- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.777
- 39
Cok üzüldüm gercekten. Erkeklerin zaten akli uckurunda. Ben asil evli üstelik cocuklu adama yapisan kadinlari anlamiyorum. Ben böyle bir seyi kendime de yakistiramam, vebalinden de korkarim. Allah öylelerini evlerimizden uzak tutsun insallahBrnim içinde öyle demiş metresine eşimle boşancağız anlaşamıyoruz mutsuzum diye.sanırım hep aynı seneryo
Cnm bende aldatıldığımı öğrendiğim 1.5 ay oldu.2 kızım var kızıda biliyorum beni tanıyo 2 senedir büyük bi oyunun içindeymişim eşim deli gibi sevmiş ama eve belli etmiyo 2 çocuk var direk boşanırım diye.kız baskı yapınca artık ne zaman boşancan ne zaman evlencen diye gizli telefonlar geliyodu bana bunlar tartıştıkça ankesorluden bana telefon açıyodu eşimin açığını vermek için kavga edelimde ayrılalım diye.bi erkek telefonuna sürekli şifre koyuyosa köşe bucak telefonu saklıyosa giyim kuşamına dikkat ediyosa gece geç geliyorsa yada gelme saatleri uzuyorsa eve karşı ilgi ve sorumlulukları azalıyorsa sürekli git annende kal canın sıkılıyosa diyip çocuklarıda al git kal değişiklik olur diyip kendine zaman dilimi ayırmaya çalışıyorsa iş çalışma saatleri uzunsa ve sürekli şu iş çıktı bu arıza verdi gibi bahaneleri arttıysa sizi eskisinden daha az dışarı çıkarıyosa vakit ayırıyosa ve özellikle şuna dikkat!!!!!! Instagram watsap gibi sosyal ağlara birlikte resminizi koymuyorsa çok büyük konuşuyorum yüzde 90 aldatılıyorsunuz.ben yaşadım çok sıcak daha yeni hamileyken iki tarafta bunu biliyo olmasına rağmen aldatılmaya başladım.erkek evliyse arabasını evin önüne değilde arka sokaklara park ediyosa eğer(sevgilisi gelip kontrol eder düşüncesiyle)genelde erkekler evde sorun var gibi gösterir dışarıya işte eve gitmedim şurda kalıyorum arkadaşımın evinde dükkanında kalıyorum gibi yalanlar söyler karşıya.bu söylediklerim yaşadıklarım o yüzden dikkatli olun ben eşime aşırı güveniyodum 6 sene konuştuktan sonra evlendik severek.o kadar güveniyodumki hiçbirşeyden şüphelenmeyip üstüne gitmiyodum eşim bana yanlış yapmaz diye.çok pişmanım gözüm çok kapalıymış.siz siz olun papuç bırakmsyın.şuanda durumu öğrebdikten sonra benden kötüsü yok meer eve anlamıyım diye iyi görünüyoöuş maske düştü gerçek yüzü çıktı hayvan gibi muamele ediyo bana şuanda.boşanma davası açıcam bende bu hafta.soğudum diyo batıyosun bana diyo:)) artık o kadar yüze çıktı.kimseye güvrnmeyin lütfen nnn erkeklerin yüzde 90 ı aldatıyo arkadaşlar kimisi öğreniyo kimisi öğrenmiyo.çevremde insanlar var bildiğim ama eşlerinin haberi yok(( bu çok acı verici.insan söyleyemiyoda sebep olmakta ağır.allah benim durumumda olan herkese sabır versin küçüğü 2 yaşında daha.işte düşünün bizi bi başımıza bırakıcak kadar kadına bağlanmış kopamıyo zehirlenmiş gibi
Dedi zaten:))) inanırmısınız dedi dinimizde 4 kadına kadar hak dedi.bunuda bu olay ortaya çıkmadan söylemişti.zihniyet belli.bende dedimki o öyle değil eşi ölmüş durumu olmayan yada savaş maduru kadın olabilir yani durumu hiç iyi olmayan dul kadını almayı din gak kılmış.ama beyfendi normal sıkıntısız bi kızı götürüyo din böyle demiyo işte.din dese bile sen daha evine çocuklarına borcuna zor yetiyosun bide kadın getircek.o rahat peşinde o brnim üstümede getirmez beni bırakır rahat yaşamaya bakar çübkü çocuklar var sorumluluk var öyle gece takılamıyo ben ona ayak uyduramıyofum yaEşiniz yakında dinimizde 4 kadın hak . Üstüne kuma getireceğim derse hiç şaşırmam...
Aynen benim günahsız evlatlarımın ahları vicdan yükü omuzlarında olucak iki yakaları bir araya gelmezki yuva yıkanında yuvası olmazCok üzüldüm gercekten. Erkeklerin zaten akli uckurunda. Ben asil evli üstelik cocuklu adama yapisan kadinlari anlamiyorum. Ben böyle bir seyi kendime de yakistiramam, vebalinden de korkarim. Allah öylelerini evlerimizden uzak tutsun insallahHakkinizda hayirlisi olsun.
