Boşanmalı mıyım

Okulum başka şehirdeydi ve babam okumamı istemiyordu. Yardımcı da olmadılar ama evlenince hiçbir şey demediler ve karismayi bıraktılar. Babam barıştı benimle.
Suç sende değil ki seni ite kopuğa layık gören ama okumaya layık görmeyen ailende. Babada demiyorum sadece, anne de söz hakkını kullanacak kendi doğurduğu kızı için.

Önce kuruş haftalık 5 akıyor demişsiniz sonrada tekstilde çalıyor sizden az alıyor olmuş

Bence boşanmalımıyım diye sormanız hata gidip dava açın boşanın böyle biriyle ömür geçer mi? Zaten baştan yanlış bir evlilik bu herşeyiyle fiyasko

Bu konu gelecekte burayi okuyacak insanlara ibret olsun.
Alternatif konu basliklari
  1. Hatalar silsilesi
  2. Kendi ayagima nasil sıkarım

Merhaba,ailemle sorunlarım var yazmışsın yeniden dönsen rahat edebilecekmisin?çok gençsin ve seviyosun herhaldeki buladar şey feda etmişsin.Acele etme derim,biraz daha gözlemle.Paranı biriktir işinden ayrılma derim.çok gençsin ama kendine ayrı ev açabilirsin,ailenden kaçmak için evlenmişsin sonuçta.Bir uzmana git bu dönem güçlü olmak lazım.Herşey gönlünce olsun ablacım

Yok canım ne boşanması.çocuk yapıp taçlandırman lazim bu evliliği, bunlar da sorun mu ? Ne şımarıksınız (!)
Bu arada kuzen nedir ya.şu leş zihniyet azalarak bitemedi.başka bu kadar sinirlendiğim birşey yok.

Teşekkür ederim. Evet çok seviyordum ama hiçbir şey kalmadı. Şu an nasıl tek başıma eve çıkarım diye uğraşıyorum. Özet geçmeye çalışırken çoğu şeyi atladım evet evlenmesem de yapardım ama o durumdayken başka hiçbir çözüm yok gibiydi. İse de yaradı bir noktada. Anlamis olmanız çok sevindirdi beni

Olan olmuş sana geçmişte şunu yapman yanlıştı vs diye konuşmak doğru olmaz yaşın küçükmüş ailenle de Aran kötüymüş çok büyük yanlışa düşmüşsün ve bu yanlıştan bir an önce kurtulmanı diliyorum hazır ailen ile de Aran iyi hemde boşanma konusunda destek veriyorlar çocuk olmadan bitir kurtul canım yoksa böyle bir öküzle hayatın genç yaşta çürür gider.Ailene ve kendini geliştirmene odaklanman dileğiyle inşallah doğru yolu bulursun

Her konunun çözülebilecegine inanan ve Hemen bosanmayi destekleyen biri degilim ama sen bosan arkadasim. Nerde tutsan elinde kaliyor. Gelecek vaad etmiyor. Hic bir sey yok.

İçine şüphe düştüyse o evlilik bitmese bile kıvılcımı söner, boşanmalısın maalesef..

19 yaşında her ne karar alınırsa yanlış olur en büyük hata o yaşte evlenmek tabi ..... en iyisi tabi ayrılmak karekter olarak eşin bencil,empati yoksunu ayının teki kendine bu ayı ile yazık etmişsin hayatın kaymış , en doğru kara ayrılık olmalı

Kuzeniyle konuşma derken nasıl yani kuzeniyle duygusal veya tensel ilişki tarzında mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…