- 8 Mart 2019
- 6.896
- 32.521
- 548
- 39
Cnm ben hamile kaldıktan sonra hayatım daha zor oldu. Anlaşmazlıklar devam etti, üstüne hamileliğimde sıkıntılarım vardı. O kadar yıprandım ki, Allah kimseye yaşatmasın derim hep.sorunlar hıc bıtmıyor ama bır sure sorun olmuyor bıraz ıyılesmıs gıbı duruyor sonra ufacık bırsey tekrar alevlenmesıne yetıyor herseyın .. sonra guvensızlık olusmaya baslıyor hep sorun olacakmıs hıcbırsey duzelmeyecekmıs gıbı dusunmeye baslıyor ınsan bılemıyorum hersey cok zor . suan korunmuyorum ne yapabılırım yanı gıdıp test yaptırsam mesela dogum kontrol ılacı ıcmeye baslayabılırmıyım bu konusa bılgınız var mı ?
sız cocuk dogurdunuz sanırım sorunları cozebıldınız mı
yapmıycam bu aksam , hadı 3-5 gun daha yapmadım dıyelım boyle de gıtmez kı sonunda ne olacakO zaman yapmayın. Niye yapıyorsunuz?
aslında bu dedıgınızı yaptım ben , o tv ızledıkce yataga gıdıp kıtap okudum ama onun umru degıl uykusu gelene kadar tv nın karsısında pınekler sonra da yataga gelıp uyur
dun aksam yasadıklarımızı anlatayım mesela sıze ,
ben evde durmaktan ve sorunlardan daraldıgım ıcın ıse gırmeye karar verdım ve cok sukur bır ıs buldum bugun 4. gunum . ben esımden bır saat once evde oluyorum ısten cıktım kostura kostıra markete gıttım alısverıs yaptım eve geldım onun sevdıgı bır yemegı yaptım beraber guzelce oturup yıyelım hoşluk olur dıye dusundum ama esım eve geldı yemegı gordu evde et yoktu nereden aldın ne zaman aldın bunu keske boyle yapsaydın vs vs hemen akıl vermeye basladı yemek yedı ondan sonra tv ye daldı her zaman yaptıgı gıbı ben konusuyorum bıseyler soruyorum fılan umru degıl gıdıp uyudum gece 12 ye dogru yataga geldı ve elınde telefon vardı sırtını dondu benı uyuyorum sandı cunku sana da ıyı geceler dedım sen uyumadınmı dıyor bana sımdı ben haksızmıyım ne yapayım yanı ben ıse gıtsem de gıtmesemde aksam gelır ya tv de yada tel de sohbet muhabbet yok . ben konusmaya calıssam konusmuyor tv den gozunu ayırıp ne yapayım anlamıyorum
mesajınız ve tavsıyelerınız ıcın tesekkur ederım , ben sustum olmadı konustum olmadı karsımda degısık bır tıp var anlatamıyorum ıcınden cıkamıyorum . genellıkle baskalarına cevap vermeye cesaretı olmayan ama bna gelınce cenesı acılan bırı esım ben duzeltmek ıstıyorum sorunlarımızın hıcbırını babam bılmıyor yuzgoz olunsun ıstemedım . zaten bılse de aranızda cozun dıyecektır buyuk ıhtımal ıle , ama ben cozemıyorum gercekten ıyı degılım kafam allak bullakCnm ben hamile kaldıktan sonra hayatım daha zor oldu. Anlaşmazlıklar devam etti, üstüne hamileliğimde sıkıntılarım vardı. O kadar yıprandım ki, Allah kimseye yaşatmasın derim hep.
2 yıldan sonra yavaş yavaş oturdu ama arada kırıp döktüklerimiz içimizde yara olarak bir yerlerde kaldı işte...
Bizde ilk zamanlar sorunların sadece üstünü örterdik, çözülmediği için en ufak olayda katlana katlana önümüze gelir, eski defterler ortalığa defalarca kez dökülürdü.
Bence öncelikle test yapın, sonra korunma konusunda kadın doğumdan ya da sağlık ocaklarıdan destek alırsınız. Size en uygun olanı onlar öneriyor, mesela bana aylık iğne önermişlerdi.
