- 3 Nisan 2014
- 35.981
- 146.440
-
- Konu Sahibi sevilay4242
Aylık 500-600 TL'yi kime gönderiyorsunuz?
Burada bir üye vardi 30'lu yaşlarda ki kardeşlerine aylık para gönderiyordu onu hatırlattıniz bana.
Özel ihtiyaçlar, implant, telefon, sırada ne var acaba ne planlıyorsunuz kardeşler olarak
Diyecek laf bulamıyorum. Nasıl tereddüte düşütünüz anlamadım? Susup sineye mi çekecek? Eşiniz haklı, hiçbir eş bu kadar tolere etmez.Herkese selamlar kızlar eşimle 2 buçuk yıllık evliyiz. Birbirimizi severek evlendik. Ben basta istemedim aramızda yas farkı vardı kendisi benden 5 yas küçük. ben sakin relax yapıda bir insanım eşim bunun tam tersine eğlenceli sıcak kanlı biridir. Eşimi seviyorum. Ancak son zamanlarda çok fazla kavga etmeye başladık olayların en baştaki nedeni benim aileme para yollamamla başladı. ben evlenirken eşime her ay aileme düzenli para yardımı yapmak istiyorum dedim o da belli bir zamana kadar tamam ama uzun süre olmasın dedi. uzlaşmaya vardık. 2 yıl boyunca kesintisiz olarak her ay 500-600 TL civarında para yolladım. bu süre zarfında aile üyelerimin bazılarının da özel ihtiyaçları oldu onlara da ek yardımda bulundum. eşim hiç sesini çıkarmadı ta ki ablamın dişlerinin yaptırılmasına kadar ablam evli yalnız bu koronodan dolayı esi isten çıkarıldı birde küçük çocukları var. bir kaç kez de bize geldiler. ablamın evlenmeden önce dişlerinde problemi vardı ve küçük kardeşimin de desteği ile dişlerine implant yapılıyor. masrafı da 20-25 bin civarı tutuyor. kardeşim bana nasıl olacak adamın isi de yok dedi benimde ağzımdan birden bende yollarım dedim ve kalan tutarı taksite böldük. benimde payıma her ay 350 TL gibi bir rakam düştü 12 ay ödenecek. birde aynı ablamın telefonu bozulmuştu biz kardeşler arası bir cihaz alalım dedik. bir telefon aldık. ablam eşime de teşekkür etmek için esimi aramış ve böyle böyle demiş. tabi adamın haberi yok bunlardan. eşim bozuntuya vermemiş ama aksam eve geldiğinde konuyu bana açtı. ve ilk başlarda sakin giden konuşma daha sonra tartışmaya ve sonra da kavgaya döndü. esim 5 kardeşsiniz biri hariç hepsi çalışıyor neden her şey bize düşüyor biz kendimizi ne zaman düşüneceğiz üstelik benimde haberim yok dedi. bıktım senin ailenin para meselesinden dedi. sonrasında bizi daha da hararetli bir tartışma aldı götürdü. ve esimin ağzından böyle yapacaksan boşanalım lafı çıktı. bende kızdım bağırdım çağardım. bu arada ikimizde memuruz. eşim sağlık çalışanı ve çocuğumuz yok. dün geceden bu yana ağzını bıçak açmıyor. bu adamın beni sevdiğine eminim her konuda bana yardımcı olur hafta sonları kahvaltıyı hazırlar hafta içi erken gelirse yemeği yapar evine ailesine( yani bize) çok düşkündür. ama bu konuda bu kadar yaygara koparması ve işi bosanmaya kadar goturmesı akılımda soru işaretlerine neden oldu. kızlar bi akıl verin sizce bu durumda ne yapılmalı.
İstemediyseniz, evlenmeseydiniz. Allah Allah, sanki zorla evlendirdiler!. Birbirimizi severek evlendik. Ben basta istemedim aramızda yas farkı vardı kendisi benden 5 yas küçük.
Umarm kocan ailesine her ay 500 tl para gönderip kardeşlerinin bütün lüks ihtiyaçlarını karşılar.. (Çok aminBence hicbir es ,digerinin parasina aile gecimi zorlanmiyorsa 500 tl gibi bir rakam ickn karismasjn,benimde yegenim var ,yilbasi icon cocuga mont, bot ,oyuncak aldim 500 tl verdim,kardesimde hiyar gibi gidip enisteyi aramadi ,esinizle konusun benim ailem arama bu sekilde girme limitim belli ,maasimin 500 unu veriyorum ,her ay o paraya sac boyattigim zaman oldu ,kesin lafi karismasin
Bizde kardeşler arasında bir birimize yardımcı oluruz maddi manevi olarak 3 kız kardeşiz evliyiz ama asla eşimin benim kazancıma karışmadı bende onunkine 3 kız olarak anneme ev yaptırdık evlenince aileyi bir kenara atacak halimiz yok evin ihtiyaçlarını birlikte karsiliyoz zaten cüzi miktarda anneye babaya yapılan yardım zor durumda olan kardeşlerler ola biliyor kaldırıp atacak halimiz yok.. Aileye maddi yönden destek olmak istiyorsanız eşinizden gizli yapmayın ki size huzursuzluk yaratmasin..
