Boşanmalı mıyım? (Oldukça uzun olacak, hazırlıklı gelin:))

Özetiniz çok yerinde. Lakin seviyorum da. Yoksa ailemin maddi durumu da fena değil. Yanlarına geri dönsem bir şekilde yaşarım ama onsuz olmayı düşünmek zor geliyor, 11 yıllık bir alışkanlık var. Ondan uzağa gittiğim zaman eksikliğini hissediyorum, özlüyorum.
Nasılsa imkanlar iyi, o zaman beraber iyi/ özel bir spor salonuna yazılın ya da personal trainer falan tutun; şekil şemal tekrar yerine gelsin ikinizde, öz güveniniz artsın; akabinde bir terapi alın, sağlık taramasından geçin. Seni gerçekten seviyorum, o yüzden gerçek bir evlilik yaşamak istiyorum alt metnini verin eşinize. Zaten çok fazla ortak paylaşımınız da olduğu için iyi bir ev arkadaşı dedim, ama neden daha da fazlası olmasın.

Normal görmüyor. İkimizde kilo aldık, ben kendimi beğenmiyorum diyor. (Muhtemelen arada seni de beğenmiyorum kilo aldın eskisi gibi değilsin de demek istedi de kibar olmaya çalıştı :KK70:) yok işte işle ilgili kafam dağınık stresliyim diyor. Bitmediki yahu bu iş stresi. Napıcaz yani 60 yaşına kadar plursa bu iş stresi sevişemeyecek miyiz?
Yani dip dibe oldugumuza göre beni aldatması zor ihtimal. Önceden olsa aldatıyor mu acaba derdim.
Muhtemelen sevişme hazırlığımızı sevmiyor çünkü brn " dur bi dakika, dur olmadı, şöylr dönelim, oldu mu yok olmadı, bi de şöyle deneylim, dur acıdı" :KK70: vs yaptığımdan soğuyor. Bunlarj yaşamaktan kaçıyor olabilir. Ama ilk zamanlar bunlara katlanıp sık ilişkiye hirsek devamında ben alışacağım ve sorunumuz kalmayacak, sık olmadığı için alışamıyorum. 5 ayda bir yaparsa insan nasıl halletsin?
Üstüne de eskisi kadar arzulamıyorsa beni yapası gelmiyordur. O 115 kg 1.85 boyunda, göbekli, hiç tipim olmayan biridir ama içini sevmiştim. Tani evlenmeden önce 90kg idi o ayrı. Yine göbekliydi. Ben 1.58 boyunda 65 kg göbekliyim. Evlenmeden önce 53 kiloydum yine göbekliydim ama 5 ayşık gibi durmuyordu :KK70:
Bence sız napn bılıyormusunuz.
Tarzınızı degıstırın, caktırmadan dıyet yapın onuda hıc davet etmeyın bu dıyete.

Ne bıleyım bılerek dekoltelerınızı acın, yanlıslıkla ! fırıkık verın . Nasıl desem havluyla manıkur yapın yatak odasında, perdelerı kapatmayı unutun , sutyenle evın ıcınde dolasın.
Bakalım gene bısey olmuyorsa , ölmüşte aglayanı yok

annenizde şaşırmıştır bence :) bence de en büyük probleminiz cinsellik yazınızı okurken bir azında kendimi gördüm ben de bazı zamanlarda boşanma düşüncesi oluyor bence eşinle konuş çözmeye çalışın aşılmayacak bir problem değil
Ben zaten ne zaman boşanmayı düşünsem ona da söylüyorum. Hep konuşıyoruz. Zaten yakında "ee yeter be boşanırsan boşan" diyecek :)

Sız ılıskıde nasıl zorlanıyorsunuz, bu sebeble yaklasmak ıstemıyor demıssınız
Pat diye yapamıyorum, yavaş yavaş, aşıştıra alıştıra uygun pozisyonu bularak. Tek deferde başaramıyorum başka pozisyon deniyorum öyle oluyor mesela :)

Pat diye yapamıyorum, yavaş yavaş, aşıştıra alıştıra uygun pozisyonu bularak. Tek deferde başaramıyorum başka pozisyon deniyorum öyle oluyor mesela :)
Evet alısman ıcın sure gereklı ama oda ıplerı senın elıne bırakmamalı sonucta sonuc hep aynı, pozısyon degıl senın tamamen gosterdıgın reaksıyon onemlı
Mesela bugun olsa yınemı aynı olacak dur sagdan bıraz yukardan . Olmaz kı oylede ama o_O

Pardonda cinsellik olmadan çocuk Nasıl yapacakmışsınız? Bi kere ilişki ye girip çocuk mu yapacakmışsınız . Sen önce beni Bi doyur de. Ben senle arkadaş gibi kardeş gibi takılmaktan yoruldum de. Benim arkadaşlarım da var kardeşlerimde bana koca lazım de . Ya gider tedavi olursun düzelirsin ya da boşanırız de .
Çok özel olacak ama cinsellik yaşadığınızda Nasıl oluyor yani acaba Ada'mın Bi sorunu var da bunu mu kabullenmiyor ki . Hemen boşalıyor mu ya hiç ereksiyon olmuyor mu akşamları olmuyorsa bile Bi sabahları Bi yokla şunu ( çok özele girdim özür dilerim ama başka türlü anlatamazdımki ) cadikedi cadikedi
Sana özelden bşy soracağım

