- 30 Kasım 2022
- 250
- 198
- 38
- Konu Sahibi kadersiz9076
Delil toplayıp (ses kaydı vb) savcılığa müracaat edin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu yüzden çok korkuyorum
Allah kolaylık versin canım. Çocuğun kaç yasindaMerhaba hanımlar 25 yaşında ve 6 senelik evliyim 1 çocuğum var .6 senelik evlilik surecimde ne yaşadığımı bir ben bilirim. Burada sizlere yazmamdaki amaç doğru adımlar atarak doğru kararlar vermek için fikir alışverişinde bulunmak istyrm.Esim 34 yaşında herkes onu iyi olarak bilir çünkü ne alkolü ne kumarı kısacası kötü alışkanlığı yok diye bilirim ama şu var ki ağzı çok bozuk giyimime laf atan sürekli hakaret eden konusmalariyla inciten sürekli evin içinde küfür hakareti olan biri bu saydıklarım tamamen bana uyguluyor.herneyse bebeğim karnimdayken karnıma tekme atan ve o tekmeden sonra şiddet hakaret küfür geldi defalarca söz verdi birdhaa küfür etmeyecem die çocuğumun yaninda küfür hakaret etmeler çok oluyor ve ben artık dayanmiyorum darp raporu aldım. Hanımlar ben üniv mezunuyum ve kpss hazırlanıyorum saat 11_17 arası çalışmam oluyor daha sonra çocuğumu dışarı çıkarıyorum bana şunu der sen şuraya buraya gidiyorsun kimin için gidiyorsun sürekli aynı yere gidiyorsun falan dior birşeyleri açıklamaktan o kadar yoruluyorum ki bazen basedemeyecgimi anlayip susmayi deniyorum . bugün yine üzerime yürüdü uyuyan çocuğum uykudan uyandi anne ağlama die Anne babam herne yasarsak yaşayalım boşanma falan aklına getirme Dior millete ne diyecez dusuncesindelr. Sahip çıkmazlar yani ...
Eşim olacak şahıs da bosanirsan seni öldürürüm gibi tehditler daha sonra bosanirsan sokağa çıkma yüzü bulmazsin Dior ne yaptım da sokağa çıkmayacagim diorum .ben her türlü iftirayi atarım dior uatncindan cikamazsn dior (
Son olarak çocuğu sana vermem dior dul olursan çok affedersiniz eve her gün erkek atarsn dio Ben bu söze yıkıldım ve yalnızca Allah'a sığınıyorum tek vekilim odur çünkü
Size soruyorum bana ne yapmam gerektiğini söyleyin elbette benim de hatalarım olmuştur ama ben durup dururken yapmam hicbirseyi mutlaka bir nedeni vardır.
Çocuğum için doğru adım atmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun.
Biraz uzun oldu ama inanin çok doluyum yazdıkça bı nebze de olsa rahatlıyorum teşekkür ediyorum şimdiden
Evlenmek istemediğin halde mi evlendin cnm , doğru mu anladimBenimki tamamen inat üzerine oldu defalarca Nişan attım ama olmadı iki yıl nişanlı kaldım evlenmemek için yine olmadı.
Kesinlikle evlenme gibi niyetim yoktuEvlenmek istemediğin halde mi evlendin cnm , doğru mu anladim
3.5Allah kolaylık versin canım. Çocuğun kaç yasinda
Bende öyle yapmaya çalışıyorum çocuğum için kendim için güzel bir gelecek için...Önce aile büyüklerinizle konuşun. Fevri davranışlar sergilemeyin sert çıkışlarda bulunmayın. Ses tonunuzu iyi ayarlayın. Eşinizle kavga etmeyin haklı olsanız dahi susun. Derhal iş arayışına girin. Bir avukata danışmadan harekete geçmeyin. Avukatınıza can güvenliğinizin olmadığını vurgulayın. Sakın ama sakın 2. çocuk yapmayın. Allah yardımcınız olsun.
Kaç kardessiniz? Koskoca apartmanı varmış ailenizin, düzeninizi kurana kadar size de bir oda verip birkaç ay sahip çıkmazlar mi? Abileriniz, ablalariniz destek vermez mi?Ailem bakmaz ki bende istemiyorum onlara muhtaç olmayı 5 katlı bir apartman annem babam oğulları ve gelinleri oturmakta benim orda onlarla yaşamam çok zor olur yapamam
Ablalarim evli abilerim de aynı şekil.Kaç kardessiniz? Koskoca apartmanı varmış ailenizin, düzeninizi kurana kadar size de bir oda verip birkaç ay sahip çıkmazlar mi? Abileriniz, ablalariniz destek vermez mi?
