Boşanmaya Nasıl Karar Verdiniz?

Ailem yuvamın dağılmasını istemez ama verilmiş bir karar varsa arkamda duracaklardır. İmkanlar el verirse çucuğumla yalnız yaşamayı düşünüyorum
Bende boşandım 4,5 yaşında bir kızım var ve gayet mutluyum. kendi evimi tuttum evimi geçindiriyor güzel bir düzen kurdum. ilk başta insan tedirgin oluyor ama o yersiz tedirginliğe gerek yok bence. ve ben neler neler atlattım anlatamam. Çalışıyor musunuz?

Bende boşandım 4,5 yaşında bir kızım var ve gayet mutluyum. kendi evimi tuttum evimi geçindiriyor güzel bir düzen kurdum. ilk başta insan tedirgin oluyor ama o yersiz tedirginliğe gerek yok bence. ve ben neler neler atlattım anlatamam. Çalışıyor musunuz?
Merhaba çalışıyorum. Mutlu olmanıza çok sevindim. Allah size bağışlasın yavrunuzu. Sizin gerekçeleriniz nelerdi? Ben bunları anlatınca etrafım boşanmaya değer bir şey görmüyor ama ben biliyorum neler yaşadığımı

Merhaba çalışıyorum. Mutlu olmanıza çok sevindim. Allah size bağışlasın yavrunuzu. Sizin gerekçeleriniz nelerdi? Ben bunları anlatınca etrafım boşanmaya değer bir şey görmüyor ama ben biliyorum neler yaşadığımı
Bence boşanmaya değer konular. kimseyi dinlemeyin siz ne yaşadığınızı biliyorsunuzç bizde şiddetli geçimsizlik,saygısızlık, narist bir eşim vardı ve hiç bir şekilde anlaşamıyorduk. şiddet bile oldu. birçok sebebim vardı kime anlattıysam bana da olur böyle şeyler dediler ama ben kesinlikle dinlemedim kimseyi.

Bence boşanmaya değer konular. kimseyi dinlemeyin siz ne yaşadığınızı biliyorsunuzç bizde şiddetli geçimsizlik,saygısızlık, narist bir eşim vardı ve hiç bir şekilde anlaşamıyorduk. şiddet bile oldu. birçok sebebim vardı kime anlattıysam bana da olur böyle şeyler dediler ama ben kesinlikle dinlemedim kimseyi.
sizin anlaşmalı mıydı

BEN AYRILAYA 20SENE SONRA KARAR VERDİM...SALAK GİBİ NEDEN ÖNCE OLAMDI ÇOK KÜÇÜK EVLENDİM BİDE AİLE BASKISI ÇÜNKÜ ABLAM EVLENİP AYILMIŞTI ÇOÇUKLAR BÜYÜDÜ KENDİ AYAKLARIMIN ÜSTÜNDE DURDUM VE TEK CELSEDE BOSADIM NEDEN BU KADAR BEKLEDİĞİME OKADAR PİŞMANIM AİLE BASKISI VS HERKES KENDİNİ BİLİR KEŞKE İLK ÇOÇUGUM OLDUGU ZMAN BOŞASAYMIŞIM

BEN AYRILAYA 20SENE SONRA KARAR VERDİM...SALAK GİBİ NEDEN ÖNCE OLAMDI ÇOK KÜÇÜK EVLENDİM BİDE AİLE BASKISI ÇÜNKÜ ABLAM EVLENİP AYILMIŞTI ÇOÇUKLAR BÜYÜDÜ KENDİ AYAKLARIMIN ÜSTÜNDE DURDUM VE TEK CELSEDE BOSADIM NEDEN BU KADAR BEKLEDİĞİME OKADAR PİŞMANIM AİLE BASKISI VS HERKES KENDİNİ BİLİR KEŞKE İLK ÇOÇUGUM OLDUGU ZMAN BOŞASAYMIŞIM
bir şey olmaz inanın boşanmak isteyip boşanamayan bir sürü insan var. Bu şekilde ölüp gidiyorlar. Çok şükür ki kurtulmuşsunuz geçen zamana üzülmek yerine boşandığınıza sevinin. Kaç çocuk var sizin?

bir şey olmaz inanın boşanmak isteyip boşanamayan bir sürü insan var. Bu şekilde ölüp gidiyorlar. Çok şükür ki kurtulmuşsunuz geçen zamana üzülmek yerine boşandığınıza sevinin. Kaç çocuk var sizin?
2 EVLADM VAR BNM BİRİ 21 DİĞERİ 17 BNMKİLER BÜYÜDÜLER KENDİMDE 40 YAŞINDAYIM BURSADA OTURUYORUM

Merhaba sevgili kadınlar. Boşanmaya karar verdim. Bu süreci yaşamış olanlar deneyimlerini paylaşmış olur ve boşanma aşamasında olan kadınlar için yol gösterici olur diye düşünerek bu konuyu açmak istedim umarım faydalı olur.
Aslında çok detay var ama beni boşanma sürecine çeken durumları kısaca özetlemek istiyorum.

1- Evlenmeden önce ailesinin evlenme sürecimizde maddi ve manevi olarak aşırı kayıtsız davranmaları ve bu sürecin böyle devam etmesi nedeniyle aramızda çıkan problemler sonucu en ufak bir eleştiri getirince eşimin saldırganlaşması, bana hakaret etmesi, beni zorla ailesinin evine götürmek istemesi. Benim onlara karşı asla saygısızlığım olmadı ama mesafeli davranmak isteyince eşim çıldırıyor. Son kavgamızda 2 buçuk yaşındaki kızımın yanında bana bağırıp hakaretler yağdırması, sağa sola vurması,
2- Aşırı alkol kullanımı. her gün içer ve neredeyse her gün eve geç gelir.
3- Ben dışarı çıktığımda, ki 3 yıllık evliliğimde en fazla 5 kez çıkmışımdır; burnumdan getirir.
4- Çok pasaklı ve bakımsız. Dişini fırçalamayı bir türlü öğretemedim, ki bu adam 34 yaşında sigara ve alkol içen biri, dilimde tüy bitti. Bir hevesle nevresim alırım beni soğutur bu nevresimlerden, yastık kılıflarından... o kadar pasaklı ki....
5- Bana haber vermeden özellikle bunu son zamanlarda yapıyor bir bakıyorum ki evde yok. çıkmış arkadaşlarına gitmiş arayıp ağzıma geleni söylüyorum artık bana haber vermeden nasıl birden yok olabilir? Bu durumu nasıl kabullenebilirim?
6- Benim de sorunlarım var elbette sinirlerime hakim olamıyorum sinirlenince deliye dönüyorum sanırım tek sorunum bu. Onun da ailemle igili problemi olduğunda ona asla çıkışmam anlayışla karşılamaya çalışırım.

Bu ve daha fazlası aslında içim o kadar dolu ki, çok bakımlı, güzel ve başarılı bir kadınken özgüvenim o kadar düştü ki içim o kadar dolu ki....

Öz bakımını yapmayı bile beceremeyen bir adamla aile kurmaya uğraşmak baştan hata zaten, zararın neresinden dönülse kardır. 5 yaşındaki yeğenim biliyor diş fırçalamayı , her akşam duş alma saati var çocuğun kazık kadar adam bunları yapamıyorsa zaten düşünülecek bir durum yok

X