Maddiyata onem verseydi bu kadin hic evlenmezdi bence.. belli zmndan sonra batmaya baslamis sadece.. malum sevgi bitince tolere edemiyosun artik bazi seyleriYakin zaman da gördük insanlar makam mevki sahibi iken bir gecede neler değişti herşey insanlar için mümkün sizin ki bana maddiyata ve eğitim farkına takılı geldi kusura bakmayın hic en azından memur özel sektör de olsa idi ne düşünecektiniz acaba
Eşiniz şu anda sizinle mutlu olmak için bir emek veriyor siz boşanacak olsanız yaşayacağınız hiç bir hayat eşiniz ve çocuğunuz arasında geçecek olan oynaşmalar gülüşmeler kadar size mutluluk vermeyecek.Çocuğunuz anne babası bir arada olan arkadaşlarını gördüğünde içten içe yanacak siz onun gözlerindeki hüzünle eriyeceksiniz.Başka bir adamla evlendiğinizi kafanızda bir canlandırın çocuğunuz hasta ve sizin yanınızda uyumak istiyor o adamın yanında ne kadar huzurlu uyuyacak ya da kısmet olurda hayatınıza yeni biri girerse çocuğunuza ne kadar sevgiyle yaklaşacak,bunları düşünün bence.Eğer eşiniz çekilmez biri olsaydı çocuk için katlanılmaz derdim ,çocuğa da eziyet derdim ama sizin durumunuzda olan birinin eşine daha olumlu yönden bakıp pozitif düşünmeyi çalışmalı kanısındayım.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah...Merhaba kızlar. Öncelikle belirteyim 2. Üyelikle yazıyorum fake hesap değil :)
Ben size şöyle anlatmaya başlayayım. Sorunum eşime karşı sevgimin azalması. Eşimle 6 yıl önce tanıştık 3 yıl flört 3 yıl evlilik. Evliliğimizin ilk 2 yılı çok iyiydik. Ben ona hala aşıktım. Her durumda herkese karşı savunurdum. Ama bu sene artık yaşadıklarımız beni doldurdu mu ya da ben hepsini içime kilitledim onlar oradan firar mı etti bilmiyorum. Yaşadığımız sorunlar klasik kv görümce olayları. Şöyle açayım; sürekli kızını kayıran herkesten üstün gören ve kızına sürekli para yardımı yapan bi kv(bizden alıp kızına vermekten bahsediyorum). Her şeyi sorun eden sürekli küsen bir görümce. Ve anneci bir eş... o kadar çok şey yaşadık ki. Hepsini unutmaya kapatmaya çalışsam da çok yaralandım. En son evi terkettim. 10 gün ailemle kaldım. Bu arada 11 aylık bebeğim var. Bebeğimle beraber annemlerde kaldım. Sonra eşim geldi özür diledi her şey değişecek sesi. Annesi aradı özür diledi. Ve eve döndüm. Evet her şey değişti eşim ilgili. Beni kırmıyor artık annesi için. Kv aramaz sormaz rahatsız etmez oldu. Süt liman. Ama? Ama ben eskisi gibi değilim.
Şimdi eşimden soğuduğumu hissediyorum. Her şey gözüme batıyor. Eşimin lise mezunu bir memur, benim bir işyerinde müdür olmam... aramızdaki eğitim farkı. Kültür farkı. Oturup iki çift laf edememek. Eşime bazen harçlık veriyor olmak. Ondan çok kazanmak. Eşimin eve maddi hiçbi desteğinin olmaması(kredi ödüyor ve maaşı anca kapatıyor krediyi. Kredi ile de bir araba ve kendine motorsiklet aldı). Evin her şeyi bende. Elektrik su kira doğalgaz internet bebeğin eşimin benim ihtiyaçlarımız, her şey bende. O kadar bunaldım ki. İş yerime geliyorum dengim insanlarla oturup kalkmak o kadar iyi geliyor ki yanlış anlamayın. Denk derken, eğitim seviyesi kültür seviyesini kastettim. Eşimden gün geçtikçe soğuyorum. Birlikte olmak istemiyorum o istediğinde, bazen kendim gidiyorum ona birlikte olmak için o da çok nadir. Ne dese batıyor ne yapsa batıyor.
Umarım anlatabilmişimdir. Umarım karışık olmamıştır.
Tüm bunların sonucu olarak, boşanma düşüncesi içimde o kadar yer etti ki, eskisi gibi sevmiyorum mutsuzum, her gün biraz daha uzaklaşıyorum. Ve bu yükün altında eziliyorum. Sanki hayatımı mahvetmişim gibi hissediyorum. Keşke evlenmeseydim diyorum... bazen çekip gitmek istiyorum... ne yapmalıyım?
