim kızlık soyadıma ait ev vardI benim adıma.onu evlilik birliği içinde satıp dükkan açtık onu avukata sordum evlilik öncesi gelen malla alındığı için bide ispatlı miktarı falanda ondan bişey alamıycak onu biliyo.dükkanda zaten benim adıma.bu olayları öğrenince hemen benim adıma çeviriyosun dedim yoksa aileme söylerim dedim tehtit ettim oda çevirmek zorunda kaldı çünkü benim ailemin malıydı ve beni aldatırken evimi sattırıp dükkanı açtı.şimdi ordan para kazanıyoya bizim kredi borçlarımız var ev araba için çektiğimiz.onlar dükkandan ödeniyoya hazır işine geliyo bu durum sonuçta borç bitene kadar belki sürdürüp evliliği daha fazla para koparma şansı olduğu için bunuda istiyo olabilir yani boşanmak istememe sebebi sanmıyorumki beni sevdiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…