• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım? (Oldukça uzun olacak, hazırlıklı gelin:))

iyi huyları eşinizin illa ki vardır 6 yıl flört 5 yıllık evlilik canım kolay değil iyi kötü zamanlarınız olacak tabi
Kişinin huyunu değiştirmesi zor evlenene kadar adamın çoraplarını başkası giydirmiş
allahtan sana yaklaşımı iyi bravo valla öle aileden böle takıntı ve egoistlik için yapcak bşy yok
cinsellik için de dr ye gitmekten başka çare yok ama ikna nasıl olmalı bilemedim

bu konu hakkınd açıklaması ne acaba?
aranızda hiçbirşey yaşanmamasına dair yani?
nasıl görüyor durumunuzu?
ayrıca seni böyle bir hayata mecbur bırakmaya hakkı da yok.
hiçbir şey için çabalamayıp ta senin ona tamamen razı olduğun bir hayata...
Bizim halledemediğimizi o halledemezmişmiş. Cinsel sorunlarını başkasına anlatmak tersmişmiş. Boşa masrafmışmış.

Bizim halledemediğimizi o halledemezmişmiş. Cinsel sorunlarını başkasına anlatmak tersmişmiş. Boşa masrafmışmış.
tamam onları öyle diyordur da sana nasıl izah ediyor durumunuzu?
ben böyleyim kabul et mi diyor ne diyor?
normal mi görüyor?

Tek sorununuz cinsellik bence. Ama onun da duzelmesi zor. Belki bi sorunu konusarak hallediyorsun ama cinsellik oyle degil. Olmayinca olmuyor. Heves bi kacti mi bi daha eskisi gibi olmuyor. Terapiste once kendiniz gidin. Daha sonra belki terapistin taktikleriyle onu da ikna edersiniz.

Özet geçersek, evliliğinizde cinsellik sıfır, onun ailesinin küçük kızları olmuşsunuz; pek sözünüz sayılmıyor, orada yiyor içiyor, arada azarlanıyorsunuz.
Ama maddi açıdan süper rahatsınız; ev, manzara, tatiller, size sunulan imkanlar, hayvanlarınıza rahat bir yaşam alanı vs. Bir de sınırsız özgürlüğünüz var. Gezmenize tozmanıza karışan yok.

Siz seçeceksiniz; iyi bir ev arkadaşı ile rahat bir yaşam ortamı bir ömür yeter mi evli kalmak için, yoksa cinsellik olmayan, kadın gibi hissetmediğin şu ilişki evlilik bile değil mi... Cevap herkes için farklı olabilir.

ya bence tek sorun cinsellik . arada çayına afrodizyak at :rolleyes: adam havaya uçsun . doktora gitmek istemiyor ya ondan dedim:KK48: . bence hani cinsellik yaşasanız bir çok şey çözülür . çünkü bir çok kadın bir çok isteğini cinsellik esnasında söylüyor iyi yöntem yani :) savaşmayın sevişin :rapci:

Aslında iyi biri görünse de ailene saygısızlığı benim gözümdeki değerini sıfıra indirdi.
Çözüm aramadan cinsellik yokluğu da boşanma sebebidir benim için.
Benim gibi düşünenler çoğunlukta olsa bile boşanmayı gerçekleştireceğini sanmıyorum,bu da burada dursun.:temizlik:

yani tek sıkıntı cinsellik sanki. 5 ay hiç olmaması aşırı tuhaf . olmaması gereken bi durum . onun dışında sıkıntı yok . normal erkek tipi

bu konuları okuyunca aklıma şu geliyor:
bence kadınların çoğu vajinismus değil, erkekler sorunlu. bu yüzden dr a gitmiyorlar.

tamam onları öyle diyordur da sana nasıl izah ediyor durumunuzu?
ben böyleyim kabul et mi diyor ne diyor?
normal mi görüyor?
Normal görmüyor. İkimizde kilo aldık, ben kendimi beğenmiyorum diyor. (Muhtemelen arada seni de beğenmiyorum kilo aldın eskisi gibi değilsin de demek istedi de kibar olmaya çalıştı :D) yok işte işle ilgili kafam dağınık stresliyim diyor. Bitmediki yahu bu iş stresi. Napıcaz yani 60 yaşına kadar plursa bu iş stresi sevişemeyecek miyiz?
Yani dip dibe oldugumuza göre beni aldatması zor ihtimal. Önceden olsa aldatıyor mu acaba derdim.
Muhtemelen sevişme hazırlığımızı sevmiyor çünkü brn " dur bi dakika, dur olmadı, şöylr dönelim, oldu mu yok olmadı, bi de şöyle deneylim, dur acıdı" :D vs yaptığımdan soğuyor. Bunlarj yaşamaktan kaçıyor olabilir. Ama ilk zamanlar bunlara katlanıp sık ilişkiye hirsek devamında ben alışacağım ve sorunumuz kalmayacak, sık olmadığı için alışamıyorum. 5 ayda bir yaparsa insan nasıl halletsin?
Üstüne de eskisi kadar arzulamıyorsa beni yapası gelmiyordur. O 115 kg 1.85 boyunda, göbekli, hiç tipim olmayan biridir ama içini sevmiştim. Tani evlenmeden önce 90kg idi o ayrı. Yine göbekliydi. Ben 1.58 boyunda 65 kg göbekliyim. Evlenmeden önce 53 kiloydum yine göbekliydim ama 5 ayşık gibi durmuyordu :D

Pardonda cinsellik olmadan çocuk Nasıl yapacakmışsınız? Bi kere ilişki ye girip çocuk mu yapacakmışsınız . Sen önce beni Bi doyur de. Ben senle arkadaş gibi kardeş gibi takılmaktan yoruldum de. Benim arkadaşlarım da var kardeşlerimde bana koca lazım de . Ya gider tedavi olursun düzelirsin ya da boşanırız de .
Çok özel olacak ama cinsellik yaşadığınızda Nasıl oluyor yani acaba Ada'mın Bi sorunu var da bunu mu kabullenmiyor ki . Hemen boşalıyor mu ya hiç ereksiyon olmuyor mu akşamları olmuyorsa bile Bi sabahları Bi yokla şunu ( çok özele girdim özür dilerim ama başka türlü anlatamazdımki ) cadikedi cadikedi

Son düzenleme:
Cinsellik dışında aman aman bısey gormedım aslında.
hepımız zaman zaman bunları yasıyoruz dıye dusunuyorum.

