Bosanmali miyim?

elosunannee00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
4
-3
24
Selam kızlar burda yeniyim. Lütfen bana akıl verin. 4 senelik sevgilimle 1.5 sene önce severek kaçarak evlendik. Hep sıkıntılarla mücadele ettik. Hersey düzeldi ailemle barıştım derken eşimle olan problemlerim hic bitmedi. Esim uyuşturucu madde bağımlısıymis Esrar falan da içiyormuş. Bilmiyordum. Defalarca konuştum uyardım gün geçtikçe arttı. Berber dükkanı var eve hep gece yarilari geldi hep çalışıyorum diye beni gecistirdi ama hep arkadaşlarıyla dükkanda oturup icti parasını hep o şeylere yatirdi. 9ay hamilelegim boyunca hep yalnızdım annemde kaldım genelde vakit geçirmek için düzgün bi aile ev hayatımız hiç olmadı. Esim gün geçtikçe sorumsuz laftan anlamayan bi adam oldu. Çocuğumuz oldu doğumda beni yanliz birakti hiç yanımda olmadı hep annem ilgilendi benimle. Kızım suan 4aylik sorunlarımız gün geçtikçe katlanıyor. Eşime zorla dükkanı sattırdim arkadaslarindan uzaklastirmaya çalıştım düzelmesi için elimden geleni yaptım ben mücadele ederken telefonunda hep açık saçık kadınların profillerine videolarına baktığını defalarca yakaladım. Surekli bosanmak istediğimi dile getirdim kavgalar çıktı defalarca hep özür diledi düzelecek dedi inandım fakat en son kadin resimleri videoları gördüm yine delirdim bu son artık dedim bosanmak istediğimi söyledim esim gönlümü almaya cabalamiyor bile 5 gündür annemdeyim çocuğunu görmeye geldi ve geri gitti konu açılmadı konusmadik etraf boşanma diyor ben çok yoruldum çok mutsuzum ne yapmalıyım akıl verin

bacım asla düzelmez
yol yakınken boşa ve hayatına devam et
tedavi bile bu insanları düzeltemiyorken hayatını mahvetme
zaten evlilik hayatınız da olmamış hep annende imişsin,alışman zor olmaz
bir işe girip çalışırsın ,annen evladına bakar,gül gibi geçinip gidersin
yeterki ayrıl adamdan

Selam kızlar burda yeniyim. Lütfen bana akıl verin. 4 senelik sevgilimle 1.5 sene önce severek kaçarak evlendik. Hep sıkıntılarla mücadele ettik. Hersey düzeldi ailemle barıştım derken eşimle olan problemlerim hic bitmedi. Esim uyuşturucu madde bağımlısıymis Esrar falan da içiyormuş. Bilmiyordum. Defalarca konuştum uyardım gün geçtikçe arttı. Berber dükkanı var eve hep gece yarilari geldi hep çalışıyorum diye beni gecistirdi ama hep arkadaşlarıyla dükkanda oturup icti parasını hep o şeylere yatirdi. 9ay hamilelegim boyunca hep yalnızdım annemde kaldım genelde vakit geçirmek için düzgün bi aile ev hayatımız hiç olmadı. Esim gün geçtikçe sorumsuz laftan anlamayan bi adam oldu. Çocuğumuz oldu doğumda beni yanliz birakti hiç yanımda olmadı hep annem ilgilendi benimle. Kızım suan 4aylik sorunlarımız gün geçtikçe katlanıyor. Eşime zorla dükkanı sattırdim arkadaslarindan uzaklastirmaya çalıştım düzelmesi için elimden geleni yaptım ben mücadele ederken telefonunda hep açık saçık kadınların profillerine videolarına baktığını defalarca yakaladım. Surekli bosanmak istediğimi dile getirdim kavgalar çıktı defalarca hep özür diledi düzelecek dedi inandım fakat en son kadin resimleri videoları gördüm yine delirdim bu son artık dedim bosanmak istediğimi söyledim esim gönlümü almaya cabalamiyor bile 5 gündür annemdeyim çocuğunu görmeye geldi ve geri gitti konu açılmadı konusmadik etraf boşanma diyor ben çok yoruldum çok mutsuzum ne yapmalıyım akıl verin
Hadi ozaman bilmiyordun, evlendikten sonra öğrendin. Neden boşanmıyorsun?

Hadi boşanmadın, neden öyle birinden çocuk yapıyorsun? O çocuğa yazık değilmi?

Birde şuan hala soruyorsun boşanıyımmı diye.
Ne yapmak istiyorsun? Böyle bir adamla çocuk aynı ortama sokulurmu? Uyuşturucu krizine girip ailesini kesenler vs.

Allah aşkına boşanın bu adamdan. Ailenizin yanında bebeğinizi büyütün. İşe girin.

