Cnmmm.ne zor durumdasinnn anliyorum..cok uzuldumm...ahh su kalpler dogru olsa ne olur...ne yapman konusunda yerine bile koyamiyorum kendimi.duygular cok onemli benim icin.Kızlar yardım edin ne yapmalıyım çocuğum için en doğru kararı arıyorum. Nolur bişeyler önerin.
2 kizkardesiz kucugum bekar.aralari da çok soğuk. Çok farklı tarzlardalar ortak konuşacak bile biseyleri olmazCnmmm.ne zor durumdasinnn anliyorum..cok uzuldumm...ahh su kalpler dogru olsa ne olur...ne yapman konusunda yerine bile koyamiyorum kendimi.duygular cok onemli benim icin.
Kac kizkardessiniz.evlilermii,bekarlar mii.aralari nasil?
baldız hikayeleri okumak normalse bizler de o zaman kayın hikayeleri okuyalım.e normal ne de olsa
bu forumu okudukça ben baya baya sofuymuşum diyorum kadiş
baldız hikayeleri okuması hemde baldızı varken 6aydır okuması boşanma sebebi değilmi yani ?boşanma sebebı degıl bu çok kızmıs cok kırılmıssınız bellı ama bunları ızlemeyen erkek yoktur bence
baldız hikayeleri okuması hemde baldızı varken 6aydır okuması boşanma sebebi değilmi yani ?
baldız hikayeleri okumak normalse bizler de o zaman kayın hikayeleri okuyalım.e normal ne de olsa
gayet doğal,hatta bence karşılıklı olarak baldız ve kayın hikayeleri okunabilir