Boşanmak

Körler sağırlar birbirini ağırlar. Bu tam sizlik bir söz. Ha ama adam sizden daha akıllıymış direk boşamış. Siz aldatılmışsınız, üstüne adam denecek varlık yatak odanıza kadar arkadaşlarına anlatmış bir sey yapmamışsınız. Üstüne geri döner mi diye soruyorsunuz. Kusura bakmayın ama akıl tutulması bu yaşadığınız kafa.

Kan kanla yıkanmaz, suyla yıkanır. Onun sadakatsizliğini sadakatsizlikle cezalandırırken nasıl bir final bekliyodun?

Adam seni başından beri hiç takmamış, adam yerine koymamış ki.sırf macera olsun diye gelişine evlenmiş.bir bahane olsa da hayatımdan çıksa diye fırsat kolluyormuş zaten.sen affedince ikinci bahane olarak buna atlamış, bitti gitti yapmış.evet acı biliyorum ama gerçekleri inkar ederek bir yere varamayız.aileler aramak sormak zorunda değil bu arada.ilişki 2 kişilik yaşanır.onların hiçbir sorumluluğu yok.

Başta sizin yapmanız gerekeni adam yapmış. Beni aldattı ve ayrıldım derdiniz başınız dik bi şekilde. Ama şimdi o bunu yapabiliyor siz de hala önce o aldattı’yı anlatmaya çalışıyosunuz. İş işten geçti artık zaten çok doğru bi evlilik değilmiş.

Ay Şaka bu dimi ironi diyelim ama gerçek anlar illa birileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…