Böyle birini affeddip hata üstüne hata yapmayın.

etraf neden boşanma diyor? kendi rahatları bozulmasın diye boşanma diyor. madde bağımlısı bir adamla ne yapacaksın. çocuğun da var. kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmaya bakıp en yakın vadede de adamdan boşanmalısın. zaten anne evine dönmüşsün hiçbir çabası da yokmuş. şu an geri dönmen demek tüm yanlışlarını kabul ediyorum devam edebilirsinle eşdeğer.

Madde bağımlısı sorumsuz bir eş yani sizce düzelir mi? kimsenin aklıyla hareket etmeyin kararlarınızı sorumluluğu kendiniz alın ama bu evlilik çok sıkıntılı

esrar psikolojik bağımlılık yapan bir madde bu nedenle kullananlar kolay kolay bırakmıyor bir de zararsız güzellemeleri var

Büyüklerin tecrübelerine saygım sonsuz ancak her yapılan doğru değil. Babaannem de ben gelin olacağım zamana yakın anlattı da anlattı. İşte kan kussan kızılcık şerbeti içtim diyeceksin yok kol kırılır yel içinde kalır vs. Gibi saçma sapan sözler söyledi he dedim geçtim. Etrafınızı dinlemeyin koskoca kadınsınız annesinz bu adamdan bir halt olmayacağını biliyorsunuz. Boşuna evli kalmayın

Etraf nasil bosanma diyor hangi akilla? Uyusturucu bagimlisi oldugunu ogrendiniz cocuk yaptiniz birde. Ailesini oldurenler var bu seyi icince neye guveniyorsunuz da bosanmiyorsunuz? Kalin annenizin evinde acin bosanma davasini.

Bağımlı olduğunu benim ailem bilmiyor soyleyemiyorum kayinvalidemler biliyor sadece onlar uğraşıyor bırakmasi için 10 20 gün bırakıyor sonra.bi arkadaşının yanına gidiyor yine içip geliyor hata yaptim diyor pisman oluyor bu sonsuz bitmeyen bi döngü var

Madde bağımlısı bi koca düzelmez, olan sizin gençliğinize olur.

Aklı başında "etraf"ta madde bağımlısı bi kocası olana boşanma demez aslında, etrafınıza pek güvenmeyin bence.

can güvenliğiniz / bebeğinizin güvenliği de söz konusu, lütfen bunları göz ardı etmeyin.

Bağımlı olduğunu benim ailem bilmiyor soyleyemiyorum kayinvalidemler biliyor sadece onlar uğraşıyor bırakmasi için 10 20 gün bırakıyor sonra.bi arkadaşının yanına gidiyor yine içip geliyor hata yaptim diyor pisman oluyor bu sonsuz bitmeyen bi döngü var
Bağımlı olduğunu bile bile nasıl bu adama çocuk doğurdunuz? Ne kadar vicdansız bir annesiniz. O kadar bencilsiniz ki uyuşturucu bağımlısı bir baba ile büyütmek için elinizden geleni yapıyorsunuz boşanmak yerine.
Anne dediğin insan önce çocuğunu düşünür kocasını değil.

Yemin ederim siteye girdiğimden beri boşan boşan demeye başladım.Tutayım kendimi diyorum ama güzel kardeşim 1.5 yıldır evlisin bağımlılığını hiç mi farketmedin ne zaman öğrendin?
Niye korunmak yerine hemen hamile kalıp baba yaptın bunu ?
Boşanma diyenlere bakma insan çocuğunu böyle biriyle aynı evde büyütür mü? Şahsen ben markete giderken dahi emanet etmem,güvenemem.
Çaresizliği siz yaratıyorsunuz hala arasın çabalasın istiyorsun ya.
Kendine saygın yok çocuğunu düşün bari krize girip neler neler yapıyorlar sen ana babası mısın sana ne?
Annelik duyguna sarılıp çocuğunu düşünerek hareket et ne diyim.Annen baksın çocuğa sen işe git gel ayrıl bu adamdan.
Ama bu kadar çabalasın diye bakan birinin ayrılacağını maalesef düşünmüyorum,umarım yanılırım.

Boşanmamak için ne gibi sebebin var, içki uyuşturucu aldatma hepsi var. Size ne Bi eş olmuş çocuğuna ne Bi baba olmuş.boşanmamak istememesinin sebebi sizi sevdiğinden değil düzeni bozulmasın geldiğinde evde yemeği olsun falan.evli kalarak bu sorumsuz kişiyi mükafatlandırıyorsunuz.ya tamamen kndine çeki düzen versin ya da siz ömrünüzü bu herifle heba etmeyin.çalışın çocuğunuza aileniz baksın yeni bir gelecek kurun. Kolay olmayacak tabi ama evlenmeden önce keşke iyice Bi araştırsaydınız en azından arkadaş ortamına bakmanız yeterli olurdu.büyükler devreye girsin eşinizle konuşsun düzelecekse düzelsin düzelmezse yolunuza bakın derim.rabbim gönlünüzü ferahlatsın yardımcınız olsun.

X