Boşanmalı mıyım?

Denizdir34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
8
4
34
merhaba arkadaşlarım, yıllardır forumu okurdum fakat üyeliğim yoktu. 3 gün önce yaşadığım olay sonucu ne yapacağımı bilemedim. Sizlere danışmak istedim. 28 yaşındayım. Eşimle 2,5 aylık evliyiz öncesinde 8 yıllık bir ilişkimiz oldu. 3 gün öncesine kadar her şey harikaydı ya da ben öyle sanıyordum. Geçtiğimiz çarşamba Yılbaşı için başka şehirde yaşayan ailemin yanına gittim. Eşimde cumartesi yanımıza geldi. Yılbaşından sonraki gün içimdeki meraka engel olamayarak eşimin telefonundaki WhatsApp mesajlarına baktım ve bir erkek ile mesajlaşmasını gördüm. Crossdresser denen kişilere eğilimi varmış. Bu crossdresser denen şey kadın kıyafeti giyen erkekmiş. İnternetten rastgele crossdresser olmak isteyen birinin telefonunu bulmuş ve ona “ sen elbise giyersin, makyaj yapmak istermisin, neler yaşamak istersin “ gibi şeyler konuşmuş ve burda ağzıma alamayacağım şekilde konuşmalar. Görünce tabiki kendimden geçtim delirdim ailemin de yanımdaydım zor idare ettim. O şekilde eve döndük. Kendisi çok pişman olduğunu, bunun bir fantezi olduğunu, asla bu şekilde travesti crossdresser ne haltsa öyle biriyle ilişkiye girmediğini, mastürbasyon Sonrası boşalıp pişman olup kendinden utandığını, bensiz yaşayamayacağını, bunun sapkınlık sapıklık olduğunu psikolojik destek almak istediğini söyledi. Bunun üzerinde dün psikiyatri uzmanına gittik ama tabiki her şey çok yeni. Kendisi de ağlama nöbetleri geçiriyor ben de. Cinsel açıdan benim hissettiğim hiçbir sıkıntı yoktu, biseksüel olsa bunu bir şekilde erkeklerle de bir şekilde ilişkiye girmiş olurdu diye düşünüyorum. Asla travesti ya da cd biriyle birlikte olmadığını gerçeğe taşımadığını utandığını söylüyor. Evliğiliğimizi kurtarmak istediğini belirtiyor. Sizce ben ne yapmalıyım son bir şans verip tedavi olmasını beklemeli miyim ? Ne olur bana yardım edin.

Yani kendi kendine kıyafet giyip kimseyle iletişime geçmeden fantezilerini gerçekleştirmiş olsa aldatma diyemezdik buna
Ama iletişime geçip acayip konuşmalar yaptığı kişiler var
Bence aldatılmışsın

aklımıza mukayyet .. psikolojik bir dueum sonucu gelişen bir yönelim. Tedaviyi kabul ediyorsa ne ala. Zor fakat bakın tedavi kelimesini kullanıyoruz. O bir hasta. Herkes ikinci bir şansı hak eder.

Günaydın. ..Tabii ki tedavi sürecinde ise yardimci olun yanında olun. ..eger herseyin farkindaysa tedaviyi de kendi istediyse gayet iyi bence. ..elbette olan hoş değil ama insan ruhu çok derin...neyi neden yaptı asla bilemeyiz ki kendimizde bile...bence çaresiz bir durum yok ...soğukkanlı sakin ve destekçisi olun gidisata bakın ona göre ilerde karar verin...kendinizi karar vermeye zorlamayın. ..sevgiler arkadaşım. .

Kıyafeti giyen kendisi değil. Yine kendisi erkek rolünde. Karşımda öyle bir erkek olsa gerçekten iğrenirim bu sadece fantezi diyor. Aldatıldım evet mesajlaşma var sonuçta. Kim mesajlaştığın diyorum internetten rastgele numarasını yazmış bir diyor. Tedavi olmayı kendisi istedi sapkınlık kurtar beni diyor. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Ondan bazen iğreniyorum bazen sarılasım ağlayası geliyor. Delirmek üzereyim

Zor bir durum gerçekten
Ama bunun bir hastalık olduğuna inanmıyorum
Belki de eşiniz biseksüel ama kendi bile farkında değildi?
Psikiyatri nasıl bir "tedavi" uygulayacak ki?
İlacı mı var yani bunları düşünmemesi için?
Bir de siz yakalamasanız devam da edecek belki de bir gün eyleme dönüşecekti. Daha önce de böyle konuşmuş mu?
Ben anlamıyorum 3 gün evden uzakta oluyorsunuz ve olanlara bak

Ben unutamayacağım, biliyorum. İlerde çocuğum olsun isteyeceğim nasıl güveneceğim. Tedavisi olan bir şey mi nedir bu bilmiyorum. Belki kendime 6 ay gibi bir süre verip psikiyatri ile olan süreci izlemeliyim. Aklım çok karışık uyumuyorum yemiyorum

benim arkadaşımın aynı olay başına gelmişti şuan boşanıyorlar malesef

Cok zor bi durum. Ama bunu kabullenebileceginizi zannetmiyorum.
Esiniz neyin tedavisini olacak ?? Bu sapkinliktan tedavi ile kurtulabilecek mi bilemyorm ama siz gorduklerinizi unutmayacaksiniz. Henuz yeni evlisiniz yolun basinda cocukda yapmadan bosanin derim.
Ben boyle biriyle hayat geciremezdim..

şöyle düşün;
bu konuşmaları bir kadınla yapmış olsaydı, aldatıldığını mı düşünürdün sapık olduğunu mu?

bir anlık zevk için google dan araştırma yapıyor, bir telefona ulaşıyor ve iğrenç sohbetle kalmayıp mastürbasyon yapıyor.
sence bu ilk midir?
bence ne ilk ne son.

zaten evli ve cinsel ihtiyacı karşılanıyor. seninle istediği fanteziyi yaşasın.

ama kadın giyimli erkeğe hallenmek, iğrenç ya.

kendi cevabını bulmuşsun bence. henüz çok yeni bir olay. biraz akışına bırak. sonradan pişman olacağın şeyler yaşamamak için az sabır ve tedavi süreci iyi gelecektir.

Tedavi gormeyi kabul etmisse bi sansi hakediyor diye dusunuyorum yine de karar sizin
Evet, sapkınlık diyor her şeyi düzelteceğim çok pişmanım kaybetmek istemiyorum diyor. Tedavi ki diğer arkadaşların da dediği gibi tedavisi olan bir şey mi o da belli değil o süre boyunca bekleyeceğim gibi görünüyor. Bir anda her şeyi bitiremiyorum hala içimde sevgi var kahretsin ki

Tabiki boşanıp boşanmamak sizin kararınız.Yanlış yönlendirmek istemem.
Şahsen kendi eğilim göstererek tedaviyi istiyor ise 2.bir şansı hakedebilir zor olsada sizin için.
Yardımcı olabilrsiniz ancak sizinde bu problemi aşmanız için ayrıca destek almanız gerekiyor.

bu psikolojik bir olay değil cinsel bir tercihtir...
bence eşinizin kendi cinsine karşıda eğilimi var aktif rolde olmayı istiyor ama her iki cinsiyet ilede ilişki düşünüyor...
eğer bu konuda geniş bir insansanız devam edin ama unutamam derseniz ayrılın...

Bence eşinize bi şans daha verin tedaviye başlasın sizde bu arada sürekli gözlemde olun çaktırmadan. Gidişata göre ileriye yönelik karar verirsiniz. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…