Sonuçta sağlık siz aynı durumda iken size de kardeşleriniz yardımcı olsa aynı bu tepkiyi verirmisiniz acaba....Evin ihtiyacı ile evli ablanın dişine implant yaptırmak arasında biraz fark var sanki.
Bencede kesinlikle eşinizi haklı. Ben olsam daha fazla tepki verirdim. Sağlık sorunu filan olur veririm ama her ay kimseye para göndermem önce kendi ailem çocuğun olunca göreceksin zaten. Ve ayrıca siz bir ailesiniz ve senin benim param olmamalı ikinizin bütçesi o devlet bile böyle kabul etmiş oyüzden bnece bu yüzden eşinizi kaybetmeyinHerkese selamlar kızlar eşimle 2 buçuk yıllık evliyiz. Birbirimizi severek evlendik. Ben basta istemedim aramızda yas farkı vardı kendisi benden 5 yas küçük. ben sakin relax yapıda bir insanım eşim bunun tam tersine eğlenceli sıcak kanlı biridir. Eşimi seviyorum. Ancak son zamanlarda çok fazla kavga etmeye başladık olayların en baştaki nedeni benim aileme para yollamamla başladı. ben evlenirken eşime her ay aileme düzenli para yardımı yapmak istiyorum dedim o da belli bir zamana kadar tamam ama uzun süre olmasın dedi. uzlaşmaya vardık. 2 yıl boyunca kesintisiz olarak her ay 500-600 TL civarında para yolladım. bu süre zarfında aile üyelerimin bazılarının da özel ihtiyaçları oldu onlara da ek yardımda bulundum. eşim hiç sesini çıkarmadı ta ki ablamın dişlerinin yaptırılmasına kadar ablam evli yalnız bu koronodan dolayı esi isten çıkarıldı birde küçük çocukları var. bir kaç kez de bize geldiler. ablamın evlenmeden önce dişlerinde problemi vardı ve küçük kardeşimin de desteği ile dişlerine implant yapılıyor. masrafı da 20-25 bin civarı tutuyor. kardeşim bana nasıl olacak adamın isi de yok dedi benimde ağzımdan birden bende yollarım dedim ve kalan tutarı taksite böldük. benimde payıma her ay 350 TL gibi bir rakam düştü 12 ay ödenecek. birde aynı ablamın telefonu bozulmuştu biz kardeşler arası bir cihaz alalım dedik. bir telefon aldık. ablam eşime de teşekkür etmek için esimi aramış ve böyle böyle demiş. tabi adamın haberi yok bunlardan. eşim bozuntuya vermemiş ama aksam eve geldiğinde konuyu bana açtı. ve ilk başlarda sakin giden konuşma daha sonra tartışmaya ve sonra da kavgaya döndü. esim 5 kardeşsiniz biri hariç hepsi çalışıyor neden her şey bize düşüyor biz kendimizi ne zaman düşüneceğiz üstelik benimde haberim yok dedi. bıktım senin ailenin para meselesinden dedi. sonrasında bizi daha da hararetli bir tartışma aldı götürdü. ve esimin ağzından böyle yapacaksan boşanalım lafı çıktı. bende kızdım bağırdım çağardım. bu arada ikimizde memuruz. eşim sağlık çalışanı ve çocuğumuz yok. dün geceden bu yana ağzını bıçak açmıyor. bu adamın beni sevdiğine eminim her konuda bana yardımcı olur hafta sonları kahvaltıyı hazırlar hafta içi erken gelirse yemeği yapar evine ailesine( yani bize) çok düşkündür. ama bu konuda bu kadar yaygara koparması ve işi bosanmaya kadar goturmesı akılımda soru işaretlerine neden oldu. kızlar bi akıl verin sizce bu durumda ne yapılmalı.
