- 16 Şubat 2022
- 56
- 18
- 26
-
- Konu Sahibi nurdiyebirii
Adam size hic deger vermiyor vermeye de eğer aileniz destek oluyorsa boşanın zaten kafanizda bitmis gibi mutsuz bir evlilik mutsuz bir aileyle büyüyeceğine cocuk mutlu anne ile büyüsünMerhaba hanımlar size bir sorum olacak ama linç yemek istemiyorum. Kimsenin başına gelmeden anlamayaz zaten . Ben evliyim bir çocuğum var 1,5 yaşında . Birini çok seviyordum ama olmadı evlenmedik asla da unutmadım . Eşim de sürekli kavga çıkaran bir tip hep o haklı hep onun dediği olacak . Onun dışında evini madur etmez bize iyi bakar . Birde sorunlu ailesi var her şeyde huzursuzluk çıkaran, eşim her kavgayı büyütüp ağızda alınmayacak şeyler söyler ve iki kavgadır da annenin evine yollarım seni diyor . Bu eskiden sevdiğim kişiyle karşılaştık merhabalaştık ve onu gördükten sonra da hak etmediğim bir evlilikte kalmamayı istedim , eskiden mutlu olduğum bana değer veren beni çok seven günleri aklıma geldi . Mesele şahıs değil sadece bende mutlu olabiliyordum hak ettiğim değeri görebiliyordum onu hissettim . Boşanmayı düşünmeye başladım, ama çocuğum olduğu için ne yapacağım bilmiyorum. Çok üzgünüm çaresizim .
Merhaba hanımlar size bir sorum olacak ama linç yemek istemiyorum. Kimsenin başına gelmeden anlamayaz zaten . Ben evliyim bir çocuğum var 1,5 yaşında . Birini çok seviyordum ama olmadı evlenmedik asla da unutmadım . Eşim de sürekli kavga çıkaran bir tip hep o haklı hep onun dediği olacak . Onun dışında evini madur etmez bize iyi bakar . Birde sorunlu ailesi var her şeyde huzursuzluk çıkaran, eşim her kavgayı büyütüp ağızda alınmayacak şeyler söyler ve iki kavgadır da annenin evine yollarım seni diyor . Bu eskiden sevdiğim kişiyle karşılaştık merhabalaştık ve onu gördükten sonra da hak etmediğim bir evlilikte kalmamayı istedim , eskiden mutlu olduğum bana değer veren beni çok seven günleri aklıma geldi . Mesele şahıs değil sadece bende mutlu olabiliyordum hak ettiğim değeri görebiliyordum onu hissettim . Boşanmayı düşünmeye başladım, ama çocuğum olduğu için ne yapacağım bilmiyorum. Çok üzgünüm çaresizim .
Ben evliyim bir çocuğum var 1,5 yaşında . Birini çok seviyordum ama olmadı evlenmedik asla da unutmadım.
eskiden sevdiğim kişiyle karşılaştık merhabalaştık ve onu gördükten sonra da hak etmediğim bir evlilikte kalmamayı istedim
Ailem çok iyidir beni asla mağdur etmez ve bunları duysa hemen çık gel derannenin evine yollarım lafı beni çok rahatsız ediyor. Siz çalışıyor musunuz boşansanız kendiniz rahat aile evine gitmeden yaşayabilir misiniz
Bazen anne babayla ayrı nasıl büyür onu düşünüp duruyorum evet ben mutsuz olduğum sürekli aşağılandığım evde durmak istemiyorum her konuda zıttım evlendikten sonra ortaya çıktı bunlarAdam sevmiyor siz sevmiyorsunuz. Neden evli kalasınız ki? Çocuğunuz mutsuz bir ailede mi büyüsün?
Ya gerçekten insan değilsiniz ben zaten başına gelen var mı neler oluyor boşansam çocukla ne zorluklar olur onu sormak için yazdım insanları terlemek için yazıyorsanız kendinize saklayın düşünceniziBoşan desek boşancan mı ondan haber ver
Kıyaslama olmadığını sadece mutlu olduğum değerli hissettiğim zamanlar aklıma geldi , insan hep el üstüne olmak ister elinin tersiyle yitilmek değil. Bakımlı ve güzel biriyim . Erkeğin isteyeceği her şeye de sahibimKıyaslamaya girdiyse iş. O evlilikten hayır daha gelmez.
O zaman gidin ya herkes dünyaya bir kere geliyor sevmek sevilmek herkesin hakkıAilem çok iyidir beni asla mağdur etmez ve bunları duysa hemen çık gel der
Burdakileri dinleyecek misin diyorum sen bana insan değilsiniz diyorsun. Hayırdır ne dokundu niye şarladın?Ya gerçekten insan değilsiniz ben zaten başına gelen var mı neler oluyor boşansam çocukla ne zorluklar olur onu sormak için yazdım insanları terlemek için yazıyorsanız kendinize saklayın düşüncenizi
Ailem kuralcı değildir hatta çok daha rahat edeceğim bir yer , Şuan çalışmıyorum çocuğum kreşe gittiği an işe gireceğim zamanı gelmediği içni evdeyimBoşanacaksanız boşanın da boşanma kararı alma nedeniniz çok sağlıksız.
Çalışıyor musunuz, ailenizin yanına dönerseniz; ailenizin evi çocuğunuzla yaşamanıza uygun mu ? Aile evinizde, ailenizin kurallarına uyarak yaşayabilir misiniz ?
O zaman bir dakika bile durmayın boşanın.Ailem çok iyidir beni asla mağdur etmez ve bunları duysa hemen çık gel der