Boşanmalı mıyım?

hiç bir değişiklik veya gariplik farketmediniz mi?
Nasıl bu kadar iyi gizlemiş mesela sizin kıyafetlerinizi falan dener evde bir şekilde farkedersiniz bence.
Bir de bu kadar gizli kalması gereken bir konuda whatsapp yazışmalarını silmemesi de garip.

tek probleminiz buysa bekleyin tedaviyi bence.

Merhaba, crossdresser olan yani kadın kıyafetleri giyen taraf eşim değil. Crossdresser olmak isteyen ve numarasını internetteki forumlardan bulduğu bir kişiyle (bir erkek) mesajlaşmalarını yakaladım. Yani kadın kıyafeti giyen erkek belki travesti diyebiliriz buna aradaki farkı bilmiyorum. Bunu çekici bulup buna yönelik mesajlaşmalar söz konusu. Bu çarpık fantezide kendisi yine erkek rolünde.
Soran arkadaşlarım oldu psikolojik destek almaya başladık. Umarım bir şekilde atlatabilirim.

Biseksüel olması için illa bunu uygulamaya geçirmiş olması gerekmiyor. Eşiniz eğer biseksüel ise maalesef bunun bir tedavisi yok. Ancak daha farklı bir sorunu varsa tedavi olabilir.
Şuan biseksüel olmasından utanç duyduğu için sizi bu duygularına karşı paravan olarak kullanmış gibi görünüyor.

Crossdresser olan eğer eşiniz olsaydı tedavi olabilirdi, crossdresser lik genelde psikolojik bir durum.lakin biseksuellik tedavi edilecek bir durum değil, hastalık değil. Üzülerek söylüyorum ki bu durumda bir ışık göremiyorum.

Eşiniz bence sı.mış paçayı kurtarmak içinde sıvamış. Onun içindeki o bastırılmış sapkınlığı hiç bir zaman bitmeyecektir. Siz bu evliliğe ve eşinize şans vermek, ilerde pişman olmak istemiyorsanız deneyin derim.
Ama bu aşamada sakın çocuk düşünmeyin siz korunun.

Ve google da bu sozcuk aratilir merakli kk lular tarafindan aaa bir bakmissin telefon kilit ya da aramaya bagli reklamlarda acayip acayip seyler yeni uye mis gibi konu masaallah

Çok zor bir durum... Allah yardımcınız olsun ama çok yeni evliliğiniz atlatmak zor olabilir...

ALLAH evlerden uzak etsin.
Boşan o sapıktan. Onla ömür geçirip kendini heba etme. Çoluğun çocuğun varsa ya da olursa olmaz o adamla. Yazık. Korktum ya. Ay ALLAH sınamasın.

Bence yardımcı olun bir şans daha verin baktınız gidişat aynı zaten bi şekilde ele verir kendisini ozaman boşanmaya düşünün

Belki biraz zaman tanırsan daha sağlıklı ve daha emin olabileceğin kararlar verirsin. Şimdi herşey çok yeni ve üst üste gelmiş. Önce biraz sakinleş.

Eşim ve ben psikiyatrik destek alıyoruz. Toparlamaya çalışıyoruz. Allah büyüktür. Desteğiniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

Sizin cocunuz filan olursa, bu tarz rahatsizliklar sizi endiselendirmez mi
Rahatsız eder tabi etmez mi. Bu iş çözülüp kendimi emin hissedinceye kadar asla çocuk yapmayı düşünmüyorum. Zaten doktorumuz da aynı şeyi tavsiye etti. Ben ve o bu durumu aşabilecek miyiz omu deniyoruz şu an. İkna olmazsam huzuru bulamayacaksam boşanmayı planlıyorum. Şu an bir şans vermiş oldum, o ne kadar 10 yıla acımasa da.

İnşallah tedavi olur da emekleriniz zamaniniz bosa gitmez.

Evlilikte en özel ve eşleri birbirine bağlayan konu sexstir kari ve koca bu olayda eksik kalıyorsa araya soğukluk girer ve evlilik birer kesinlikle çocuk yapmayı bile düşünme benim eşim p.... bile izlemez ihtiyacım yok diye izlerse yakalarsam kıyamet kopar evlenmek bir dakika ama boşanmak çok zor daha yeni evlisin böyle sapikliklar dahada buyur grup olarak ozenir sizi zorlar bu sapikliklar maalesef düzelmez heleki başka erkeğin başka erkeğe veya kadından kadına çok ahlak dışı dinimizde böyle birşey yok süreçte yanında ol bence yakalandığı için psikoloğa gitmeyi düşündü yakalanmasa belki devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…