Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel gerçekten. Topluma kalsa ihaneti de boşayamayızBana gore mutsuz olmak ve bu mutsuzlugu aşamamak bosanmak icin yeterli.
Toplumsal açıdan bakarsaniz bosanamazsiniz.
Çok güzel gerçekten. Topluma kalsa ihaneti de boşayamayız
Sizin kararınız üzerine mi eş tavır değiştirdi ? Olay akışı nasıl olmuştuBen evliyim. Ama bir dönem çok net karar vermiştim.Sonra eşim sorunlu konuda net bir şekilde tavır değiştirdi. Şu an iyiyiz.
Eş ailesi idi problem. Yıllardır asilmayan bir döngünün içindeydik. Onlar terbiyesizlik yapıyordu, görüşmüyorum, 2 ay sonra gelin gelin diye ısrar başlıyordu. Hasbelkader tamam dedim. Yine aynı döngü. Dengem sasmisti.
Bu çok kişisel. 3 aylık evliyken önemsiz bir konuda karısının yalanını yakalayıp böyle bir konuda yalan söyleyen hep söyler deyip boşanan var. Çevredeki herkes çocuğu suçladı. Kendi ailesi bile konusmamisti. O zaman saçmalama demiştim. Ama şimdi çok da saçma gelmiyor.
Kedi köpek gibi yıllardır birbirini yiyip beraber olan da var. Sosyoekonomik, kültürel, karakter işi.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorumInsanin yasayacak bitane hayati var. Duzelmeyen iliskiyi zorlayip hayati zehir etmenin anlami yok bence
Blöf değildi. Çok net bu donguden detayları ile örnek vererek çıkmak istediğimi söyledim. Ben hayatınızda yokum gibi davranın. Hastalık, doğal felaket disinda yokum dedim. Eşim zaten durumun farkındaydı. Ama annesine sen haksızsın demiyordu. Eşim pasif ama annesi de cook cacaron. Yapar yapar ben ne yaptım der. Ben görüşmek, görüşmenin teklif edilmesi, senin hayır ditemeyislerin yüzünden ilişkimize öfke patlamalarıni cekemeyecegim. Beni bu işten bosanarak ya da bosanmadan sal dedim. 1 yıla yakın oldu. Çıktılar hayatımdan gölgeleri de yok. Gerçi her zaman gölgeleri olacaktır ama şimdilik esim de yaptıklarınızın farkında olun dedi diye kustuler. Sonra galiba yine kendi kendilerine barıştılar . Bilmiyorum artık yavaş yavaş unutmaya da başladım yaşadıklarımı.Sizin kararınız üzerine mi eş tavır değiştirdi ? Olay akışı nasıl olmuştu
Adınıza çok sevindim. Ama sizin problem eşle değil aileyleymiş Buda çözüme kavuşmak için bi artıBlöf değildi. Çok net bu donguden detayları ile örnek vererek çıkmak istediğimi söyledim. Ben hayatınızda yokum gibi davranın. Hastalık, doğal felaket disinda yokum dedim. Eşim zaten durumun farkındaydı. Ama annesine sen haksızsın demiyordu. Eşim pasif ama annesi de cook cacaron. Yapar yapar ben ne yaptım der. Ben görüşmek, görüşmenin teklif edilmesi, senin hayır ditemeyislerin yüzünden ilişkimize öfke patlamalarıni cekemeyecegim. Beni bu işten bosanarak ya da bosanmadan sal dedim. 1 yıla yakın oldu. Çıktılar hayatımdan gölgeleri de yok. Gerçi her zaman gölgeleri olacaktır ama şimdilik esim de yaptıklarınızın farkında olun dedi diye kustuler. Sonra galiba yine kendi kendilerine barıştılar . Bilmiyorum artık yavaş yavaş unutmaya da başladım yaşadıklarımı.
Eş haklı olduğumu biliyordu. Ama anneye doğru davran diyemiyordu. Sorun esteydi aslında. Objektif görüyordu ama anneyi azdirmamak, çatışmaya girmemek adına sürekli he he diyordu. Bu da karşı tarafı coşturuyordu. Sizin problem nedir?Adınıza çok sevindim. Ama sizin problem eşle değil aileyleymiş Buda çözüme kavuşmak için bi artı
Net şekilde şu diyemem ama. İlgisizlik , değersizlik , manipüle edilme gibi sıralayabilirim.Eş haklı olduğumu biliyordu. Ama anneye doğru davran diyemiyordu. Sorun esteydi aslında. Objektif görüyordu ama anneyi azdirmamak, çatışmaya girmemek adına sürekli he he diyordu. Bu da karşı tarafı coşturuyordu. Sizin problem nedir?
Yeniden evlenmene çok sevindimİhanet yüzünden boşandım. Yeniden evlendim. Bence ihanet, şiddet, mutsuzluk boşanma nedeni olmalı.
Çok kişisel dediğim gibi. Şu tecrubemde. Uzun dönemli duzelmeyen eşle vakit kaybetmemek. Umarim hersey güzel olur sizin icinNet şekilde şu diyemem ama. İlgisizlik , değersizlik , manipüle edilme gibi sıralayabilirim.
Umarım.. yani en son koz boşanmak olacak sanırımÇok kişisel dediğim gibi. Şu tecrubemde. Uzun dönemli duzelmeyen eşle vakit kaybetmemek. Umarim hersey güzel olur sizin icin![]()
instagramda 3 tane kadınlaBoşanmaya nasıl ve hangi anda karar verdiniz ?