Ben soylenilenin aksini dusunuorum hani cocugunuz olmasa aman bırak boşver sevgi bitmisse bitir gitsin derdim fakat minicik bı yawru var ortada ne kadar kazanirsaniz kazanin en iyi egitimi en iyi hayatı sunun ama babasizligin yükünü asla alamazsiniz üzerinden hani babası yaşıyor babasız olmayacakki diyceksniz fakat anne baba aynı evde olduğu gibi olmaz bı anne olarak ortada bütün sorunlar cozumlenmis artık size değer veren bı eşiniz varken kendi mutlulugunuz için cocugunuzu mutsuz etmeyin derim yinede kendi karariniz umarım hakkinizda hayırlısı olur ama inanın o çocuğun boynunu duzeltemezsiniz hani gerçekten dayak aldatma kötü muamele olsa çocuk psikolojisi için bitirmeniz daha mantıklı diyicem ama ortada bir sorun yok sadece sevginiz bittiği için küçücük bı çocuğu bu kaosun içine atmayın derim
bu yorumunuz bana o kadar mantıklı geldi ki... teşekkür ediyorumbence boşanmalısın.mutlu çocuk mutlu bir anne ile hayat bulur...bebeğin daha küçükken ayrıl,sonradan ayrılman bebek için daha zor olabilir...erkeklerde sevgi bitince kadına ayrıl diyoruz,o adam seni sevmiyor diyoruz,çocuğun için katlan demiyoruz...şimdi de kadında sevgi bittiyse evlilik bitmelidir...
gerçekten çok benziyor hayatımız... benim kafamı en çok bebeğim karıştırıyor zaten. Son 1 senedir sabrediyorsam onun için ettim. Ama hep olumsuz olacak değil ya diyorum. Ayrı olsak da yine de görür babasını bazen yatılı kalır. Mutsuz bir ortamda büyümesindense... o kadar kararsızım kiSize nacizane tavsiyem bir kere daha düşünün bebeğiniz için. Bende sizin yaşadıklarımızı yaşadım hatta daha fazlasını diyebilirim. Benim eşim ilkokul mezunu ben yüksek lisans bende eşimin maaşından çok fazla alıyorum. Hayata bakış acılarımız bambaşka ama dünyaya gelsin diye yıllarca ugrastigim kızımı babasıyla büyüme zevkinden mahrum etmeye hakkım olmadığına karar verdim ve devam ediyoruz. Kızım mutlu babasına aşık, bide oğlumuz oldu o da babasına çok düşkün ben mi bende çocuklarımın mutluluğunu görüp mutlu olmayı öğrendim. Dunyadaki hiçbir şey evladın mutluluğu huzuru ve gülüşü kadar huzur vermiyor bana. Sizde bi şans daha verin bebeginize. Umarım bebeğiniz ve sizin için en hayırlısı olur.
yok o konuda haklısınız hayat bu belli olmaZ tabiki. İleride ne olacağını bilemem. Ama eşim isteksizdir sevmez çalışayım kazanayım sınava gireyim okul tamamlayayım tahsilim olsun, bu kafa Yok onda. Yani iu an bunları yazarken bile diyorum ki sevgin olsaydı bunları bahane etmezdin Bahar, keşke hala olsaydıBen doktora mezunuyum, eşim lisans. Evlendik ve eşim 2 sene kadar işsiz kaldı. Birkaç iş denemesi yapti, düğünde takilan tüm takılarım gitti. Sonra ev kredisi çektik. Evin tüm maddi yükü benim üstümde tabi. Sonra eşim bir iş kurdu ve benden 2 kat fazla kazanmaya başladı. Indirici bindirici Mevla. Kimin ne hale düşüp yükseleceğini bilemezsiniz. Benim de eşimle uyusamadigim pek çok konu var. Ama ne zaman dara düşsem yanımda. Ne zaman güçsüz kalsam destek. En iyi dostum o benim. Ve tüm bunlar karşılıklı. Onun da sıkışık tüm zamanlarında ben yanındaydım. Her zorluğa birlikte göğüs gerdik. Bir kızımız oldu. Onu basit heyecanlar, romantik dakikalar için babasız bırakmayı düşünmüyorum.
