- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.245
- 348
bende diyorum ki bu hayatı bir kez yaşıyorsun Bahar, ömür boyu mutsuzluğa tamam diyor Muş’un? Diye soruyorum kendime.
Peki diyorum bebeğini babasından ayrı büyütmek? İşte bu da kafamı karıştırıyor.
Çok zor durumdayım
Eğer gercekden mutsuzluk seni sardi ise bence kendin ve çocuğun icin bir terapi yap. Zaten o zaman cikar mutsuzlugunun sebebi. Eger sebep eşin ise insanca ayrilmak en doğrusu. Bu cocuk babasız kalcak anlamina gelmez.
İki mutlu veli bir depressif anneden iyidir diyorum. Boşanmak asla kolay değil ama.çocuğuza sağladığınız imaj doğru değil şuanda: bir insan mutsuz olduğu ortamdan ayrilmasini bilmeli.
Daha hic duymadim bir çocuğun annem BENIM icin dayandi dediğini. Bunu bir psikologa danışın ama genelde böyle bir duygu gelecek zamanda çocuğun size karşı kendini suclu hissetmesine yol verir.
Benim annemde ayrildi (benim gözümde mükemmel babamdan) sebebini hala bilmem ve sormadim ( ikiside zaten erken vefat etdi ve sirlarini mezara götürdü) ama 30 yaşıma geldim ve anneme karşı asla kin duymadım. Eger annem mutsuz bir evlilige devam edip bana senin için dayandim deseydi şahsen cok üzülürdüm. Böyle bir yükü sirtlanmak istemezdim