Boşanmalımıyım?

Yahu tamam aileleri silmeyelim ihtiyaç halinde yardım edelim gönüllerini hoş tutalım diyoruz da sizinki tamamen abartı olmuş artık

Bahsettiğiniz harcamalar neredeyse hepsi lüks
Anne babanın dişi olsa anlarım da ablanın dişini yaptıran kardeş de hiç duymamıştım

Adam çok haklı
Bence gidin bi özür dileyin şu yardım işine de zaruri olmadıkça bi son verin

Anne baba ok ona bisey demiyor adam zaten ama ablanın disleri implant yaptırmak nedir yahu o biter başkası başlar adam hakli aynısı olsa eşiniz kendi ablasına yardım etse sizden habersiz ne düşünürsünüz
Eşiniz haklı

Eşiniz okadar hakliki yerinde kim olsa aynı şeyi yapar hatta daha fazlasını bile.simdi yapacağınız teksey eğer bosanmak istemiyorsanız özurdileyip birdaha asla böyle birşey yapmiyacaginizi söyleyip hata yaptığınızı dile getirmek.

Şu zamanda diş implantının acelesi yok bence riskli
Ayrıca 5 kardeşken neden 2 kardeş bölüşüyorsunuz masrafı?
Telefon bozulduysa tamir edilsin ya da ucuz yollu bi telefon alınabilir
Zaten 2.5 yıldır para gönderiyormuşsunuz ailenize ayrıyetten
Şunları eşiniz yapsa üstelik sizden gizli, gelip konu açsanız topa tutardık eşinizi
Hatta devam ederse bu tutumuna boşan derdik
Yani adam haklı.

Ya bir düşünsenize aynı şeyi kocanız ailesine ablasına kardeşine yapsaydı ne düşünürsünüz.

Bence hicbir es ,digerinin parasina aile gecimi zorlanmiyorsa 500 tl gibi bir rakam ickn karismasjn,benimde yegenim var ,yilbasi icon cocuga mont, bot ,oyuncak aldim 500 tl verdim,kardesimde hiyar gibi gidip enisteyi aramadi ,esinizle konusun benim ailem arama bu sekilde girme limitim belli ,maasimin 500 unu veriyorum ,her ay o paraya sac boyattigim zaman oldu ,kesin lafi karismasin

Adam sonuna kadar haklı birde implant yani. Ben para sıkıntısındayım diye devlet hastanesine gidiyorum memurum bende

Ailenize neden her ay para gönderiyorsunuz ihtiyaçları mi var? Birsey düzenli olarak yapıldığında zorunluluk gibi oluyor, o davranış bırakıldığında ise karşı taraf alınıp kusebiliyor.Boyle yardımların surekli degil de arada yapılması taraftarıyım. İhtiyaçları olan eksiklikler giderilebilir ama küçük seyler, devamlı ve taksitli olan buyuk meblağlar degil. Eşiniz gayet anlayışlı davranmış. 2 yil da uzun bir süre. Ablanızın esinin isi yok bir de 25 bin liraya implant yaptırıyor bu ne lüks belli ki size güvenmiş. Kendisi yaptirsa isterse altından yaptirsin kime ne. Bir de ustune telefon almışsınız. Maasiniz ne kadar bilmiyorum ama fazla gelmiyor mu ? Artik siz bir aile oldunuz bunu hatırlamanız lazım.

Eşin çok haklı evlenirken karı kocanın birbirlerinin üstünde hakları çoktur eyer sen ona haber vermeden para yolluyosan bunun hesabı öbür dünyadada sorulur tamam annen baban kardeşlerin senin için önemli ama artık evlisin kocanada yardımcı olman lazım bence eşin parayı verdiğin için değil o dan habersiz verdiğin için kızmıştır o boşanma lafınada takılma benim eşimde belki 10 defa bana demiştir ama benide çok seviyor boşanmak okadar kolay değil. Sende eşinle otur konuş bu konuyu tatlıya bağla. Ama eşinede yardımcı ol.

Ben para gönderme konusuna değilde kardeşler arası bağlılığa bayıldım. Ne kadar güzel bu devirde birbirne destek olan ihtiyaçlarını gözeten kardeş çok az. Konuyla ilgili fikrim de bundan dolayı boşanılmaz. Biraz daha dikkat edersiniz. İhtiyaçlarına adam da ses etmiyomuş zaten. Kendine söylenmemesi patlama noktası olmuş.

Bir ata sözü vardır, ayaklarını yorganına göre uzat, der. Ablanızin parası yoksa, niye implantat yaptırıyor anlamadım, daha ucuza alternatifi var. Eşi işsiz kaldıysa, gidip o çalışsın. İnsanın mesleği bile olmasa veya kendi işinde iş bulamazsa, temizlik işlerine gider, ailesi ve kendisi için para kazanır. Ben olsam öyle yapardım, elimi açıp da para beklemeye.
Anneye babaya, cok yaşlıysalar verilir ve yardım edilir ama gençler lütfen çalışsın vaya isteklerini geriye atsın ama elini acmasinlar, baska birisi versin diye.
Benim eşim bunu yapsaydı, kıyamet koparırdım ben. Kocanız çok haklı.

Bende ara da gönderirim annem ve kardeşime. doğum günlerinde yeğenlerimin 100 TL gibi az miktarda olsa gönderirim .kardeşimin TLF bozuldu biz çalışan kardeşler TLF aldık.yani her ay düzenli olsa belki eşimde sorun cikarabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…