Normal görmüyor. İkimizde kilo aldık, ben kendimi beğenmiyorum diyor. (Muhtemelen arada seni de beğenmiyorum kilo aldın eskisi gibi değilsin de demek istedi de kibar olmaya çalıştı :KK70:) yok işte işle ilgili kafam dağınık stresliyim diyor. Bitmediki yahu bu iş stresi. Napıcaz yani 60 yaşına kadar plursa bu iş stresi sevişemeyecek miyiz?
Yani dip dibe oldugumuza göre beni aldatması zor ihtimal. Önceden olsa aldatıyor mu acaba derdim.
Muhtemelen sevişme hazırlığımızı sevmiyor çünkü brn " dur bi dakika, dur olmadı, şöylr dönelim, oldu mu yok olmadı, bi de şöyle deneylim, dur acıdı" :KK70: vs yaptığımdan soğuyor. Bunlarj yaşamaktan kaçıyor olabilir. Ama ilk zamanlar bunlara katlanıp sık ilişkiye hirsek devamında ben alışacağım ve sorunumuz kalmayacak, sık olmadığı için alışamıyorum. 5 ayda bir yaparsa insan nasıl halletsin?
Üstüne de eskisi kadar arzulamıyorsa beni yapası gelmiyordur. O 115 kg 1.85 boyunda, göbekli, hiç tipim olmayan biridir ama içini sevmiştim. Tani evlenmeden önce 90kg idi o ayrı. Yine göbekliydi. Ben 1.58 boyunda 65 kg göbekliyim. Evlenmeden önce 53 kiloydum yine göbekliydim ama 5 ayşık gibi durmuyordu :KK70:
bu dediklerin sebep olamaz.
fiziksel özelliklere aşırı düşkün değilse.
ki değilmiş 115 kiloya çıkmış kendisi:))
yani önce kendisi slim fit olurdu da seni arzulamazdı kusur bulurdu falan filan.
neyse,şu yazdıkların asla geçerli sebepler değil.
sen de inanma kendini de kandırma.
yıllarınızı boşa harcıyorsunuz ya da sen harcıyorsun eşin memnun bence.

Özet geçersek, evliliğinizde cinsellik sıfır, onun ailesinin küçük kızları olmuşsunuz; pek sözünüz sayılmıyor, orada yiyor içiyor, arada azarlanıyorsunuz.
Ama maddi açıdan süper rahatsınız; ev, manzara, tatiller, size sunulan imkanlar, hayvanlarınıza rahat bir yaşam alanı vs. Bir de sınırsız özgürlüğünüz var. Gezmenize tozmanıza karışan yok.

Siz seçeceksiniz; iyi bir ev arkadaşı ile rahat bir yaşam ortamı bir ömür yeter mi evli kalmak için, yoksa cinsellik olmayan, kadın gibi hissetmediğin şu ilişki evlilik bile değil mi... Cevap herkes için farklı olabilir.
Özetiniz çok yerinde. Lakin seviyorum da. Yoksa ailemin maddi durumu da fena değil. Yanlarına geri dönsem bir şekilde yaşarım ama onsuz olmayı düşünmek zor geliyor, 11 yıllık bir alışkanlık var. Ondan uzağa gittiğim zaman eksikliğini hissediyorum, özlüyorum.

annenizde şaşırmıştır bence :) bence de en büyük probleminiz cinsellik yazınızı okurken bir azında kendimi gördüm ben de bazı zamanlarda boşanma düşüncesi oluyor bence eşinle konuş çözmeye çalışın aşılmayacak bir problem değil

Sız ılıskıde nasıl zorlanıyorsunuz, bu sebeble yaklasmak ıstemıyor demıssınız

Pardonda cinsellik olmadan çocuk Nasıl yapacakmışsınız? Bi kere ilişki ye girip çocuk mu yapacakmışsınız . Sen önce beni Bi doyur de. Ben senle arkadaş gibi kardeş gibi takılmaktan yoruldum de. Benim arkadaşlarım da var kardeşlerimde bana koca lazım de . Ya gider tedavi olursun düzelirsin ya da boşanırız de .
Çok özel olacak ama cinsellik yaşadığınızda Nasıl oluyor yani acaba Ada'mın Bi sorunu var da bunu mu kabullenmiyor ki . Hemen boşalıyor mu ya hiç ereksiyon olmuyor mu akşamları olmuyorsa bile Bi sabahları Bi yokla şunu ( çok özele girdim özür dilerim ama başka türlü anlatamazsın ki ) cadikedi cadikedi
Eheheh :)
Çok sevişemediğim için normal mi değil mi pek anlamam. Ama mesela brn dur bi dk dur şöyle yapalım falan derkrn sönüveriyor tekrar yerine gelmiyor :) sabahları önceden ereksiyon olurdu da şimdi pek farketmiyorum yok herhalde :KK70: erken boşalmanın süresi ne bilmiyorum ama 5-10dk bizde

Cinsellik problemini çözerseniz aranızda başka sıkıntı kalacagını sanmıyorum..

Back