8 kardeş içinden bir iki tanesi bile yanında durmaz mı ya? Canından korkuyorsun artık sen, keyfine iş yapmiyorsun ki ? Hepsi mi bu kadar yobaz?Ablalarim evli abilerim de aynı şekil.
9 kardeşiz.
Ya oda verirler ama benim ailem bu durumu istemiyor. Evlendinmi ölsen kalsan baba evine donemezsn yanlız ziyeratlere gidip gelebilirz.
Bazı aileleri görüyorum evlatlarının arkalarinda olmaları o kadar hoşuma gidiyor ki keşke diyorum kendi kendime benim ailemde böyle olsaydı bütün kızlarının arkasında olsaydı diyorum .keskeler fayda vermiyor maalesef..
Abilerim bilmiyorlar ki bende söylemem ama annem ve ablalarim biliyor onlarda durumuma üzülüyorlar tek söyledikleri şey sabırlı ol çocuğun için diorlar.annem de biz milletin yüzüne nasıl bakarız derdindeler eski kafadalar anlat anlat anlamıyorlar.bir ara anneme dayanamıyorum ayrılacam diyorum babanın yüreğine mi indireceksn dio . Anne diyorum bunları yapıyor ağzı bozuk her iki kelimesi küfür hakeret sizede küfür ediyor bırak kötü söz sahibinin Dr dio bana.8 kardeş içinden bir iki tanesi bile yanında durmaz mı ya? Canından korkuyorsun artık sen, keyfine iş yapmiyorsun ki ? Hepsi mi bu kadar yobaz?
Darp raporum var iki taneDelil toplayıp (ses kaydı vb) savcılığa müracaat edin.
Sadece küfür etmiyor ki öküz, habire dövüyormus, ölümle tehdit ediyormuş...Bunları da anlat...Bacilarinla ananda iş yok, biz çektik sen de çekeceksin kafasındalar belli ki, ölseniz de umursamazlar , kendi huzurlariı bozulmasın yeter ki...Peki abilerinden bı tane bile delikanlı çikmaz mi? Biri bile höst dese yeter senin sapık kocana...Abilerim bilmiyorlar ki bende söylemem ama annem ve ablalarim biliyor onlarda durumuma üzülüyorlar tek söyledikleri şey sabırlı ol çocuğun için diorlar.annem de biz milletin yüzüne nasıl bakarız derdindeler eski kafadalar anlat anlat anlamıyorlar.bir ara anneme dayanamıyorum ayrılacam diyorum babanın yüreğine mi indireceksn dio . Anne diyorum bunları yapıyor ağzı bozuk her iki kelimesi küfür hakeret sizede küfür ediyor bırak kötü söz sahibinin Dr dio bana.
Kendime söz verdim çocuğum için doğru olanı yapacağım artık son evreye gelmiş bulunuyorum..
Iş bul ayrıl özelde de sağlık alanında iş bulursun diye düşünüyorum 6 yaşındaki çocuk havada karada senin bu konuda rahat ol.cok üzüldüm sana.bir de senin çaresiz olduğunu ona muhtaç olduğunu anladıklarında çantada keklik diye dozu daha da arttiriyorlarYorumunuz için teşekkür ediyorum.Evet hamile olduğumu bilmiyordum biz onun ailesine gitmiştik köye .
Gece tam uyuyacağım zaman kolumda akrep gördüm ve ben ona bu odada uyuyamayacgimi biran önce gitmek istediğimi söyledim oda bana sesini kes evdekiler duyacak falan derken dışarı çıktı bende arkasından gittim yalnızdım tanımadığım bir aileye gelin gitmiştim taniyabilecegim hickimsem yoktu . ağlamaya başladım çünkü hertarafimi kaşıyordum korkudan oda sus deyip karnıma tekme atarak yere attı .koridorda herkes uyumuştu o tekmeyle ben ordakilerin üzerine düştüm.uyananlar oldu yazık değilmi hamile kadını bunu yapıyorsun ben çok caresizdim hiç bu kadar çaresiz olmamıştım . Bu anlattığım en normali hamileyken beni öldürmeye kalktı dolap kapağını belime vurdu saçlarımdan sürükleyip balkona attığı anlatacağım o kadar şey varki ben gördüğüm yaşadığım herşeyi bir kağıda yazdım duvarlara hep şiddet gördüğüm günün tarihlerini yazıyordum.hersey o kadar kötüydü ki ben bana yasatilani hiç unutamıyorum ailem için susmak zorunda kaldım halada öyle. Ailem dedim de onlar bakmaz evet çünkü çok kardeşlerim var hangi birilerine bakacaklar ki onlar rahat olsunlar ben kendimi onlara muhtaç etmem . babamı söylemiyorum bile..