Lütfen evlilik oturmadan hamile kalmayın, çocuğum babasız büyüyecek, hepsi benim salaklığım diye ağladığım uykusuz geceleri bir bilseniz...çocuk mutlu ailelere mutluluk katıyor, sorunlu evlilikleri daha kötü yapıyor maalesef. Üstüne birde günahsızın hakkına girmiş oluyoruz.
kusura bakma cok haklısın konun bolundu ,benı anlayacak ınsanları gorunce dokuldum ıste
Ben evli değilim, ama olsaydım, eşim boşanalım dese, ben de tamam derdim. Bu alttan alınacak kadar hafif bir şey değil ki. Yapıcı bir çözüm sunmadan, kafasında beni bitirmiş biri için savaşmam.terapiye gelir mi benle bilmiyorum hiç konusu açılmadı daha önce
kavgalarımızda bazen bitsin boşanalım falan dediğimiz oldu, ikimizde ciddi değildik tabi farkındaydık
şuan ciddi boşanalım desem mesela eşim tamam der, asla alttan alma huyu yoktur
reste rest
terapiyi bugün teklif edeceğim
Bencede konu çok farklı bir boyuta geldi
Adet günün geçtiyse acilde test yaptırman daha sağlıklı sonuç verir cnm ama 3-4 günde bile bazen net sonuçlar alamayabilirsin. Ben bir kez 4. Günde yaptırmıştım ve net sonuç değil demişlerdi.mesajınız ve tavsıyelerınız ıcın tesekkur ederım , ben sustum olmadı konustum olmadı karsımda degısık bır tıp var anlatamıyorum ıcınden cıkamıyorum . genellıkle baskalarına cevap vermeye cesaretı olmayan ama bna gelınce cenesı acılan bırı esım ben duzeltmek ıstıyorum sorunlarımızın hıcbırını babam bılmıyor yuzgoz olunsun ıstemedım . zaten bılse de aranızda cozun dıyecektır buyuk ıhtımal ıle , ama ben cozemıyorum gercekten ıyı degılım kafam allak bullak
aksam acıle gıdersem test yaparlar mı ? adet donemınde olmadıgım ıcın suan nasıl korunabılırım bılemıyorum , aylık ıgneyı bende kullandım ama adet baslangıcında vuruyorlardı
kavgaların içeriğini anlatırsanız daha yardımcı olabilirizSelamlar,
İçim yine baya doldu taştı, bu sefer ki biraz farklı.. Uzun olabilir baştan uyarayım.. okursanız ve yorumlarsınız minnettar kalırım.. objektif bakış açılarına ihtiyacım var. linç etmeyin demiyorum hobi olarak yine edin, ama gerçekçi yorumlara ihtiyacım var.
Eşimle 3 senedir beraber 1 senedir de evliyiz. Kendimizi bildim bileli biz kavga ederiz. ota b.oka suya havaya herşeye kavga ederiz. bazen günlerce sürer.. sevgili dönemindeyken defalarca birbirimizi engelledik ayrıldık barıştık vs vs. 1 haftaya iyiysek 3 hafta kötüyüz öyle söyliyim..
nişan gecesi ayrılalım diyen insanlarız.. nikahtan 1 hafta önce nişan atacak olan insanlarız.. kına anında birbirimize giren insanlarız.. düğün gecesi kavga eden insanlarız.. artık rutine bağladık..
sebepler değişik.. kimine göre ben haklıyım kimine göre eşim haklı.. ama kendimi açımızdan baktığımızda hep kendimizi haklı görüyoruz. bu yüzden kavgalar bitmiyor. ama ilk adımı atan hep eşim oluyor. sevgiliyken hep ben gittim ona 2 sene ben ayakta tuttum bizi.
sonra bana bi salma geldi yoruldum çünkü. o günden beri de eşim ayakta tutuyor bizi..
ben eşim için çok fazla fedakarlık yaptığımı düşünüyorum.. yapmam dediğim onca şeyi yaptım onun için..
ama o benim için neler yaptı dediğimde genelde ufak tefek şeyler..
