• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım her evde mi oluyor?

baharraa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
153
80
13
Merhabalar kızlar.Ben yeni evliyim fakat bir sorunumuz var ki şimdi anlatacağım şeylerden dolayı artık benimle dışarı çıkmak istemediğini düşünmeye başladım.Evlendiğimiz günden beri sadece 2 kere felan benim yalvarmalarımla baş başa dışarı çıkıp bir şeyler yaptık.Eşim resmen benimle dışarı çıkmak istemiyor.Dün dışarı çıkalım mı dedim başta tamam dedi sonra kız kardeşini aradı onlar da gelsin dedi tamam dedim ve onlar gelmediği için bizde çıkmadık.Bahanesi de hazır param yok.Bende var diyorum yine de istemiyor.Bende artık ısrar etmeyi bıraktım ve muhattap olmuyorum.Tamam İstanbul gibi bir yerde para harcanmadan neredeyse dışarı çıkılmıyor ama bir çay bir kahve içemeyecek kadar da değil.Ben konuşmuyorum bu olaydan dolayı o da benimle konuşmuyor.Çok sıkıldım ve soğudum gerçekten bu evlilikten.Ailem boşanmamı istemez ve bunu bir sebep olarak dahi görmezler.Ama ben aşırı bunaldım yani bu bir süreç mi eşim mi sorunlu anlayamadım.

Merhabalar kızlar.Ben yeni evliyim fakat bir sorunumuz var ki şimdi anlatacağım şeylerden dolayı artık benimle dışarı çıkmak istemediğini düşünmeye başladım.Evlendiğimiz günden beri sadece 2 kere felan benim yalvarmalarımla baş başa dışarı çıkıp bir şeyler yaptık.Eşim resmen benimle dışarı çıkmak istemiyor.Dün dışarı çıkalım mı dedim başta tamam dedi sonra kız kardeşini aradı onlar da gelsin dedi tamam dedim ve onlar gelmediği için bizde çıkmadık.Bahanesi de hazır param yok.Bende var diyorum yine de istemiyor.Bende artık ısrar etmeyi bıraktım ve muhattap olmuyorum.Tamam İstanbul gibi bir yerde para harcanmadan neredeyse dışarı çıkılmıyor ama bir çay bir kahve içemeyecek kadar da değil.Ben konuşmuyorum bu olaydan dolayı o da benimle konuşmuyor.Çok sıkıldım ve soğudum gerçekten bu evlilikten.Ailem boşanmamı istemez ve bunu bir sebep olarak dahi görmezler.Ama ben aşırı bunaldım yani bu bir süreç mi eşim mi sorunlu anlayamadım.
Kendi kendinize dışarı çıkıyor musunuz?

Niye her evlilik böyle olsun ben sizden siz benden farklı kadınsiniz öyle olsa tuttuğumuz la evlenirdik . Hayir eşinizin tavrida normal falan değil.Bosanip boşanmamayi bilmem .Ben gezmeyi severim eşimde sever .Hatta bazen o benden çok hadi sıkıldım yürü hicbirsey yapmasak yürüyeceğiz der

kocam dışarı çıkınca boğulacak gibi hissediyormuş hiç zevk almıyormuş . Ama her haftasonu mutlaka çıkarız avm gezmez market gezmez bizimki doğa adamı nerde dağ taş var mangalı kapar gideriz nerde göl var oltamızı alır gideriz insansız hava alanı ararız 🤣🤣
Avm market ihtiyaçlar ıcın çıkılır oda ayrı mesele .

Her evlilik böyle değildir kendınız çıkın gezin otursun oda evde

İşte anlam veremedim dış görünüş olsa benden utanıyor olsa ben ayda bir dip boyasına kuaföre giderim 50 kiloyum dolgu zamanım geldiğinde dolgumu yaptırırım gayet bakımlı biriyim aksine kendisi bakımsız yani maddi açıdan da değil anlayamadım bana gelince dışarı çıkası kaçıyor

Esin sorunlu. Normal degil yaptigi. Bizde nakit parayla cikmiyoruz sonucta k.karti ile harcama yapiyoruz ama herhafta muhakkak 2 gun disarda yemek veya birseyler icmek gibi bir programimiz oluyor. Kaldi ki basbasa gideceginiz yere kizkardesini cagirmak nedir, hesabi ona kitlemek icin mi yani? Her evlilik boyle degil, sizin durumunuzda bende mutsuz olurdum.

Back