- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
Ahah yok acmaz o. Uyku sersemiyken telefonunu bile kaptirmamis adam duser mi bu oyunlaraSaatlerdir ara diyoruz dinlemiyorsunuz, saat 2 olmuş, açar mı sizce? Uyumustum, duymamışım der, çıkar işin içinden. Ben olsam durmam, ararım ama, hemde görüntülü. Belli mi olur, uyku sersemliği açar belki görüntülüyü...
Bence siz eşinizden cskiniyorsunuz hem de o tatil olayının üstüne. Aman beni ezik görür, çocuğum değil soramam. Siz kesinlikle ama kesinlikle bu kafadasiniz. Çocuğunuz değil evet eşiniz ve üzerinde çocuğunuzdan çok söz hakkınız var...Online check-in yapmisti, arabadayken. Ben de detay sormadim.
Bir üye de yazmıştı sanırım, siz cidden hayatın akışına göre hareket etmiyorsunuz. Sizin evliliğiniz çoktan bitmiş, haberiniz yok. Adamın varlığı, yokluğu bir sizin için. Siz çocuk düşünüyorduk falan demişsiniz sanırım ama ben evliliğinizin yolunda olduğunu, mutlu olduğunuzu vs düşünmüyorum hiç.Aradi, ben mesgule attim. Mesaj atti sonra. Acsana, merak ediyorum falan diye. Neden acmadi, ne yapiyordu hicbir sey yazmadi. Mesajlarına görüldü yapip engelledim ben de.
Hani amacım size yüklenmek değil kesinlikle. Böyle adamlar bu dilden anlamaz. Bu şekilde sonuç alamıyor daha çok yıpranıyorsunuz. Adam ben haber vermek istedim sen engelledin vs diye üste bile çıkar. Herif gidip gidip duruyor bugün gelecekti diyorsunuz ortada yok hesap sormazsanız böyle devam eder. Sizi bu duruma düşürmesine izin vermeyin.Haklilik payiniz var. Umursanmadigimi hissettikce cocukca tepkiler veriyorum galiba.
Bir de normalleşmis durum. İnsanın eşi engellese bakkala gider telefonunu ister yine ulaşır yine ulaşırYanlış anlamayın engelleme filan nedir? Çocuk musunuz siz? Evlilik bu farkında mısınız? Bu şekilde ciddiyetsiz ve çocukça hareketler yaptıkça siz bu adam sizi ciddiye alır mı? Yapmayın lütfen size böyle davranmasına siz sebep oluyorsunuz
Bu iyi birşey değil ki . Tetikte uyuyor, demekki görmenizi istemediği çok önemli şeyler var diye düşündürdü bana.Ahah yok acmaz o. Uyku sersemiyken telefonunu bile kaptirmamis adam duser mi bu oyunlara
Tatil olayi dengelerimizi bozdu evet. Usteleyen taraf da olmak istemiyorum haklilik payiniz var.Bence siz eşinizden cskiniyorsunuz hem de o tatil olayının üstüne. Aman beni ezik görür, çocuğum değil soramam. Siz kesinlikle ama kesinlikle bu kafadasiniz. Çocuğunuz değil evet eşiniz ve üzerinde çocuğunuzdan çok söz hakkınız var...
Ben de bir arkadasindan arar ya da is yerimden arar diye dusunmustum, oyle olmadi.Bir de normalleşmis durum. İnsanın eşi engellese bakkala gider telefonunu ister yine ulaşır yine ulaşır
Aradim simdi, tahmin ettiginiz uzere açmadı hanımlar.Bu iyi birşey değil ki . Tetikte uyuyor, demekki görmenizi istemediği çok önemli şeyler var diye düşündürdü bana.
Bir de ben yine de arardım, beşer şaşar demişler. Allah görmenizi ister, açılır o telefon, belli mi olur.
Wp son gorulmesi nedir? Çalıyor mu yazdı? Eşinizin telefonu genelde titresimde mi olur sessizde miAradim simdi, tahmin ettiginiz uzere açmadı hanımlar.
