Boşanmanın gerçekleriyle yüzleşmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim annem babam ayrılmadı soyadı değişikliği de olmadı ama öyle olsaydı arkadaşlarım arasında benim gibi olan yoksa sanırım çok üzülürdüm.Gerci erkek çocukları kızlar kadarr kadar ince düşünmüyor

bunlar nasıl öğretmen ya, neden bu ülkede eğitimci kalitesi yükselmiyor?
bizim zamanımızda da öğretmenler tek tek anan baban ne iş yapar diye sorardı. bu da ayrımcılığa sebep olurdu. kimisi babam doktor diye hava atardı, kimisi işçi diye utanırdı. kaybetmiş olanlara değinemiyorum bile. ben de gerilirdim yani annem ev hanımı, babam serbest meslek, geliri falan düzenli değildi. serbest meslek dediğimde üstüme daha çok gelip nasıl yani, tam olarak ne yapıyor diyen ruh hastaları bile vardı. o off yine mi boşanmış aile çocuğu diyenlerin aynı şeyleri yaşamasını diliyorum en yürekten. ülkenin aydınlık yüzü olması gereken meslek grubunda böylelerinin sayısı hiç az değil, biliyoruz. utanç kaynağı.

Bilmediğim için soruyorum, soyadı değişikliği için bir gerekçe sunmak gerekiyor mu mahkemeye? Sadece çocuğun çevresi tarafından incitilmemesi gibi gerekçelerle yapılabiliyor mu? Hani isim değiştirirken ya da sildirirken bile şahitler vs isteniyor. Bunda da böyle bir prosedür var mı?

Üzmeyin kendinizi. Heeksin hayati dişardan iyi durur içini bilemezsiniz. Siz dogru bildiginiz yolda ilerleyin

Bide bunlar ögretmen.
Cocugun gbtsini mi cıkarıyorlar?Hayır öyleyse veli olarak bizde gizlilik kararı aldıralım.
Ne sacma yani
Yine bosanmıs aile cocugu falan lafları.
Bu zır cahillere mi göre sekillenecek hayatımız.
Ögretmen olmus ama okumus cahil.
Baska acıklaması yok.

Ben de yeni boşanmış çocuğu olan öğretmen bir anne olarak yorum yapmak istiyorum
Öğretmenlik yaptığım okulda o kadar çok boşanmış aile çocuğu var ki öğretmenler nu duruma adapte olmuş durumda hatta bu açıdan şanslıyım evde kavga gürültü olan kadının dayak yedigi birçok evliliğe şahit olduk bütün öğretmenler keske boşansalar da su kadın ve cocuk kurtulsa diye bakıyor olaylara sizinkiler örümcek kafalıymış maalesef
Boşanma sonrası cocuk durumu icin ben de burda konu açmıştım gerçekten en sıkıntı yaşadığım konu bu oldu hala da üzüldüğüm oluyor çocuğum icin ama ben ona bu üzgünlügü yansıtıırsam çocuğun bu durumdan sağlam psikoloji ile çıkması mümkün degil
Siz biraz duygusal anlarınızda yazıyorsunuz sanırım buraya çocuğunuza yaklaşımınızın bu kadar duygusal olduğunu düşünmüyorum bir eğitimci olduğunuzu düşünerek.
Boşanmak zorlu bir süreç ben terapi aldım iyi geldi şükür ama hala tam olarak atlatmış değilim
Bir imtihandı kabul edelim ve boşanma o kadar çok arttı ki önceki zamanlarda bunu yaşasaydık ne yapardık öyle düşünelim
Allah yardımcınız olsun boşanmanız kesinleşince psikolojinizin çok daha yerine geleceğini ve bu zorluklarla daha çok mücadele edeceğinizi düşünüyorum

Bu ulkenin okumusuda cahil
Okumamisida.. ogretmenler nasil oyle ayrim yapar akil
Alir gibi degil.. buarada kavga gurultu siddet icinde buyuselerdi cocuklar yeterki bosanmis ebeveyn cocugu olmasin.. tabii sorunlarin hepsi bosanmayla alakali cunku buarada ayrildiktan sonra 3-5 defa geri donmeyi dogru bulmuyorum.

Bence degistirme soyismini simdilik sonra halledersin

Davadan önceydi geri dönüşler,çocuk üzerinden fazlaca baskı vardı üzerimde,denedim olmadığını gördüm denedigime pişman değilim o yüzden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…