Boşanmalımıyım ? Lütfen bir akıl verin . Bir türlü karar veremiyorum.

Eşinizle alakalı bir sorun olmadığı sürece boşanmak bana doğru gelmiyor. Görümce konsunusu eşinizle sakin bir şekilde konuşun bence anlayacaktır.
Anlamıyor maalesef . Sana hak veriyorum , çok haklısın , sana iftira atan ….. diyor ama sonra da ablam işte , silip atamam ki diyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

İyi günler .
O kadar doluyum ki , sırf bu konu için üye oldum . Bir türlü karar veremiyorum. O yüzden sizlerden fikir almak istedim .

Konu eşimin ailesi. Eşimle 7 yıldır evliyiz ( çocuk yok ve asla da düşünmüyorum ) ve kavgalarımız hep 3cü kişiler yüzünden oluyor . Tahmin edersiniz ki , bu kişiler annesi ve ablası .Ailesine toz kondurmaz eşim. Söyledikleri iğneleyici laflari bile duymazdan gelir.

2 sene önce görümcemle aramda çok büyük bir kavga oldu. Namusuma kadar laf etti görümce kişisi. Eşim benim tarafımda durdu , beni korudu . Sonradan özür diledi görümce ama ben affedemiyorum . Herşey de affedilmez . Tartışmanın bile bir adabı vardır . Ağıza alınmayacak laflar etti.

Şimdi asıl sorunlardan biri ben bu kızın evime gelmesini kesinlikle istemiyorum. Eşime sen istersen görüş ama evime gelmesin diyorum ama eşim kabul etmiyor. Barışın artık diyor ama ben istemiyorum . Namusuma laf söyleyen insanın evime gelmesini istemiyorum. Görümcem abartısız her ay gelir , 3-5 gün kalır evimde . Kendisi başka bir ilde yaşıyor , buraya iş için gelir . Evimi otel gibi kullanıyor yani .

Sırf bu yüzden boşanmak istiyorum . Ama kesin karar da veremiyorum .
Eşin de deli midir nedir. Eşinin namusuna laf edilmiş hala bacım gelsin derdindesin. Çok meraklı isen küflü bacina git kendin görüş. Hem dil uzatacak hem evime gelecek oldu başka. Neyin ısrarı??? Kocana gıcık kaptım. Görümcene de uyuz oldum🤨

İyi günler .
O kadar doluyum ki , sırf bu konu için üye oldum . Bir türlü karar veremiyorum. O yüzden sizlerden fikir almak istedim .

Konu eşimin ailesi. Eşimle 7 yıldır evliyiz ( çocuk yok ve asla da düşünmüyorum ) ve kavgalarımız hep 3cü kişiler yüzünden oluyor . Tahmin edersiniz ki , bu kişiler annesi ve ablası .Ailesine toz kondurmaz eşim. Söyledikleri iğneleyici laflari bile duymazdan gelir.

2 sene önce görümcemle aramda çok büyük bir kavga oldu. Namusuma kadar laf etti görümce kişisi. Eşim benim tarafımda durdu , beni korudu . Sonradan özür diledi görümce ama ben affedemiyorum . Herşey de affedilmez . Tartışmanın bile bir adabı vardır . Ağıza alınmayacak laflar etti.

Şimdi asıl sorunlardan biri ben bu kızın evime gelmesini kesinlikle istemiyorum. Eşime sen istersen görüş ama evime gelmesin diyorum ama eşim kabul etmiyor. Barışın artık diyor ama ben istemiyorum . Namusuma laf söyleyen insanın evime gelmesini istemiyorum. Görümcem abartısız her ay gelir , 3-5 gün kalır evimde . Kendisi başka bir ilde yaşıyor , buraya iş için gelir . Evimi otel gibi kullanıyor yani .

Sırf bu yüzden boşanmak istiyorum . Ama kesin karar da veremiyorum .
Cadı görümcenin attığı iftirada neyseki eşin seni korumuş senden yana olmuş ama söylediği iğrenç ithaflara rağmen barışın demesi, evine kabul etmesi anlamsız. Bazı şeyler eskisi gibi olamaz. Bu yüzden bosanilmaz bence. Görümce meselesini halledebilirsiniz. Bunca şeye rağmen görümcenin evinde kalması yüzsüzlük. Görümcenizle siz konussaniz açık açık?

Anlamıyor maalesef . Sana hak veriyorum , çok haklısın , sana iftira atan ….. diyor ama sonra da ablam işte , silip atamam ki diyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Doğru söylüyor. Anladığım kadarıyla başka şehirde yaşıyor, geldiği zaman asla yüz verip muhatap olmayın bir kaç gün idare edin sonra def olup gider.