Bugun gelecegini soyledin neden gelmedin dedigim bana soyleyeceklerini tahmin edebiliyorum: tahkikat uzadi. Ama kafamda kurmayi birakip gene de soracagim. İlk başta evden gidiyordum ben hic konusmadan. Burda herkes dedi ki sacmalama otur konus. Durdum düşündüm haklilar. Yuzlesmekten cok korkuyorum. Tespitiniz nokta atışı oldu. Ben kendime hic soyleyemedim bunu. Hep allah karsima cikarsin icimi rahatlatsin dedim oturdugum yerden. Hem bu hislerin gecmesi icin gormek istiyorum hem de gormemek.Bence sorun şu ;
Eşiniz de, siz de evli olduğunuzun farkında değilsiniz.
Evliliğin ilişkinize kazandırdığı boyut hakkında bir fikriniz yok.
Yukarıda bir üyenin dediği gibi hayatın olan akışına ters davranıyorsunuz. Öncelikle ergen değilsiniz yetişkinsiniz. İkinci olarak karşınızdaki kişi sevgiliniz değil kocanız.
Hesap sormaya bal gibi hakkınız var ve hesap sormak sizi ona kötü göstermez. Yaptığı şeyler ağır kusur olan bir adamı da karşınızda sizi suçlayacak şekilde konuşturmayın da zaten. Size bugün neden gelmediğini açıklamak zorunda. Ama adamı engelleyip iletişimi koparıyorsunuz.
Yüzleşmekten korkuyorsunuz bunu anlayabilirim kolay değil, kimse kolay olduğunu da iddia edemez.
Ama iletişimsiz evlilik olmaz, yanlış yoldasınız.
Degiller, esimin annesi hicbir seye karismaz. Ne iyi der ne kotu. Esim gidiyorum dese nereye diye sormaz. Oyle bir kadin. Babasi vefat etti. Babasinin kazayla ani ölümü annesini etkiledi. Bu dunyadaki hicbir seyle ilgilenmiyor. Geliniyle de tabii ki... Ablasinin da evlere senlik bir esi ve iki kizi var. İletisimleri pek yoktur. Bizim evlenme surecimizde de sonrasinda da bir faydalarini gormedim.Eşinizin ailesi ne dedi bilmiyorum nerde diyince. Bu ailede kimse gelin boşanır mi, karım beni terk eder mi diye birnkorku içinde değil. Siz ruha bürünmüşsünüz gözlerinde.
Bu arada aynı bu şekilde eşimde taş duvara dönüşür ve beni çıldırtır. Bazen acaba beni mi sevmiyor niye böyle yapıyor ki diye düşünürdüm. Sizin gibiymis o da sanırım. Tabi pes eder kısa sürede ama ben cigrimdan cikarimm. Sizin ilişkide ya adam da sizin gibi taş duvar ya da başka biri var çünkü sinirlenip size kizmasi lazım engelleyince
Evet calisiyor ama acmiyor. Genelde titresimde olur telefonu. Son gorulmesi kapalidir. Sabah gorunce meraklanir herhalde. Bakalim ne yazar ne yazmaz...Wp son gorulmesi nedir? Çalıyor mu yazdı? Eşinizin telefonu genelde titresimde mi olur sessizde mi
Genelde titresimde ise arayın bence bir daha. Meraklansin. Sakın engellemeyin bir daha da bakalım sabaha.ne yazacak. Madem bu kadar cevap vermek istemiyorsunuz engellemeden görüldü atmaya devam edin.
Aynen boşver hadi uyuyalımEvet calisiyor ama acmiyor. Genelde titresimde olur telefonu. Son gorulmesi kapalidir. Sabah gorunce meraklanir herhalde. Bakalim ne yazar ne yazmaz...
