- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Pardon da konuyu çok yanlış bi yerden değerlendirdiniz.. bir kadın evi geçindirmek zorunda değil ama erkek zorunda.. bu adamın parası ne kadının ne çocuklarının boğazından geçmemiş.. üstüne bide karısından harçlık alıyor.. kimse kusura bakmasın ben karısından harçlık isteyen bir erkeğe normal bakamam.. ayrıca çalışan kadınlar genelde kocalarından harçlık almıyo.. üstelik yıllarca kendi ailesine karşı ezdirmiş konu sahibini.. kadın boşanacam deyince gelip özür dilemiş.. o zamana kadar aklı nerdeymiş.. madem parası yetmiyo ya motoru ya arabayı satar bi insan..Anlaşmaya niyeti olan karşı taraf adım attığında o da bir adım atar direkt sanki ürün iadesi yapıyormuş gibi boşa! boşarım! demez. Konu sahibi maaş farkı, unvan farkı, kültür farkı vs diyor ya, konuşacak konu yokmuş 3 yıl flört döneminde ne konuşulmuş acaba. Kadın çalışıyorsa kendi istediği için çalışıyordur zaten oradaki ortam ve sohbetleri de çok seviyormuş, pek sıkıntı çektiğini algılamadım yazısından, zorla mı çalışıyorsunuz konu sahibi?
Ha bu arada ben çalışmıyorum.. eşim evi geçindiriyo ben ev işleri çocuklarla ilgileniyorum.. bu şekilde anlaştık en başta.. bu kimseyi ilgilendirmez.. ama hiç bir kadın ki burda konu sahibi eşinin masraflarını karşılamak istemiyor.. o bu şekilde yaptıkça eşinden soğuyor bı da gayet normal..