E der çok normal . Minareyi çalan kılıfı hazırlarDedi zaten:))) inanırmısınız dedi dinimizde 4 kadına kadar hak dedi.bunuda bu olay ortaya çıkmadan söylemişti.zihniyet belli.bende dedimki o öyle değil eşi ölmüş durumu olmayan yada savaş maduru kadın olabilir yani durumu hiç iyi olmayan dul kadını almayı din gak kılmış.ama beyfendi normal sıkıntısız bi kızı götürüyo din böyle demiyo işte.din dese bile sen daha evine çocuklarına borcuna zor yetiyosun bide kadın getircek.o rahat peşinde o brnim üstümede getirmez beni bırakır rahat yaşamaya bakar çübkü çocuklar var sorumluluk var öyle gece takılamıyo ben ona ayak uyduramıyofum ya
Bi dakika yaa sonunu anlamadim kim kimi yari yolda birakamiyomus. Esiniz o namussuz ahlaksiz kadini (daha icimden neler geciyo da söyleydmiyorumAynen cnm ailesinin aynası.bunu baştan idrak etseydim bu yola girmezdim cahilliğim oldu.eşim yüzüme baka baka diyoki kalbime söz geçiremiyorum vazgeçemiyorum kendimi onu düşünmekten alamıyorum diyo.yani bana karşı kibar konuşmaya çalışıyo ama şunu diyemiyo kalbim senin için atmıyo artık.kendinden brni soğutmak için bi ara davranışları çok kötü oldu bana karşı bunuda itiraf etti soğu diye benden.uzatsamda evliliği yine olmuycak kalbi aklı orda çok acı veriyo bu bana yıllarca emek ver yemeğin fazlasını önüne koy bi elma portakal kaldıysa evde ona ayırırdın işten gelip meyve yiyebilsin diye.çok fedakarlık yaptım aşırı.şimdi onların pişmanlığını yaşıyorum.karşımdakini krndim gibi gördüm hiç sanki benden gitmiycrkmiş gibi.bu brnim içimi acıtıyo.kız bile istiye brni çocukları bilerek bu ilişkiye başlıyo hala onun vicdan yükü rahatsız ediyomuş onu yarı yolda bırakmak istemiyomuş.sağ sağ toprağa girmek bu olsa gerek
Evet doğru anladınız ona 2 sene umut vermişBi dakika yaa sonunu anlamadim kim kimi yari yolda birakamiyomus. Esiniz o namussuz ahlaksiz kadini (daha icimden neler geciyo da söyleydmiyorum)mi yari yolda birakamiyomus. Dogru mu anladim
Siz ne yapmayi dusunuyorsunuz peki neyi bekliyorsunuz... bosanacak misinEvet doğru anladınız ona 2 sene umut vermiş
Bişey bitsin istemiyorum onların ilişkisi bitsin istiyorum.boşanmayı ona blöf olarak yapıyorum ama düzelmiyo benim artık ciddi olmadığımı bildigi için aman boşanırsan boşan diyoSiz ne yapmayi dusunuyorsunuz peki neyi bekliyorsunuz... bosanacak misin
Kredi mi yoksa nakit mi aldınız. Yani evin kredi borcunu evliyken odediniz miTeşekkür ederim. Ev var ama evi evlenmeden hemen önce aldık eş değildik tapu alırken. Heralde hakkım olmuyor
Gercekten bosan geri donse ne olurBişey bitsin istemiyorum onların ilişkisi bitsin istiyorum.boşanmayı ona blöf olarak yapıyorum ama düzelmiyo benim artık ciddi olmadığımı bildigi için aman boşanırsan boşan diyo
Boşanmayacaksanız ikide bir 'boşanacağım' demeyin,adamın gözünde hepten gurursuz olursunuz.Bişey bitsin istemiyorum onların ilişkisi bitsin istiyorum.boşanmayı ona blöf olarak yapıyorum ama düzelmiyo benim artık ciddi olmadığımı bildigi için aman boşanırsan boşan diyo
Boşanmayacaksanız ikide bir 'boşanacağım' demeyin,adamın gözünde hepten gurursuz olursunuz.
Tersine 'boşanmayacağım bana koca olmuyorsan, ona da oldurmayacağım' deyin.
Normalde ben sizin durumunuzdaki birine,
yani açık açık aldatılan birine 'boşan' derdim
ama kocanızın arsızlığına o kadar sinir oldum ki boşanmayın,sürünsün diyorum.
Hizmet de etmeyin ona,ilgilenmeyin de.
Öbür kadın da muradına eremesin.
Evinizde, çocuklarınızla, üç kişilik bir hayat kurun kendinize.
Beyzadeye bakın,metresine iki yıldır umut vermiş,yarıyolda bırakamazmış.
Yüzsüzlükte nirvana resmen...
Borç ödeme işini tam anlayamadım.Ben boşanmasam zaten onun istediğini yapmış olucam onun derdi brnim üzerime olan dükandan borçlar ödeniyoya işine geliyo.borç sonuçta mal gibi ortakya ne kadar az borç o kadar para alıcak bu evlilikten boşanınca.1 yıl 2 yıl sonra o boşanmak istiycek krediler bitince benlede işini bitirir belki bu durumdada yine aynımı olur düşünceniz peki??