- 11 Nisan 2011
- 1.170
- 872
-
- Konu Sahibi Denizdir34
Merhaba, crossdresser olan yani kadın kıyafetleri giyen taraf eşim değil. Crossdresser olmak isteyen ve numarasını internetteki forumlardan bulduğu bir kişiyle (bir erkek) mesajlaşmalarını yakaladım. Yani kadın kıyafeti giyen erkek belki travesti diyebiliriz buna aradaki farkı bilmiyorum. Bunu çekici bulup buna yönelik mesajlaşmalar söz konusu. Bu çarpık fantezide kendisi yine erkek rolünde.hiç bir değişiklik veya gariplik farketmediniz mi?
Nasıl bu kadar iyi gizlemiş mesela sizin kıyafetlerinizi falan dener evde bir şekilde farkedersiniz bence.
Bir de bu kadar gizli kalması gereken bir konuda whatsapp yazışmalarını silmemesi de garip.
tek probleminiz buysa bekleyin tedaviyi bence.
Biseksüel olması için illa bunu uygulamaya geçirmiş olması gerekmiyor. Eşiniz eğer biseksüel ise maalesef bunun bir tedavisi yok. Ancak daha farklı bir sorunu varsa tedavi olabilir.merhaba arkadaşlarım, yıllardır forumu okurdum fakat üyeliğim yoktu. 3 gün önce yaşadığım olay sonucu ne yapacağımı bilemedim. Sizlere danışmak istedim. 28 yaşındayım. Eşimle 2,5 aylık evliyiz öncesinde 8 yıllık bir ilişkimiz oldu. 3 gün öncesine kadar her şey harikaydı ya da ben öyle sanıyordum. Geçtiğimiz çarşamba Yılbaşı için başka şehirde yaşayan ailemin yanına gittim. Eşimde cumartesi yanımıza geldi. Yılbaşından sonraki gün içimdeki meraka engel olamayarak eşimin telefonundaki WhatsApp mesajlarına baktım ve bir erkek ile mesajlaşmasını gördüm. Crossdresser denen kişilere eğilimi varmış. Bu crossdresser denen şey kadın kıyafeti giyen erkekmiş. İnternetten rastgele crossdresser olmak isteyen birinin telefonunu bulmuş ve ona “ sen elbise giyersin, makyaj yapmak istermisin, neler yaşamak istersin “ gibi şeyler konuşmuş ve burda ağzıma alamayacağım şekilde konuşmalar. Görünce tabiki kendimden geçtim delirdim ailemin de yanımdaydım zor idare ettim. O şekilde eve döndük. Kendisi çok pişman olduğunu, bunun bir fantezi olduğunu, asla bu şekilde travesti crossdresser ne haltsa öyle biriyle ilişkiye girmediğini, mastürbasyon Sonrası boşalıp pişman olup kendinden utandığını, bensiz yaşayamayacağını, bunun sapkınlık sapıklık olduğunu psikolojik destek almak istediğini söyledi. Bunun üzerinde dün psikiyatri uzmanına gittik ama tabiki her şey çok yeni. Kendisi de ağlama nöbetleri geçiriyor ben de. Cinsel açıdan benim hissettiğim hiçbir sıkıntı yoktu, biseksüel olsa bunu bir şekilde erkeklerle de bir şekilde ilişkiye girmiş olurdu diye düşünüyorum. Asla travesti ya da cd biriyle birlikte olmadığını gerçeğe taşımadığını utandığını söylüyor. Evliğiliğimizi kurtarmak istediğini belirtiyor. Sizce ben ne yapmalıyım son bir şans verip tedavi olmasını beklemeli miyim ? Ne olur bana yardım edin.
Crossdresser olan eğer eşiniz olsaydı tedavi olabilirdi, crossdresser lik genelde psikolojik bir durum.lakin biseksuellik tedavi edilecek bir durum değil, hastalık değil. Üzülerek söylüyorum ki bu durumda bir ışık göremiyorum.Merhaba, crossdresser olan yani kadın kıyafetleri giyen taraf eşim değil. Crossdresser olmak isteyen ve numarasını internetteki forumlardan bulduğu bir kişiyle (bir erkek) mesajlaşmalarını yakaladım. Yani kadın kıyafeti giyen erkek belki travesti diyebiliriz buna aradaki farkı bilmiyorum. Bunu çekici bulup buna yönelik mesajlaşmalar söz konusu. Bu çarpık fantezide kendisi yine erkek rolünde.
