Boşanmalı mıyım ?

bilinmiyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
9
-3
22
Ben 2.5 yıllık evliyim 22 yaşındayım eşimle zorlu şartlarda birbirimizi bırakmadık evlendik. Ailesiyle hiç bir zaman anlaşamadım zaten hep gözlerinde orospu oldum evlendikten sonra tövbe ettim tesettüre girdim hala aynıyım görüşüyoruz yine ama eşimden olan saygımdan dolayı eşimde benim ailemi fazla aramaz sormaz sevmiyor yanaşmıyor zaten hep kendi büyümüş biri ailesiyle 10 yıldır ayrı yaşıyordu. Eşimde bu ara da benimle birlikte tövbe etmişti. Sormak istediğim şey şu kızlar eşim küfür ediyor günaha giriyor ben etme dedikçe daha da ediyor. Bana karşı da ediyor senin ağzıma sıçarım vs diyor sonra şakasına dedim diyor çok dengesiz hareketleri var aileme gidip geliyorum diye laf yiiyorum her şeyde beni suçluyor beni aşağılıyor genelde zaten. En ufak kavgamız da da evden git S***** G** (Defol) diypr ben gitmedim ama bu ara açıkçası ayrılmayı düşünüyorum seviyorum eşimi ama birbirimize karşı saygımız yok kalmadı diye düşünüyorum çocuğumuz da yok açıkçası da düşünmedim hiç eşim istedi ama çünkü eşime güvenmiyorum. Eskiden de uyuşturucı içiyordu sonra tövbe edince bıraktı ama ara sıra eve içip geliyor nasıl ilerletebilirim daha fazla bilmiyorum çok yoruldum tahammülüm yok hiç bir şekilde

Bir tövbe de bu evlilik için edip boşan, iş bul çalış kendi ayaklarinin üstünde dur. Ye iç gez paranı kendine harca .

Uyuşturucu tövbe edilerek bırakılan bir şey değil. Bağımlı adamla evlenmişsin yaşın da genç, acelen neydi bilmem ama çocuk yapmadan kararını ver.

Sürekli neden tövbe ettiğinizi anlayamadım. Uyuşturucu bağımlısı birinden sağlıklı bir çocuk olacağını düşünmüyorsunuz umarım. İkinizde sağlıklı ruh halinde değilsiniz. Bağımlılık tövbe ile tedavi olmaz.

İkiinizde olgulaşamamısızn ki nasıl evlilik bu sen daha önce ne yapıyrdunki tövbe ettin daha yaşın dacok küçük

Sana bir gram saygısı olmayan durmadan hakaret eden birine sakın çocuk verme, baba olmasın bu herif. Çocuk yokken boşanman daha kolay. Şiddet gösterir sana ilerde belli olmaz bunun işi. Bir de S...git defol falan demiş. Daha çok küçüksün, hayatını mahvetme. Boşan

Saygının olmadığı yerde hiçbirşey olmaz

Ailen sanırım bu evliliği istemedi dimi? Ailenin evine giderken bile eşin sana laf ediyormuş. Saygısı, sevgisi yok belliki. Seven insan eşine böyle hakaretler etmez. Ailenin evine geri dönüp iş bulmalısın başka çare yok.

Ben bu küfürbaz insanları çok ezik buluyorum. Konuşma kabiliyeti olmayan,kelime dağarcığı aşırı kısıtlı olan kişiler böyle küfürle kendini anlatıyor. Küfürleriyle muhattap olma. Bazı çocuklara yapma dersin de ilgi çekmek için daha çok yapar ya aynı zeka yaşına sahip gibi düşün.
Uyuşturuuc için bir şey diyemiyorum

Ailem bana bırakmıştı ama saygı yok aileme de kendi ailesine de öyle saygısız bir insan babam hastalandığında da aramaz sormaz benim ailem burda yaşıyorlar ben kendim gidiyorum o gelmiyor benimle onun ailesi ise şehir dışında yaşıyor onlara sene bi gidiyoruz ben de gidiyorum o kadar şeye rağmen eşiömiçin iyiliğşne iyi insan ama saygı yok nasıl gelecek olur bilmiyorum

Yolunca başındayken uzaklaş, 2,5 yıllık evli bir eş bu şekilde yaklaşıyorsa yıllar sonra nasıl bir hâl alır Allah bilir. Birde evli kaldığınız süre uzadıkça boşanmakta zor olacak, mecbur bu hayatı seçmek zorunda kalacaksın.

Madde bagimlisi biriyle nasil ayni cati altina girebiliyorsunuz.nasil cesaret bu anlamiyorum.

Böyle sevgi olmaz. Yazık etme kendine. Çocuk yokken boşanma davası aç kurtul. Annen seni her gün eşin hakaret etsin suçlasın psikolojini bozsun diye doğurmadı

Ne okudum ya ben.Yani sizin kendinize ettiğiniz hakaretler çok kötü farkindamisiniz.Konu iyi başlıyor gibiydi nereye gitti.Niye ailenize arkanızı döndünüz.Neye tövbe edio duruyorsunuz.Bana kendiniz etmiş kendiniz bulmuş gibi geldiniz.Bosanin bosanmasinada yeni bir evlilik de şahane olmaz bu mantıkla gibi geldi bana.Esim dediğiniz kişinin iyi tek tarafinida okumadım konuda iyidir tabi size bilemem.Cocuk olmaması şahane olmuş tek artı bu .

Uyuşturucu ciddi bi konu..

Tavuk dötü tövbe tutmaz diyerek çekiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…