Oyle yapalim, yatalim madem tesekkurler desteginiz icinAynen boşver hadi uyuyalım
Ben soylediklerinize diyecek bir sey bulamadim. Cok ihtimal var evet. Sakin hareket edebilirim tabii elimden gelir sogukkanli bir insanimdir. Ama sakin kalmamaya karar verdim. Çünkü bana aylardır bu üzüntüleri yaşatabirlikteliğimize olan inancimi da kırdı. Aldatildigima yonelik icimde cok guclu bir suphe var. Artık konuştuğumuzda kabul etse de etmese de bu supheyle devam edemeyecegim. Bugün geleceğini söylemişti, konusacaktim. Ama
Bende yorum yapmıştım ancak son güncellemeleri yeni okudum. Hep bu şekilde ilişkimiz demişsiniz anlattığınız şekildeki ilişkilerde malesef erkekler sevgiliyse mutlaka ayrılıyor evliyse evlilik ne yaparsan yap durumuna dönüyor( yanlış anlamadıysam eğer söylediğim iliski tarzı kadınların sessiz kaldıği, trip attığı suradan buradan vs ulaşsın arasın bana dediği....daha eleştirel yaklaştığı, işte hatalarını kapadım yardımcı oldum vs ilişkileri). Çünkü yaşlar küçük olduğunda süreç bir şekilde ilerliyor hatta erkek bu peşinden koşma durumunu seviyor gibi vs ama yaş ilerleyince malesef asla böyle olmuyor karşıdakinin de artık sabri tükeniyor ki erkekler asla kadınlar gibi düşünmüyor.Aradi, ben mesgule attim. Mesaj atti sonra. Acsana, merak ediyorum falan diye. Neden acmadi, ne yapiyordu hicbir sey yazmadi. Mesajlarına görüldü yapip engelledim ben de.
Evet, evlilik bahsettigim surecte onun icin ne yaparsan yap durumuna donusmus olabilir. Benim icin de oyle oldu, yiprandim.Bende yorum yapmıştım ancak son güncellemeleri yeni okudum. Hep bu şekilde ilişkimiz demişsiniz anlattığınız şekildeki ilişkilerde malesef erkekler sevgiliyse mutlaka ayrılıyor evliyse evlilik ne yaparsan yap durumuna dönüyor( yanlış anlamadıysam eğer söylediğim iliski tarzı kadınların sessiz kaldıği, trip attığı suradan buradan vs ulaşsın arasın bana dediği....daha eleştirel yaklaştığı, işte hatalarını kapadım yardımcı oldum vs ilişkileri). Çünkü yaşlar küçük olduğunda süreç bir şekilde ilerliyor hatta erkek bu peşinden koşma durumunu seviyor gibi vs ama yaş ilerleyince malesef asla böyle olmuyor karşıdakinin de artık sabri tükeniyor ki erkekler asla kadınlar gibi düşünmüyor.
Peki sizce tatil plani degistiginde ve ben bunu istemedigimde, yapicam sıkıldım diyip yapmakta haklı miydi? Yani en azindan bir ikna çabası gerekmez miydi? Bu olmadigi icin ben gorusmedim.Bir ay hiç görüşmemek, telefon engellemeleri, karışmadımlar, dedigimi dinlemedi vs açıkçası benim asla tahamul edecegim seyler değil ki eşimde çok sabırlıdır ve oda asla etmez hatta tıpkı bu durumda olduğu gibi beni umursamaz.( telefon sifresi vermeme, sakladığı fişler vs çok ayrı konular). Yine bir sey yapmadım karışmadım demişsiniz konusmamak bence en ağır psikolojik şiddet, yani bir sekilse iletisim kurulmalı gerekirse yıkılsın ortalık( fiziksel bir zarar olmadığı sürece), hele gurur yani şu durumda gurur yapacak bir şey yok, açıklama yapmadı demişsiniz zaten yapacak bir fırsat vermemişsiniz ( tabi böyle durumlarda yoksa sizi istemeyen bir insan için ask sevgi vs diye gururu ayaklar altına almaktan bahsetmiyorum).
Bu konuda tamamen haklisiniz. Cok kotu hissediyorum artık.2- 3 aydır bu şekilde bi süreçten bahsediyorsunuz, açıkçası kendinize en buyuk zararı siz vermişsiniz muhtamalen buhranlı,geçen pasif agresik tavırlar, gururdan iletişim kurmaya çalışmama, kurma çok kurma...bu mutsuzluğun evliliğin farklı alanlarına vurduğu darbeler( cinsel hayat, karşı taraftan soğuma, kalbin katılaşması)...
Aldatmayı geçtim bu bile bir boşanma sebebi değil mi sizin gitme dediğinize gitmesi, yapma dediğinizi yapması ki birkaç gün uzatma da değil adam 20 gün uzatmış tatili. Peki size ben şu gün dönüyorum, nasılsın, doğudasin teksin nasılsın falan demedi mi bu adam. Siz bu tatilden sonra nasıl devam ettiniz bu ilişkiye
Ya da aileniz onun ailesi sormadı mi bu nerde eşi olmadan bir aydır kiminle diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?