Buna ben de takıldım.Birseye takildim. "Bizim sorunumuz oldugunu bile bile neden abin cocuk yapiyor?"
Neden boyle dusunuyorsunuz?
hepimiz ayni yere takilmisizBirseye takildim. "Bizim sorunumuz oldugunu bile bile neden abin cocuk yapiyor?"
Neden boyle dusunuyorsunuz?
Normal değilsiniz..biz düşünmüyoruz, 2 çocuk bize yeter dediler hep,zaten biri hasta onla uğraşıyoruz biz napalım daha 3. çocukğu bakamayız paramız yok zaten, meğer her ay deniyormuşlar. bunlarda üzüyor insanı ben anlayamadım onları, bizim sorunlarımızı biliyorlarda ondan yapmıyorlardır diyordum içimden. ama öyle değilmiş. şimdi yine yetrli olmamıştır bu cevap ama böyle işte :)
Kimse sizi tanimiyor. Anlattiklarinizdan size fikir vermeye calisiyorlar. Yani "herkesin iyi niyetli olarak konustugunu dusunmek istiyorum" demeniz bile psikolojinizi ortaya koymaya yetiyor. Sayfalarca ayni fikir, dilek ve temennilerden sonra bile hala "saklamak nedir ya" diye takilmissiniz. Ne denebilir ki, Allah iyiliginizi versin...Başka türlü de moral verilir, benim çocuğumun hayırlı hayırsız olması hakkında böyle yorum yapamaz. kimse yapamaz. moral verenleri de biliyorum, olur sabırlı olun, çare bulunur ,pes etmeyin, denemeye devam edin bildiğimiz hepimiz söylediği şeyler söylenir, kadın bir günden bir güne olur sabredin bile demedi, ben bu samimiyete inanamıyorum işte. neyse herkese teşekkürler herkesin iyi niyetli olarak konuştuğunu düşünmek istyorum. gebeliği saklama fikirlerinden de nefret ediyorum ayrıca kimden neyi saklıyorsunuz , sanki sonra öğrensem ne dğişecekmiş, ne biçim bir düşünce bu böyle, saklamak nedir ya
sizi dusunup niye cocuk yapmasinlar ? Onlar yapmayinca sizin cocugunuz mu olucak ? Arada ne gibi bi baglanti var ? Siz bence kendiniz de artik normal deyilsiniz. Su an cocukla imtihan oluyorsunuz. Ama baskasiyla evlendiniz diyelim o zaman da baska birseyle imtihan olabilirdiniz.ykarda anlattım , biz 3. düşünmüyoruz, çocuğumuz hasta onla ilgileniyoruz, paramız yok, 2 tane yeter. biz napıcaz bu saatten osnra çocuğu falan bunun gibi şeyler, dedimya bende düşündüm ki bizi düşünüyorlarda bizizm üstümüze çocuk yapmıyorlar. kıskançlık değil kardeşim ya öyle olsa kıskandım derdim..
ben çıldırıyorum.!
bağıra çağıra çıktım.!
ben çıldırmaya devam.!
ben şok üstüne şok.!
eşime bağırdım.!
neden onlara demedin ki "siz 3. çocuğu niye yapıyorsunuz, ne hayır göreceksiniz".!
eve geldik. ben eşime bağırmak çağırmak..!! benden sakladın! senin abin bizim sorunumuzu bile bile nasıl çocuk yaptı.!?!!!
telefonda çıldırıyorum.!
gece balığa gitmiş , uyumamış..! al beni gezdir dedim, gidemem öyleyim böyleyim dedi.. ben çıldırıyorum.!!
telefonda nasıl bağırıyorum.. yanında arkadaşları var ki, cevap veremiyor.!!
sofra hazır bekliyorum. sofrada içimdekileri atmak istedim çünkü sakinleşemiyorum.!
o an öldürebilirdim onu.!!
kanepede uyuduğunu gördüm. çıktım anneme gittim.
Döndüğümde, yer kirlenmesin diye yere serdiğim battaniyeyi üzerine almış, küçük bir yastıkla kıvrılmış . acıdım mı? hayır. yüzünü görmek istemiyorum.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?