Boşanmalımıyım?

bence aynı kişi.
boşanmalımıyım diye sormuş aynı kafa çünkü. eşinin haksız olduğunu düşünüyor.

Diyecek laf bulamıyorum. Nasıl tereddüte düşütünüz anlamadım? Susup sineye mi çekecek? Eşiniz haklı, hiçbir eş bu kadar tolere etmez.

Eşim kardeşinin dişlerini yaptırma noktasına gelse ben de çıldırırdım. Eşi çalışmıyorsa kendi çalışsın.

Siz çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla ablanız çalışmıyor. Tamamen saçmalık bu.

İmplantı devlet hastanesinde de yaptırabilir ayrıca. Yok telefondu yok bilmem ne. Aile içi dayanışma olayını çok aşmış sizin durumlar üzgünüm.

Benim eşim de ailesine yardım eder karışmam annesinin market ihtiyaçlarını karşılar. Limitli bir kart verdi kadıncağız onunla market alıyor sadece. Zor durumdalar babası para istiyor babasına para vermemek için böyle bir yöntem kendi anne babası beni ilgilendirmez ihtiyaç dedim.
ama olay kardeşlere gelirse ben de hayır derim artık. Biz eşek gibi çalışıyorsak herkes çalışacak kendine bakacak. Kötü hastalık çaresiz durum vb olmadığı sürece kardeşler konusu benim kırmızı çizgim.

Umarm kocan ailesine her ay 500 tl para gönderip kardeşlerinin bütün lüks ihtiyaçlarını karşılar.. (Çok amin)

Bizde kardeşler arasında bir birimize yardımcı oluruz maddi manevi olarak 3 kız kardeşiz evliyiz ama asla eşimin benim kazancıma karışmadı bende onunkine 3 kız olarak anneme ev yaptırdık evlenince aileyi bir kenara atacak halimiz yok evin ihtiyaçlarını birlikte karsiliyoz zaten cüzi miktarda anneye babaya yapılan yardım zor durumda olan kardeşlerler ola biliyor kaldırıp atacak halimiz yok.. Aileye maddi yönden destek olmak istiyorsanız eşinizden gizli yapmayın ki size huzursuzluk yaratmasin..

Evin ihtiyacı ile evli ablanın dişine implant yaptırmak arasında biraz fark var sanki.

Bence siz aile olmak ne demek bilmiyorsunuz, aile olmak kişinin herşeyine sponsor olmak değildir, çalışmayan kardeşe, yardım edilir ama bu yardım gidip 25 bine diş yaptırmak, maaşa bağlar gibi aylık para göndermek , akıllı telefon almak değildir, bence eşiniz size fazla bile tahammül göstermiş, bence de boşanın en azından eşinizi sizin aile dertlerinizden kurtarmış olursunuz, sizde ömrünüzü kardeşlerinize adarsınız.

Bencede kesinlikle eşinizi haklı. Ben olsam daha fazla tepki verirdim. Sağlık sorunu filan olur veririm ama her ay kimseye para göndermem önce kendi ailem çocuğun olunca göreceksin zaten. Ve ayrıca siz bir ailesiniz ve senin benim param olmamalı ikinizin bütçesi o devlet bile böyle kabul etmiş oyüzden bnece bu yüzden eşinizi kaybetmeyin

Kardeşlere elbette yardım edilebilir. Mesela ablanızın implantı için borç verirsiniz. O da uygun zamanda geri öder. Ama karşılıksız her ay düzenli para yollamak bana ters. Benim eşim böyle bir işe girişseydi kesin boşanırdım net.... Zaten benim etrafımda gördüğüm şöyle; belli bir kardeş hep fedakarlık yapıyor diğerleri karışmıyor, içlerinden biri de mutlaka yiyici oluyor. Ailesine bakmak zorunda olanlar evlenmesin... Bence artık hiç para yollamayın. Eşinizden gizli hiçbir iş de yapmayın.

Yaziyi okurken bi erkek yazoyo zannettim yemin ederim. Senin bu anlattıklarını genelde erkekler yapar. Kadın sorun çıkaran olurdu. Yaptigin şey gerçekten çok saçma. Disini yaptırdınız tamam. Telefon almak ne. Her aile kendi içinde haberli yada habersiz yardimlasir kazanç senin kazancın kimse bisey diyemez ama seninki kendini kullandırma gibi bisey olmus. Yardim bi yere kadar olur suyu çıkmış bunun. Bence eşinden özür dile ve bidaha da böyle bisey yapma. Annene babana yine yardımcı olursun ama dışarıdan bi göz olarak gerçekten anlattiklarin sinir bozucu. Hatta fake konu mu acaba diye düşündüm.

Burada bazı yorumlar okuyorum yok eşim bana hesap soramaz ben istediğime para gönderirim, bu mantığı anlamıyorum. Eşler aynı gemide yol almıyor mu? Bir gemide 2 dümen olur mu? Ben eşimin tüm banka hesaplarını takip ederim, bir şey alacaksa bana sorar keza bende öyle. Kimse kimseye danışmayacaksa kafasına göre iş yapacaksa eş olmanın anlamı nerede kaldı!

Sonuçta sağlık siz aynı durumda iken size de kardeşleriniz yardımcı olsa aynı bu tepkiyi verirmisiniz acaba....

devlet hastanesinde yaptırılabilen bir işlem. 25bin biraz lüks değil mi kendi çalışmayan eşi de çalışmayan bir kadın için. Ben utanıp kimseye diyemezdim özelde diş yaptırıcam 25bin lazım diye.

Aynen katılıyorum sana valla bizde de öyle diğer türlüsü çok saçma zaten ozaman bi sebepten kadın çalışamıcak olsa kocası parasını istediği gibi harcasa zorlarına gitmez mi acaba

Aynısını eşiniz yapsa anasına para yediriyor olur. Annene babana para verirsin hakkındir da bu fazla olmuş. Ayrılın diyemem ama bunu yaparsanız adamın omzundan yük inmis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…