Soran arkadaşlarım oldu psikolojik destek almaya başladık. Umarım bir şekilde atlatabilirim.
Tedavi sürecinde yaninda ol..
Sonra boşan
Çok zor bir durum... Allah yardımcınız olsun ama çok yeni evliliğiniz atlatmak zor olabilir...merhaba arkadaşlarım, yıllardır forumu okurdum fakat üyeliğim yoktu. 3 gün önce yaşadığım olay sonucu ne yapacağımı bilemedim. Sizlere danışmak istedim. 28 yaşındayım. Eşimle 2,5 aylık evliyiz öncesinde 8 yıllık bir ilişkimiz oldu. 3 gün öncesine kadar her şey harikaydı ya da ben öyle sanıyordum. Geçtiğimiz çarşamba Yılbaşı için başka şehirde yaşayan ailemin yanına gittim. Eşimde cumartesi yanımıza geldi. Yılbaşından sonraki gün içimdeki meraka engel olamayarak eşimin telefonundaki WhatsApp mesajlarına baktım ve bir erkek ile mesajlaşmasını gördüm. Crossdresser denen kişilere eğilimi varmış. Bu crossdresser denen şey kadın kıyafeti giyen erkekmiş. İnternetten rastgele crossdresser olmak isteyen birinin telefonunu bulmuş ve ona “ sen elbise giyersin, makyaj yapmak istermisin, neler yaşamak istersin “ gibi şeyler konuşmuş ve burda ağzıma alamayacağım şekilde konuşmalar. Görünce tabiki kendimden geçtim delirdim ailemin de yanımdaydım zor idare ettim. O şekilde eve döndük. Kendisi çok pişman olduğunu, bunun bir fantezi olduğunu, asla bu şekilde travesti crossdresser ne haltsa öyle biriyle ilişkiye girmediğini, mastürbasyon Sonrası boşalıp pişman olup kendinden utandığını, bensiz yaşayamayacağını, bunun sapkınlık sapıklık olduğunu psikolojik destek almak istediğini söyledi. Bunun üzerinde dün psikiyatri uzmanına gittik ama tabiki her şey çok yeni. Kendisi de ağlama nöbetleri geçiriyor ben de. Cinsel açıdan benim hissettiğim hiçbir sıkıntı yoktu, biseksüel olsa bunu bir şekilde erkeklerle de bir şekilde ilişkiye girmiş olurdu diye düşünüyorum. Asla travesti ya da cd biriyle birlikte olmadığını gerçeğe taşımadığını utandığını söylüyor. Evliğiliğimizi kurtarmak istediğini belirtiyor. Sizce ben ne yapmalıyım son bir şans verip tedavi olmasını beklemeli miyim ? Ne olur bana yardım edin.
Rahatsız eder tabi etmez mi. Bu iş çözülüp kendimi emin hissedinceye kadar asla çocuk yapmayı düşünmüyorum. Zaten doktorumuz da aynı şeyi tavsiye etti. Ben ve o bu durumu aşabilecek miyiz omu deniyoruz şu an. İkna olmazsam huzuru bulamayacaksam boşanmayı planlıyorum. Şu an bir şans vermiş oldum, o ne kadar 10 yıla acımasa da.Sizin cocunuz filan olursa, bu tarz rahatsizliklar sizi endiselendirmez mi
Rahatsız eder tabi etmez mi. Bu iş çözülüp kendimi emin hissedinceye kadar asla çocuk yapmayı düşünmüyorum. Zaten doktorumuz da aynı şeyi tavsiye etti. Ben ve o bu durumu aşabilecek miyiz omu deniyoruz şu an. İkna olmazsam huzuru bulamayacaksam boşanmayı planlıyorum. Şu an bir şans vermiş oldum, o ne kadar 10 yıla acımasa da.
Aynı düşüncedeyim.cinsel eğilim, yani kişinin gay, hetero ya da biseksüel olması durumu tedavi ile değiştirilebilecek bişey değil. bene yol haritanızı buna göre çizin.