BOŞANMALI MIYIM ?

Caresiz09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
2
1
1
27
Merhaba iyi günler...Yardimınıza ihtiyacım var çok Ben daha yeni evliyim 3 o ay oldu ve eşim online oyun oynuyordu pubg ve burada bir kız yakaladım ben sonra araştırdım düğünümüz olmadan önce bile bu kızla farklı bir karttan konuşuyorlarmış çok samimilermiş eşim saklamış kızdan nikahlı olduğunu yemin ederim ne yapacağım bilmiyorum Ailemin yanına dönsem babam bunla evlenmemi hiç istemiyordu onu dinlemeyip evlendiğim için korkuyorum gidemiyorum psikolojim iyice bozuldu 6 yıldır tanımıyorduk bu şahsiyet ile ve düğünden önce 4/5 ay konuşmamıştik bu yüzden konuştum diyor gözlerimin içine baka baka seni aldattım dedi Ne gerekiyor lütfen yardımcı OLUN .

Anlamadığım şey kız ile sadece pubg mi oynuyorlarmış? Yoksa reel de tanışıyor ve görüşüyorlarmıymış?

Al işte adatmanın farklı bi versiyonu buda kadınlar dünyanın en güçlü varlıgı ama neden bu kadar basit kılıyorsunuz kendinizi eşinizin veya sevgilinizin üzerinde bi oteriteniz olsun korksun sizden gitmenizden ayrılın bence sizde çünkü eminim bunun devamı da gelir balık baştan kokar derler ve sizin balıgınız da kokmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…