Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, bu anlatacağım türden milyonlarca kavga sonucu artık ağzımızdan boşanma kelimesi düşmüyor ve eşim en sonunda bugün dava açacağım bitecek dedi ben de açmazsan ben açacağım dedim.
Neyse bugünki kavgamızı anlatayım ve sizde kafanızda canlandırın.... Benim iş baçım 8.30 eşimin 8.00. Eşimin servisi var ben araçla özel aracımızla gidiyorum. 7 de servis onu evden alıyor 6.30 gibi kalması gerekiyor ve ben de uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye benle gitmesini teklif ettim. Kabul etti. Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım. Eşim benimle gitmeye başladığından beri 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, eşimi 7.30 gibi uyandırıyorum ve çıkıyoruz. Ama 1-5 dkk arası geç kalıyor eşim işe. Bana dediki 'seninle gidince hep geç kalıyorum, tekrar servisle gitmeye başlayacağım'' ee nasıl olsa artık o kadar kavga etmişiz, birbirimizi kırmışızki, bu söylediği alınılmayacak bir şey olsa bile ben alınıyorum. Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden ''kalkma gitme, söz ben daha erken kalkıp hazırlayacağım geç kalmayacaksın dedim'' O gün tamam dedi falan gfeçti. Sonra bu gün yine geç kaldık. Ama ben bu sefer 6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık. İşte''birdaha gelmeyeceğim seninle, servisle gideceğim artık kesin'' falan dedi. Ben de diyorum ki '' benim yüzümden mi oldu'' suratı 5 karış, kalkar kalmaz zaten kediye bağırmıştı bana bağırmıştı... yani anlayacağınız sonra be ona dedim, '' ne halin varsa gör git servisle, seni düşünende kabahat''. Sonra eşim köpürdü arabada bağırış çağırızz, en sonuında boşanacağım dedi, inerken kahvaltısını almadı, çantasını aldı çıktı arabadan. Giderken de''bıktım senden, bitecek sonunda'' dedi gitti. Şu an iş yerindeyim. o kadar kavgaların sonucu doldum taştım. Ağlamamak için zor duruyorum. Bir akıl verin napayım. Ben hatalıysam söyleyin.. Ve ne yapmam gerektiğini söyeleyin.
o kadar çok boşanma lafı eden adam boşanmaz merak etmeyin havlayan köpek ısırmaz misali. boşanmayı gerçekten isteseydi çoktan gidip dava açmıştı, biraz tehdit ediyor sizi, blöf yapıyor, kanmayın.
Adam a bak be.. Sudan sebep kavga dedikleri bu olsa gerek.. Sende ne ugrasıyorsun kahvaltı yapmasa ölür mü?! Aç gitsin sürünerek gitsin kendi gitsin bırak.. Ne yalvar yakar bir sey halletmeye ayarlamaya çalışıyorsun. Madem sen daha geç çıkıyorsun yat uyu o kalksın 6.30da gitsin... Sen fazla ödün veriyorsun bu adam tepene çıkmıs...!!
Eşinizle eşimin sizinle de benim is saatlerimiz aynı. Eşim vardiyalı çalışır o gündüz gideceği zaman ben de 6 da kalkarim. Sabah ki işlerinize eşiniz azicik yardım etse bu kadar sorun olmazdı. Aynı şeyleri her sabah ben de yapıyorum. Evi topla kedinin kumunu temizle mamasını suyunu tazele sonra giyin ve cik. Benim rutinim de aynı şekilde. O yüzden sizi iyi anlıyorum. Ama bu durum için boşanmak istemek bana fazla geldi. Yani orta yol bulunabilecek bir mevzuymus
Niye illa beraber gidelim diye ısrar ediyorsunuz? Teklif etmişsiniz ama beraber gitmeye kalkınca işe geç kalıyormuş eşiniz. İlk ben servisle gideyim dediğinde tamam deyip kabul edecektiniz.
Erken kalkmasına kıyamıyorum falan bana biraz anne tavrı gibi geliyor. Sabah kalkıp herşeyi siz yapıp birde uyandırıyorsunuz. Benim canım çok kıymetli herhalde. Bunları bir tek çocuklarıma yapıyorum. Nitekim kıymetini de bilmemiş eşiniz bunun.
Sadece bu sebepten de bosanilir mi derseniz bosanilmaz tâbi ama öncesini bilmiyoruz.
Annesi değilsiniz siz onun. Fazla yüz bulmuş istedikçe istemiş .İkiniz de çalışıyorsunuz. Beraber kalksanız beraber kahvaltı hazırlasanız daha iyi olmaz mı? Bu kavgadan boşanma olmaz bu arada.
Eşime bu kadarını yapsam bırak elimi öpmeyi açar g... bile öper. Zavallı adam kaç yıldır sabah kahvaltı bile hazırlayamam, kaldı ki artık ayrı şehirlerde çalışıyoruz sadece hafta sonları güzel bir masa kuruyorum. Tepenize çıkarmayın allasen.
Merhaba arkadaşlar, bu anlatacağım türden milyonlarca kavga sonucu artık ağzımızdan boşanma kelimesi düşmüyor ve eşim en sonunda bugün dava açacağım bitecek dedi ben de açmazsan ben açacağım dedim.
