- 3 Ocak 2018
- 8
- 4
- 34
-
- Konu Sahibi Denizdir34
Günaydın. ..Tabii ki tedavi sürecinde ise yardimci olun yanında olun. ..eger herseyin farkindaysa tedaviyi de kendi istediyse gayet iyi bence. ..elbette olan hoş değil ama insan ruhu çok derin...neyi neden yaptı asla bilemeyiz ki kendimizde bile...bence çaresiz bir durum yok ...soğukkanlı sakin ve destekçisi olun gidisata bakın ona göre ilerde karar verin...kendinizi karar vermeye zorlamayın. ..sevgiler arkadaşım. .merhaba arkadaşlarım, yıllardır forumu okurdum fakat üyeliğim yoktu. 3 gün önce yaşadığım olay sonucu ne yapacağımı bilemedim. Sizlere danışmak istedim. 28 yaşındayım. Eşimle 2,5 aylık evliyiz öncesinde 8 yıllık bir ilişkimiz oldu. 3 gün öncesine kadar her şey harikaydı ya da ben öyle sanıyordum. Geçtiğimiz çarşamba Yılbaşı için başka şehirde yaşayan ailemin yanına gittim. Eşimde cumartesi yanımıza geldi. Yılbaşından sonraki gün içimdeki meraka engel olamayarak eşimin telefonundaki WhatsApp mesajlarına baktım ve bir erkek ile mesajlaşmasını gördüm. Crossdresser denen kişilere eğilimi varmış. Bu crossdresser denen şey kadın kıyafeti giyen erkekmiş. İnternetten rastgele crossdresser olmak isteyen birinin telefonunu bulmuş ve ona “ sen elbise giyersin, makyaj yapmak istermisin, neler yaşamak istersin “ gibi şeyler konuşmuş ve burda ağzıma alamayacağım şekilde konuşmalar. Görünce tabiki kendimden geçtim delirdim ailemin de yanımdaydım zor idare ettim. O şekilde eve döndük. Kendisi çok pişman olduğunu, bunun bir fantezi olduğunu, asla bu şekilde travesti crossdresser ne haltsa öyle biriyle ilişkiye girmediğini, mastürbasyon Sonrası boşalıp pişman olup kendinden utandığını, bensiz yaşayamayacağını, bunun sapkınlık sapıklık olduğunu psikolojik destek almak istediğini söyledi. Bunun üzerinde dün psikiyatri uzmanına gittik ama tabiki her şey çok yeni. Kendisi de ağlama nöbetleri geçiriyor ben de. Cinsel açıdan benim hissettiğim hiçbir sıkıntı yoktu, biseksüel olsa bunu bir şekilde erkeklerle de bir şekilde ilişkiye girmiş olurdu diye düşünüyorum. Asla travesti ya da cd biriyle birlikte olmadığını gerçeğe taşımadığını utandığını söylüyor. Evliğiliğimizi kurtarmak istediğini belirtiyor. Sizce ben ne yapmalıyım son bir şans verip tedavi olmasını beklemeli miyim ? Ne olur bana yardım edin.
Kıyafeti giyen kendisi değil. Yine kendisi erkek rolünde. Karşımda öyle bir erkek olsa gerçekten iğrenirim bu sadece fantezi diyor. Aldatıldım evet mesajlaşma var sonuçta. Kim mesajlaştığın diyorum internetten rastgele numarasını yazmış bir diyor. Tedavi olmayı kendisi istedi sapkınlık kurtar beni diyor. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Ondan bazen iğreniyorum bazen sarılasım ağlayası geliyor. Delirmek üzereyim
şöyle düşün;Ben unutamayacağım, biliyorum. İlerde çocuğum olsun isteyeceğim nasıl güveneceğim. Tedavisi olan bir şey mi nedir bu bilmiyorum. Belki kendime 6 ay gibi bir süre verip psikiyatri ile olan süreci izlemeliyim. Aklım çok karışık uyumuyorum yemiyorum
Ben unutamayacağım, biliyorum. İlerde çocuğum olsun isteyeceğim nasıl güveneceğim. Tedavisi olan bir şey mi nedir bu bilmiyorum. Belki kendime 6 ay gibi bir süre verip psikiyatri ile olan süreci izlemeliyim. Aklım çok karışık uyumuyorum yemiyorum
Evet, sapkınlık diyor her şeyi düzelteceğim çok pişmanım kaybetmek istemiyorum diyor. Tedavi ki diğer arkadaşların da dediği gibi tedavisi olan bir şey mi o da belli değil o süre boyunca bekleyeceğim gibi görünüyor. Bir anda her şeyi bitiremiyorum hala içimde sevgi var kahretsin kiTedavi gormeyi kabul etmisse bi sansi hakediyor diye dusunuyorum yine de karar sizin
Kıyafeti giyen kendisi değil. Yine kendisi erkek rolünde. Karşımda öyle bir erkek olsa gerçekten iğrenirim bu sadece fantezi diyor. Aldatıldım evet mesajlaşma var sonuçta. Kim mesajlaştığın diyorum internetten rastgele numarasını yazmış bir diyor. Tedavi olmayı kendisi istedi sapkınlık kurtar beni diyor. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Ondan bazen iğreniyorum bazen sarılasım ağlayası geliyor. Delirmek üzereyim
bu psikolojik bir olay değil cinsel bir tercihtir...Ben unutamayacağım, biliyorum. İlerde çocuğum olsun isteyeceğim nasıl güveneceğim. Tedavisi olan bir şey mi nedir bu bilmiyorum. Belki kendime 6 ay gibi bir süre verip psikiyatri ile olan süreci izlemeliyim. Aklım çok karışık uyumuyorum yemiyorum
Bence eşinize bi şans daha verin tedaviye başlasın sizde bu arada sürekli gözlemde olun çaktırmadan. Gidişata göre ileriye yönelik karar verirsiniz. Allah yardımcınız olsunKıyafeti giyen kendisi değil. Yine kendisi erkek rolünde. Karşımda öyle bir erkek olsa gerçekten iğrenirim bu sadece fantezi diyor. Aldatıldım evet mesajlaşma var sonuçta. Kim mesajlaştığın diyorum internetten rastgele numarasını yazmış bir diyor. Tedavi olmayı kendisi istedi sapkınlık kurtar beni diyor. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Ondan bazen iğreniyorum bazen sarılasım ağlayası geliyor. Delirmek üzereyim