Nasılsa imkanlar iyi, o zaman beraber iyi/ özel bir spor salonuna yazılın ya da personal trainer falan tutun; şekil şemal tekrar yerine gelsin ikinizde, öz güveniniz artsın; akabinde bir terapi alın, sağlık taramasından geçin. Seni gerçekten seviyorum, o yüzden gerçek bir evlilik yaşamak istiyorum alt metnini verin eşinize. Zaten çok fazla ortak paylaşımınız da olduğu için iyi bir ev arkadaşı dedim, ama neden daha da fazlası olmasın.
Spor salonuna yazıldık da devamını getirmedik malesef. Ama dediğiniz gibi tekrar konuşayım ben.
annenizde şaşırmıştır bence :) bence de en büyük probleminiz cinsellik yazınızı okurken bir azında kendimi gördüm ben de bazı zamanlarda boşanma düşüncesi oluyor bence eşinle konuş çözmeye çalışın aşılmayacak bir problem değil
Şaşırmış o yüzden brni arayıp mutlu mutlu anlattı :)

Spor salonuna yazıldık da devamını getiremedik malesef.

Cinsellik hariç diğerleri çok büyük problemler değil. Ama siz mutlu değilseniz henüz bebek yokken ortada ayrilabilirsiniz.ilerde bu kararı almak daha zor olacak çünkü.

Cinsellik dışında bir sorun göremedim ben .Onu da nasıl çözersiniz bilemiyorum ama çözmeniz lazım o zaman aranızdaki ailesel farklar da gözünüze batmaz .Boşanmayın ama yardım alın ,gider mi bilmiyorum inşallah gider ,terapistten bir de sorunlar düzelene kadar bebek yapmayın derim .

Bence sız napn bılıyormusunuz.
Tarzınızı degıstırın, caktırmadan dıyet yapın onuda hıc davet etmeyın bu dıyete.

Ne bıleyım bılerek dekoltelerınızı acın, yanlıslıkla ! fırıkık verın . Nasıl desem havluyla manıkur yapın yatak odasında, perdelerı kapatmayı unutun , sutyenle evın ıcınde dolasın.
Bakalım gene bısey olmuyorsa , ölmüşte aglayanı yok
Yaptım :) işe yaramadı bunlar :) jartiyer aldım çıktım karşısına yıllardır jartiyerle görüyormuş gibi davrandı :)

Cinsellikte gerekli bence evlilikte.
Kadınız evet ama dokunulmak okşanma mutlu olmak hakkımız.
Nasıl erkeklerin hakkı ise.
Sende bu vajinusmusu aşabilirdiniz. Eşiniz size bu konuda yardımcı olsa idi şuan cok farklı cinsel hayatınız olabilirdi.
Diğer sıkıntılara deginmek istemiyorum. Bencilin teki.

Cinsellik dışında bir sorun göremedim ben .Onu da nasıl çözersiniz bilemiyorum ama çözmeniz lazım o zaman aranızdaki ailesel farklar da gözünüze batmaz .Boşanmayın ama yardım alın ,gider mi bilmiyorum inşallah gider ,terapistten bir de sorunlar düzelene kadar bebek yapmayın derim .
Yok zaten bana geçen cocuk yapalkm biz ne zaman çpcuk yapıcaz dedi. Srninlr gelrcek göremiyorum önce emin olayıö dedim. Taklitimi yaptı uğraştı benimle. :)

Cinsellikte gerekli bence evlilikte.
Kadınız evet ama dokunulmak okşanma mutlu olmak hakkımız.
Nasıl erkeklerin hakkı ise.
Sende bu vajinusmusu aşabilirdiniz. Eşiniz size bu konuda yardımcı olsa idi şuan cok farklı cinsel hayatınız olabilirdi.
Diğer sıkıntılara deginmek istemiyorum. Bencilin teki.
Tabiiki. Evlenmeden önce de, şimdi de beğenilrn biriyimdir aslında. Ama eşimle birlikteyken kendimi çirkin hisseder oldum artk. Kadın gibi hissetmiyorum.

Yaptım :) işe yaramadı bunlar :) jartiyer aldım çıktım karşısına yıllardır jartiyerle görüyormuş gibi davrandı :)
Yanı bılerek yapma bunu bılmeyerek sen artık boylesın frapan bır kadınsın.
ateslısın , arzulusun
Guneslıklerı acık unut ne bılım yap yanı

Tabiiki. Evlenmeden önce de, şimdi de beğenilrn biriyimdir aslında. Ama eşimle birlikteyken kendimi çirkin hisseder oldum artk. Kadın gibi hissetmiyorum.
bende hep eşime diıyorum kendimi kadın gibi değil genç kız gibi hissediyorum diyorum haklarımızı versinler onlarda dimi ama

:-)

Gözlemlerime dayanarak söylüyorum vajinusmus olan
kadınlarımızın eşlerinin de bir süre sonra psikolojisi bozuluyor.
Onun için jartiyerle kandıramazsın adamı :)
Onu derinden etkilemeye çalışmalısın.
Duygusala bağla.
Dertleşir gibi duygularını anlat.
Romantik sarılmalarla devam et.
Bacaklarına koy kafanı tv izle.
Yanağını bastırarak öp.
Yani aranızda tekrar bir bağ kurmaya çalışın.

Bu evlilik kurtarılabilir.

X