O zaman savcılık yoluyla önce can sağlığınızı güvenceye alın.Darp raporum var iki tane
Kendime ev aldım kendi adıma içini duzenleyecegim daha sonra kendim oturacağımŞuan bosanirsan ne yapacaksın ? Aile,sığınma evi, yeni hayat vs bir plan var mı ?
Kendinize nasıl ev aldınız?Kendime ev aldım kendi adıma içini duzenleyecegim daha sonra kendim oturacağım
Eşiniz narsist sizi hasta edecek bu adam onu direk terk edip boşanma davası açınMerhaba hanımlar 25 yaşında ve 6 senelik evliyim 1 çocuğum var .6 senelik evlilik surecimde ne yaşadığımı bir ben bilirim. Burada sizlere yazmamdaki amaç doğru adımlar atarak doğru kararlar vermek için fikir alışverişinde bulunmak istyrm.Esim 34 yaşında herkes onu iyi olarak bilir çünkü ne alkolü ne kumarı kısacası kötü alışkanlığı yok diye bilirim ama şu var ki ağzı çok bozuk giyimime laf atan sürekli hakaret eden konusmalariyla inciten sürekli evin içinde küfür hakareti olan biri bu saydıklarım tamamen bana uyguluyor.herneyse bebeğim karnimdayken karnıma tekme atan ve o tekmeden sonra şiddet hakaret küfür geldi defalarca söz verdi birdhaa küfür etmeyecem die çocuğumun yaninda küfür hakaret etmeler çok oluyor ve ben artık dayanmiyorum darp raporu aldım. Hanımlar ben üniv mezunuyum ve kpss hazırlanıyorum saat 11_17 arası çalışmam oluyor daha sonra çocuğumu dışarı çıkarıyorum bana şunu der sen şuraya buraya gidiyorsun kimin için gidiyorsun sürekli aynı yere gidiyorsun falan dior birşeyleri açıklamaktan o kadar yoruluyorum ki bazen basedemeyecgimi anlayip susmayi deniyorum . bugün yine üzerime yürüdü uyuyan çocuğum uykudan uyandi anne ağlama die Anne babam herne yasarsak yaşayalım boşanma falan aklına getirme Dior millete ne diyecez dusuncesindelr. Sahip çıkmazlar yani ...
Eşim olacak şahıs da bosanirsan seni öldürürüm gibi tehditler daha sonra bosanirsan sokağa çıkma yüzü bulmazsin Dior ne yaptım da sokağa çıkmayacagim diorum .ben her türlü iftirayi atarım dior uatncindan cikamazsn dior (
Son olarak çocuğu sana vermem dior dul olursan çok affedersiniz eve her gün erkek atarsn dio Ben bu söze yıkıldım ve yalnızca Allah'a sığınıyorum tek vekilim odur çünkü
Size soruyorum bana ne yapmam gerektiğini söyleyin elbette benim de hatalarım olmuştur ama ben durup dururken yapmam hicbirseyi mutlaka bir nedeni vardır.
Çocuğum için doğru adım atmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun.
Biraz uzun oldu ama inanin çok doluyum yazdıkça bı nebze de olsa rahatlıyorum teşekkür ediyorum şimdiden
Düğünümde takilan hiçbir takıyı satmamistim oğlumun geleceği için ellemedim. Takılarım az olduğu için bütçeme uygun ev arayisindaydim. Ve sonunda bütçeme uygun ev buldum. Tabi tadilat gerekiyor eksikleri var. Ama şuanda çok rahatım en azından başımı sokacağım kendime ait bir yerim var . İş buldum çalışıyorum. Evi düzenleyip geçmeyi düşünüyorum. O kadar rahatım ki anlatamam Allah her zorlukla beraber bir kolaylik sağlıyor. Eşimle aram kötü ama en azından başımı sokacağım yerim var. Dışarıdan sığınma evlerine gitmek yerine kendi evime gideceğim.Allah benim gibi aynı sorunu yaşayan herkesin yardımcısı olsun verebileceğim en büyük tavsiye içten samimi ve dua etmek ve gerisini Allah'a bırakmakKendinize nasıl ev aldınız?