çok fazla da aileci.. ailesiyle kötü olsam beni siler mesela eminim buna..
eski konularımı okuduysanız bilirsiniz bayılma mevzusu misafirlik mevzusu falan orda yapısını az çok tahmin edersiniz..
yani bana sorsanız hangi konuda iyisiniz uyumlusunuz ? hiç bi konuda derim sanırım
bile bile lades dedik galiba.. evlenince düzeliriz dedik bilemiyorum
ikimizde dominant burnunun dikine giden insanlarız..
belki benim takıldığım şeyler çok saçma küçük şeyler bilmiyorum..
kavga çıkaran taraf hep benmişim gibi gözüküyorum. ama 3 senedir durduk yere kavga çıkarıyor olamam heralde ? asla kabul etmiyor hatalarıı
asla ya bu kız niye böyle düşünüyor demiyor
çevresinden örnekler veriyorum mesela bi olay oluyor. abisi kuzenleri falan benim gibi tepki veriyor eşim daha farklı tepki veriyor.
ya bunca insan aynı şeyi düşünürken sen farklı düşünüyosan sorun kimde ?
herkese karşı aşırı hassas, ailesine akrabasına arkadaşına vs. ama bana karşı asla bi hassasiyet göremiyorum
sanki hep kötüler oldum iyisi hiç mi yok bu adamın diyosanız %60 kötü %40 iyi derim
yeterince açık oldu mu bilmiyorum velhasıl kelam durumlar böyle bizde.. bunlar boşanmak için yeterli sebepler mi..
sanki ömür boyu anlaşamıcaz gibi hissediyorum.. çünkü benim a dediğimi b diye anlıyor.. ya da öyle anlamak işine geliyor..
ya da bi terapi falan mı denemeli bilemiyorum..
aslında daha çok detay vardır ama şuan kafamda toparlayabildiklerim bunlar..
sorularınız olursa belki daha net anlaşılır..
ne dersiniz ?
bıraz arastırayım ben , gecen ay 28 ekımde adet gormustum sımdı ne yapabılırım bı bakayımAdet günün geçtiyse acilde test yaptırman daha sağlıklı sonuç verir cnm ama 3-4 günde bile bazen net sonuçlar alamayabilirsin. Ben bir kez 4. Günde yaptırmıştım ve net sonuç değil demişlerdi.
hıcbırsey olmamıs gıbı davransan nasıl olur ?dediğim gibi dayanamadım yazdım mesaj terapi işini
nasıl bakıyorsunuz böyle bişi düşünüyorum dedim
ben artık bişiye bakmıyorum dümdüz nötrüm istemiyorum hiçbişi falan dedi
bende dedim çözüm yoluna gitme gibi bi düşüncen yoksa boşanmaktan başka çare kalmıyor geriye..
istediğini yapabilirsin dedi..
klasik..
Bunu mesajla yazmamalıydın. Ben böyle önem teşkil eden durumları asla telefonda görüşmem; akşamı bekleseydin keşke.. ya da 1-2gün sonra zaten dün herhalde tartışmışsınız.. Ondan bu siniri ' istediğini yapabilirsin' demesi aslında onu yapma demek istemesi :) Yoksa hiçbir erkek karısından korkmuyor, boşanmak isteyen adam net olarak tamam! der :)dediğim gibi dayanamadım yazdım mesaj terapi işini
nasıl bakıyorsunuz böyle bişi düşünüyorum dedim
ben artık bişiye bakmıyorum dümdüz nötrüm istemiyorum hiçbişi falan dedi
bende dedim çözüm yoluna gitme gibi bi düşüncen yoksa boşanmaktan başka çare kalmıyor geriye..
istediğini yapabilirsin dedi..
klasik..
hıcbırsey olmamıs gıbı davransan nasıl olur ?
sankı bu olaylar olmamıs gıbı bıraz once bu konuyu konusmamıs gıbı ,
Bunu mesajla yazmamalıydın. Ben böyle önem teşkil eden durumları asla telefonda görüşmem; akşamı bekleseydin keşke.. ya da 1-2gün sonra zaten dün herhalde tartışmışsınız.. Ondan bu siniri ' istediğini yapabilirsin' demesi aslında onu yapma demek istemesi :) Yoksa hiçbir erkek karısından korkmuyor, boşanmak isteyen adam net olarak tamam! der :)
Eşin kıvama gelebilecek biri.. bence :)
Cnm bu arada acilde derken yanlış yazmışımbıraz arastırayım ben , gecen ay 28 ekımde adet gormustum sımdı ne yapabılırım bı bakayım
Şimdi de köpüş sever gibi gidisini seviyorumBazı çiftler ilk 2 yıl birbirlerini bizim gibi haşin seviyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?