Boşanmalımıyım?

Eşiniz haklı

Eşim benden habersiz abisine borç vermişti.
bunu görümcem ağzından kaçırmıştı ki,en çokta buna delirmiştim.
2 gün boyunca eve almadım ki,hepsi görsün bilsin ona göre bir dahaki sefere isteyeceklerinde akıllarına gelsin diye.

evliyseniz önceliğiniz yaşadığınız eviniz olmalı.
eşiniz sizin ne yaptığınızı 3. Kişilerden duymamalı.

Bende herkese yardımcı olan biriyim bu konu da hiç sorun çıkarmam, eşimin ailesine bile ben yardımcı olurum o bilmez bile. Ama herşeyin bi sınırı var sizin ki çok fazla geldi bana yani eşiniz haklı. Kendi ailenizden çok kardeşlerinizi önemsiyorsunuz en azından danışmanız lazım ya da hiç evlenmeyip aile kurmayıp ailenize bakacaktınız. Benim bi amcamın kızı ve oğlu öyle yaptı mesela evlenmediler halen de evlenmiyor anne babalarına bakıyorlar diye. Acımasızca gibi geliyor kulağa ama değil siz de aile oldunuz düşünmeniz gerek.

Borcunuz harcınız yoksa eşinizin sizin paranıza karışması etik değil ama sizin de ailenize karşı tavrınız etik değil...

Yani maddi imkanları kötü olabilir ve bazı temel ihtiyaçları tabii ki karşılayabilirsiniz ama telefon, diş yaptırmak falan abartmışsınız.
Empati yapın aynı şeyi eşiniz yapsa sizden habersiz tepkiniz ne olurdu?

Ayrılmak için geçerli bir sebep değil bence oturup karşılıklı açık açık konuşun, ama eşinize de hak verin bence ve ortak bir karara varın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…