Normal görmüyor. İkimizde kilo aldık, ben kendimi beğenmiyorum diyor. (Muhtemelen arada seni de beğenmiyorum kilo aldın eskisi gibi değilsin de demek istedi de kibar olmaya çalıştı
) yok işte işle ilgili kafam dağınık stresliyim diyor. Bitmediki yahu bu iş stresi. Napıcaz yani 60 yaşına kadar plursa bu iş stresi sevişemeyecek miyiz?
Yani dip dibe oldugumuza göre beni aldatması zor ihtimal. Önceden olsa aldatıyor mu acaba derdim.
Muhtemelen sevişme hazırlığımızı sevmiyor çünkü brn " dur bi dakika, dur olmadı, şöylr dönelim, oldu mu yok olmadı, bi de şöyle deneylim, dur acıdı"
vs yaptığımdan soğuyor. Bunlarj yaşamaktan kaçıyor olabilir. Ama ilk zamanlar bunlara katlanıp sık ilişkiye hirsek devamında ben alışacağım ve sorunumuz kalmayacak, sık olmadığı için alışamıyorum. 5 ayda bir yaparsa insan nasıl halletsin?
Üstüne de eskisi kadar arzulamıyorsa beni yapası gelmiyordur. O 115 kg 1.85 boyunda, göbekli, hiç tipim olmayan biridir ama içini sevmiştim. Tani evlenmeden önce 90kg idi o ayrı. Yine göbekliydi. Ben 1.58 boyunda 65 kg göbekliyim. Evlenmeden önce 53 kiloydum yine göbekliydim ama 5 ayşık gibi durmuyordu