O kadın asla ama asla evinize adım atmamalı, bu kadar edepsizlik olmaz. Hala nasıl gelmeye devam ediyor, insanda bir utanma olur. Söylediği şey öyle yenilir yutulur affedilir bir şey değil, eşiniz bunun farkında mı?
Sizin kardeşiniz çıkıp eniştem başka kadınlarla görüşüyor dese ne olacaktı? Eşiniz olsun ya o senin kardeşin gelsin evmizde kalsın mı diyecekti? Hiç sanmıyorum.
Eşinizle net ve ciddi bir konuşma yapın, kendisi karısına atılan böyle çirkin bir iftirayı nasıl görmezden gelebilmiş?

Doğru söylüyor. Anladığım kadarıyla başka şehirde yaşıyor, geldiği zaman asla yüz verip muhatap olmayın bir kaç gün idare edin sonra def olup gider.
Yılda 2nkez gelse tamam da .. Bu her ay geliyor . Benim de sinirlerim zıplıyor . Bu kadar da yüzsüzlük olmaz ki.

bu süreç içinde hiç evinize geldi mi peki? yoksa 2-3 yıldır bunun çabasındalar mı? ben olsam almam eve asla.

İki taraf da birbirlerinin ailesine saygı duyacak, bu olmazsa er ya da geç evlilikler biter..
Seni dinlesem sen haklısın, ama eminim ki görümceni dinlesem o haklı olacak..
O yüzden eşini seviyorsan onun hatrına herkesle iyi geçinmeye bak..
Yoksa böyle evlilik olmaz..eşin de arada kalır, çok mutsuz olur..

Konuştum , özür diledi ama ben affedemiyorum .. Güvenemiyorum asla

Geldi tabii ki amma artık katlanamıyorum
aa ne yüzsüzlük, anladığım kadarıyla siz bu saatten sonra gelmesin, evi otel gibi kullanmasın istiyorsunuz.

keşke o günden itibaren gelemez deseydiniz, utanmadan bir şey yok gibi evinize geliyor, hizmet bekliyor yani.

Bence görümceniz eve geldiğinde bir arkadaşınız ya da ailenizden sevdiğiniz birini cagirin onlarda kalsınlar evde hep bir curcuna olsun rahat etmesin

Yılda 2nkez gelse tamam da .. Bu her ay geliyor . Benim de sinirlerim zıplıyor . Bu kadar da yüzsüzlük olmaz ki.

O zaman geldiğinde tek kelime konuşmayın, yemek yapmayın, eve yiyecek bir şey almayın bakalım ne olacak. Ayrıca bu evli falan değil mi, ne diye her ay geliyor?

O zaman geldiğinde tek kelime konuşmayın, yemek yapmayın, eve yiyecek bir şey almayın bakalım ne olacak. Ayrıca bu evli falan değil mi, ne diye her ay geliyor?
konuşmuyorum zaten . Yüzüne bile bakmıyorum . Evli idi , boşandı .

aa ne yüzsüzlük, anladığım kadarıyla siz bu saatten sonra gelmesin, evi otel gibi kullanmasın istiyorsunuz.

keşke o günden itibaren gelemez deseydiniz, utanmadan bir şey yok gibi evinize geliyor, hizmet bekliyor yani.
Keşke en başından gelemez deseydim , evet 🤦🏼‍♀️

konuşmuyorum zaten . Yüzüne bile bakmıyorum . Evli idi , boşandı .

Anladığım kadarıyla sizide bosaycak bu kadın. Anne babası yok mu yada başka kardeşleri? Her ay gelmemesi için durumu onlara anlatsın.

E peki geldiğinde nasıl davranıyorsunuz birbirinize? Siz yüzde yüz haklısınız ama yüzsüz insanlar utanmadan gelir. O yüzden ablası gelince bir kavga çıkarıp görüşmeyin. Geldiği zaman iş mi yapmıyor, eli boş mu geliyor, tabağını mı kaldırmıyor bir bahane bulun.

Anladığım kadarıyla sizide bosaycak bu kadın. Anne babası yok mu yada başka kardeşleri? Her ay gelmemesi için durumu onlara anlatsın.
Annesi yani kv olayları biliyor . Kv başka bir level. Kızını inadına gönderiyor , oğlunu dolduruyor , ablana sahip çık , senden başka kimsesi yok diye 😣

X