Kaş yapayim derken goz cikarmayin, ne bicim laflar bunlar, "annen atti, baban atti, kocan kiymetini bilmedi, bosanamadin da" bilmem ne.. Ayiptir ayip..
Gerçekten çok şaşırdım. Benim kendi halimde yazdığım mesaja muhalif olan tubicik idi. Cevap vermek de istemiyorum. Ama uzuyor birçok katılımcı ile. Bir önceki cevabımda amacımın kırıp dökmek olmadığını söyledim. Ayrıca mesajlarda bana sürekli bencillik vurgusu yapan da kendisi. Üslup konusunda da ondan önce onu uyarmıştım.Önce haddinizi sonra uslubunuzu bilin..anneniz atmış babanız atmış demek nedir ya..nasıl bir üslup bu nasıl bir ahlak davranışi?egitimden önce keşke ahlaki değerler öğretilse..
Laf sokucam ben birinci olucam ben haklı olucam o zaman ailesinden vurayim birazda assagilayayim ve ben kazandim
Anne ve babamdan vurarak asagilayarak beni atletecegini sanıyorsunuZ yanılıyorsunuz ayriyetten olaya bakış açıniz karamsarlığıniz bencilliginiz elestiriyi kabul edemiyisiniz neresinden neyini yakalarım mantığıyla çoğu yazdıklarımı okuyusunuz en zayıf zannetiginiz yerlerden vurmaya calisip saldırıya gecisiniz nasıl bir çocukluk dönemi gecirdiginizi yeterince gösteriyor..doğru bir baba modelimiz olsaydı sizde bu kişilikte olmazdiniz eminim...
Anne ve baba figürüm modelim olmayarak bunlari yazdım zaten. Benim gibi çocuklarında nerde mutlu olabileceğini az cok biliyorum ve aşağılamaya çalıştığınız durumlardanda utanmiyorum..doğru insanla mutlu evlilikler yapılabilir..mutlu çocuklar yetişir..
@Mune sevgiler..
Vurun abalıya durumu oldu şu an. Benim kendi için yzdığım cümleleri kullanarak konu açmış konu sahibi. Mesajlarında ''boşanamıyorum, cesaretim yok'' demiş. ''Babam beni karısı yüzünden karakollarda bıraktı'' demiş. Eşi için de benim yazdığımdan daha kötü ithamlarda bulunmuş. Ben söyleyince neden kötü söz ya da hakaret olarak algılandı onu anlamadım?