Yaziyi okurken bi erkek yazoyo zannettim yemin ederim. Senin bu anlattıklarını genelde erkekler yapar. Kadın sorun çıkaran olurdu. Yaptigin şey gerçekten çok saçma. Disini yaptırdınız tamam. Telefon almak ne. Her aile kendi içinde haberli yada habersiz yardimlasir kazanç senin kazancın kimse bisey diyemez ama seninki kendini kullandırma gibi bisey olmus. Yardim bi yere kadar olur suyu çıkmış bunun. Bence eşinden özür dile ve bidaha da böyle bisey yapma. Annene babana yine yardımcı olursun ama dışarıdan bi göz olarak gerçekten anlattiklarin sinir bozucu. Hatta fake konu mu acaba diye düşündüm.Herkese selamlar kızlar eşimle 2 buçuk yıllık evliyiz. Birbirimizi severek evlendik. Ben basta istemedim aramızda yas farkı vardı kendisi benden 5 yas küçük. ben sakin relax yapıda bir insanım eşim bunun tam tersine eğlenceli sıcak kanlı biridir. Eşimi seviyorum. Ancak son zamanlarda çok fazla kavga etmeye başladık olayların en baştaki nedeni benim aileme para yollamamla başladı. ben evlenirken eşime her ay aileme düzenli para yardımı yapmak istiyorum dedim o da belli bir zamana kadar tamam ama uzun süre olmasın dedi. uzlaşmaya vardık. 2 yıl boyunca kesintisiz olarak her ay 500-600 TL civarında para yolladım. bu süre zarfında aile üyelerimin bazılarının da özel ihtiyaçları oldu onlara da ek yardımda bulundum. eşim hiç sesini çıkarmadı ta ki ablamın dişlerinin yaptırılmasına kadar ablam evli yalnız bu koronodan dolayı esi isten çıkarıldı birde küçük çocukları var. bir kaç kez de bize geldiler. ablamın evlenmeden önce dişlerinde problemi vardı ve küçük kardeşimin de desteği ile dişlerine implant yapılıyor. masrafı da 20-25 bin civarı tutuyor. kardeşim bana nasıl olacak adamın isi de yok dedi benimde ağzımdan birden bende yollarım dedim ve kalan tutarı taksite böldük. benimde payıma her ay 350 TL gibi bir rakam düştü 12 ay ödenecek. birde aynı ablamın telefonu bozulmuştu biz kardeşler arası bir cihaz alalım dedik. bir telefon aldık. ablam eşime de teşekkür etmek için esimi aramış ve böyle böyle demiş. tabi adamın haberi yok bunlardan. eşim bozuntuya vermemiş ama aksam eve geldiğinde konuyu bana açtı. ve ilk başlarda sakin giden konuşma daha sonra tartışmaya ve sonra da kavgaya döndü. esim 5 kardeşsiniz biri hariç hepsi çalışıyor neden her şey bize düşüyor biz kendimizi ne zaman düşüneceğiz üstelik benimde haberim yok dedi. bıktım senin ailenin para meselesinden dedi. sonrasında bizi daha da hararetli bir tartışma aldı götürdü. ve esimin ağzından böyle yapacaksan boşanalım lafı çıktı. bende kızdım bağırdım çağardım. bu arada ikimizde memuruz. eşim sağlık çalışanı ve çocuğumuz yok. dün geceden bu yana ağzını bıçak açmıyor. bu adamın beni sevdiğine eminim her konuda bana yardımcı olur hafta sonları kahvaltıyı hazırlar hafta içi erken gelirse yemeği yapar evine ailesine( yani bize) çok düşkündür. ama bu konuda bu kadar yaygara koparması ve işi bosanmaya kadar goturmesı akılımda soru işaretlerine neden oldu. kızlar bi akıl verin sizce bu durumda ne yapılmalı
Sonuçta sağlık siz aynı durumda iken size de kardeşleriniz yardımcı olsa aynı bu tepkiyi verirmisiniz acaba....
devlet hastanesinde de gün alıp yaptırabilirdi dişlerini.. eşi işsizken 25bine implant yaptırmak biraz lux olmuyor mu?Sonuçta sağlık siz aynı durumda iken size de kardeşleriniz yardımcı olsa aynı bu tepkiyi verirmisiniz acaba....
Aynen katılıyorum sana valla bizde de öyle diğer türlüsü çok saçma zaten ozaman bi sebepten kadın çalışamıcak olsa kocası parasını istediği gibi harcasa zorlarına gitmez mi acabaBurada bazı yorumlar okuyorum yok eşim bana hesap soramaz ben istediğime para gönderirim, bu mantığı anlamıyorum. Eşler aynı gemide yol almıyor mu? Bir gemide 2 dümen olur mu? Ben eşimin tüm banka hesaplarını takip ederim, bir şey alacaksa bana sorar keza bende öyle. Kimse kimseye danışmayacaksa kafasına göre iş yapacaksa eş olmanın anlamı nerede kaldı!