Neyse bugünki kavgamızı anlatayım ve sizde kafanızda canlandırın.... Benim iş baçım 8.30 eşimin 8.00. Eşimin servisi var ben araçla özel aracımızla gidiyorum. 7 de servis onu evden alıyor 6.30 gibi kalması gerekiyor ve ben de uykusuz kalkmasın diye ve kahvaltısını hazırlayabileyim diye benle gitmesini teklif ettim. Kabul etti. Şimdi ben normalde 8'e 10 kala kalkarım hemen çıkarım. Eşim benimle gitmeye başladığından beri 7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, eşimi 7.30 gibi uyandırıyorum ve çıkıyoruz. Ama 1-5 dkk arası geç kalıyor eşim işe. Bana dediki 'seninle gidince hep geç kalıyorum, tekrar servisle gitmeye başlayacağım'' ee nasıl olsa artık o kadar kavga etmişiz, birbirimizi kırmışızki, bu söylediği alınılmayacak bir şey olsa bile ben alınıyorum. Ben de erken kalkmasına içim el vermediğinden ''kalkma gitme, söz ben daha erken kalkıp hazırlayacağım geç kalmayacaksın dedim'' O gün tamam dedi falan gfeçti. Sonra bu gün yine geç kaldık. Ama ben bu sefer 6 da kalktım alarm çalmasın rahatsız etmesin diye telefonu odadan aldım, bizim kedimiz var, oda tepesine çıkıp rahatsız etmesin diye kediyi aldım bahçeye çıkardım, çamaşır katladım, astım, kedinin kumu dökülmüştü onu topladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaplara koydum derken, eşim kalktı o da saolsun yatağı topladı ama biz yine geç kaldık. İşte''birdaha gelmeyeceğim seninle, servisle gideceğim artık kesin'' falan dedi. Ben de diyorum ki '' benim yüzümden mi oldu'' suratı 5 karış, kalkar kalmaz zaten kediye bağırmıştı bana bağırmıştı... yani anlayacağınız sonra be ona dedim, '' ne halin varsa gör git servisle, seni düşünende kabahat''. Sonra eşim köpürdü arabada bağırış çağırızz, en sonuında boşanacağım dedi, inerken kahvaltısını almadı, çantasını aldı çıktı arabadan. Giderken de''bıktım senden, bitecek sonunda'' dedi gitti. Şu an iş yerindeyim. o kadar kavgaların sonucu doldum taştım. Ağlamamak için zor duruyorum. Bir akıl verin napayım. Ben hatalıysam söyleyin.. Ve ne yapmam gerektiğini söyeleyin.
Mutlaka öncesi vardır çünkü bu kadar saçma bir sebepten kavga edilip boşanma kelimesine gelinmez.
Bırakın servisle gidip gelsin. Neden büyüttünüz ki? Neden abarttınız? Siz arabayla gidin yine. Sanki adam arabayı bana ver demiş gibi. Sanki siz kendi rutininizi bozacakmışsınız gibi bu tepki neden? Gerçekten anlamıyorum.
Eşime bu kadarını yapsam bırak elimi öpmeyi açar g... bile öper. Zavallı adam kaç yıldır sabah kahvaltı bile hazırlayamam, kaldı ki artık ayrı şehirlerde çalışıyoruz sadece hafta sonları güzel bir masa kuruyorum. Tepenize çıkarmayın allasen.
Kaynanam gibi konuşucam şimdi ama erkeklerin totosunu kaldırmayın bu kadar ya. Kahvaltısı yolu vs onun kendi problemleri. Ne yük alıyorsunuz kendinize?
Amma abartmissiniz yahu. Olmuyorsa servisle git derdim yani ne olacak. Calişmiyorum ama sabahin kör vakti kalkip kahvalti filan hazirlamiyorum eşime, aksine adam işe giderken beni uyandirmadan hazirlanmaya calisiyor. Kendisi iş yerinde kavhavlti yapiyor.
Kendiniz uyanma saatinizden çok daha once kalkip ustune kahvalti hazirliyorken eşinizin uykusuna niye bu kadar kafayi taktiniz kediyi filan disari atacak kadar? Haketmişiniz
Ya niye rahatınızı bozup fedakarlık yapıyosunuz? Bir de karşılığında azar işitiyosunuz. Kalksın gittin servisle sürünsün. Rahat batıyor erkeklere. Siz de hiç hata ytok. Haaa pardon hata var adamın totosunu arşa değdiriyorsunuz.
Çalışmama rağmen bir kere kalkıp kahvaltı hazırlamadım böyle bir istediği de olmadı.Çalıştığım zamanlarda da kendine sandviç tarzı şeyler yaparken yapardım sadece.Zaten sabahın köründe kalkıp bir sürü iş yapmışsınız birde üstüne laf ediyor normal değil
Tipik Türk erkeği.. takmayın ve inanın kendi hatasını bastırmak için size bağırıp çağırıyor işte takmaya değmez.. açsın bakalım dava cesareti varsa sizi yıpeatmak için yapıyor üzmeyin kendinizi elinizden geleni yapmışsınız hata sizde değil onda azıcık yardım etse bi yerleri eksilmez
Bence olayları yalnızca 1 gün olarak değerlendirmemek gerektiğini düşüniyorum. Sonuçta bu sanah ki kavga ile sizden boşanıyorum demedi... Servisle gitmek istersen tabilide de ve öyle gitsin Bende çalışıyorım eşimi de çok seviyorum Ama sabah kalkıp da ona kahvaltı hazırlamam. Oda benden yarım saat önce çıkıyor. Ben sadece o giderken uyanır yolcu ederim. Sonra kendim hazırlanırım. Yani söylemek istediğin şu erkekleri çok şımartmicax. Yapmasın kahvaltı Gitsin servisle boşber Hayatta önce kendini düşün tatlım Sen olmazsan hiçbirşey olmaz unutma Üzme kendini