F flowers35 Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2023 476 695 23 11 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gandagana #141 Browni- .!.: Bedavaya giden beyaz esya gibi hissediyorum kendimi bende bu tarz seyleri okuyunca Genişletmek için tıkla... Ahahhahah ben de ben de inan ki
Browni- .!.: Bedavaya giden beyaz esya gibi hissediyorum kendimi bende bu tarz seyleri okuyunca Genişletmek için tıkla... Ahahhahah ben de ben de inan ki
Sourlife Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Şubat 2016 2.978 7.497 158 11 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gandagana #142 flowers35 .!.: Bu gibi konuları okuyunca kendini enayi salak gibi hisseden tek ben miyim. Böyle olunca mı kıymetli olunuyor anlamadım ki Genişletmek için tıkla... Ben de varım, merak etmeyin,,
flowers35 .!.: Bu gibi konuları okuyunca kendini enayi salak gibi hisseden tek ben miyim. Böyle olunca mı kıymetli olunuyor anlamadım ki Genişletmek için tıkla... Ben de varım, merak etmeyin,,
Ceku Bal Uzaylı da olsa, insan insandır. Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2020 793 5.262 88 11 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gandagana #143 gandagana .!.: Eşimin tayini sebebiyle. İlk eş durumundan çıkmaz ikinci de çıkar diye düşündük. Ama şansına ilkinden çıktı. Aynı evde kaliyorduk sürekli kavga filan edince evleri ayırdık. Ama bu süreçte sürekli görüştük Genişletmek için tıkla... gandagana .!.: Neyden bahsettiğinizi anlamıyorum. Kendim ev hanımıyım zaten Genişletmek için tıkla... Hem eş durumu tayini diyor, hem ev hanımıyım diyor burda da ele vermiş kendini
gandagana .!.: Eşimin tayini sebebiyle. İlk eş durumundan çıkmaz ikinci de çıkar diye düşündük. Ama şansına ilkinden çıktı. Aynı evde kaliyorduk sürekli kavga filan edince evleri ayırdık. Ama bu süreçte sürekli görüştük Genişletmek için tıkla... gandagana .!.: Neyden bahsettiğinizi anlamıyorum. Kendim ev hanımıyım zaten Genişletmek için tıkla... Hem eş durumu tayini diyor, hem ev hanımıyım diyor burda da ele vermiş kendini