Bir tatile çıkın. Alın çocuğunuzu ailenizin yanına gidin 1 hafta. Ayrı ayrı da zaman geçirin. Bireysel olarak terapi alın. Eşiniz dersini aldığına göre durum sizinle alakalı. Sevginiz hala yerinde eminim. Sadece üstündeki tozları temizlemeniz lazım.
yok ayrılırsam evlenmeyi düşünmüyorum tekrar... çocuğumu tek başıma ailemin de desteğiyle büyütmek isterim. Zaten en en en çok kafamı karıştıran şey çocuk mevzusuEşiniz şu anda sizinle mutlu olmak için bir emek veriyor siz boşanacak olsanız yaşayacağınız hiç bir hayat eşiniz ve çocuğunuz arasında geçecek olan oynaşmalar gülüşmeler kadar size mutluluk vermeyecek.Çocuğunuz anne babası bir arada olan arkadaşlarını gördüğünde içten içe yanacak siz onun gözlerindeki hüzünle eriyeceksiniz.Başka bir adamla evlendiğinizi kafanızda bir canlandırın çocuğunuz hasta ve sizin yanınızda uyumak istiyor o adamın yanında ne kadar huzurlu uyuyacak ya da kısmet olurda hayatınıza yeni biri girerse çocuğunuza ne kadar sevgiyle yaklaşacak,bunları düşünün bence.Eğer eşiniz çekilmez biri olsaydı çocuk için katlanılmaz derdim ,çocuğa da eziyet derdim ama sizin durumunuzda olan birinin eşine daha olumlu yönden bakıp pozitif düşünmeyi çalışmalı kanısındayım.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah...
aynen bu durumdayım. Sevginin bitme noktasında maalesef her şey batıyor. Yoksa ben aşırı maddiyatçı mevkici biri değilim. Çöpçü ile de sohbet ederim konuşurum dilenci ile de. Hiç farketmez.Maddiyata onem verseydi bu kadin hic evlenmezdi bence.. belli zmndan sonra batmaya baslamis sadece.. malum sevgi bitince tolere edemiyosun artik bazi seyleri
haklısınız Allah bilir ne olacağnı. Ben makam mevkime güvenmiyorum tabiki. Bunların kafama takılma sebebi sevgi eksikliğim işte bu beni bitiriyor. Kendime kızıyorum hee gün her dkYakin zaman da gördük insanlar makam mevki sahibi iken bir gecede neler değişti herşey insanlar için mümkün sizin ki bana maddiyata ve eğitim farkına takılı geldi kusura bakmayın hic en azından memur özel sektör de olsa idi ne düşünecektiniz acaba
2.5 3 hafta oldu. Yani ben mutsuzken nasıl mutlu çocuk yetiştireceğim ki bu kafamı kurcalıyor bi yandan diyorum ki bebeğim eksik mi büyüyecek acababu düzelme olayi ne zaman oldu? biraz sular durulsa. belki düzelirsiniz? bebeginizi babasindan ayira bilirmisiniz? benim oglum esim eve gelince nasil seviniyo. nefret etsem bile o sevinci ondan alamazdim sanirim. su an hayal edince bile icim parcalaniyor resmen.
2.5 3 hafta oldu. Yani ben mutsuzken nasıl mutlu çocuk yetiştireceğim ki bu kafamı kurcalıyor bi yandan diyorum ki bebeğim eksik mi büyüyecek acaba
evet haklısınız müthiş zeka gerektirmiyor. Ama çok çalıştım. Sabahlara kadar çalıştım. Emek verdim. Hem geleceğim için hem kendim için. Eşim ise sadece borçöüstüne borç eklemekle meşguldü.kusura bakmayın evliliğinize ve size saygım var. Kafanız da çok karışmış okuyorum. Ama şöyle bir cümleniz var “ İleriki zamanlarda ben daha yükseleceğim. Seviliyorum. Çalışarak müdür oldum. Uçurum daha da artacak...” Üzülerek söylüyorum ki bana şunu hatırlattı. Hani şu piyango vurunca ilk eşini boşayan zihniyet vardır ya... Bence ifadelerinizi sürekli bu şekilde yazmayın. “Sevgim bitti” anlaşılır bir şey ama belli bir statüye gelmek hele ki Türkiye’de müthiş bir zeka gerektirmeyebiliyor. Yani seviye demek bu demek değil.
zaten ben boşanmak istşyorum artık böyle devam edecekse dedim sonra özür diledi... gel eve diye yalvardı. Öylelikle gittim. Kestirip atmadım.Valla cnm bana sanki eşin senden gelen para gitmesin diye senden özür dilemiş gibi geldimadem en baştan neden ezdirdi seni sen evi terk edince mi aklı başına geldi.. biraz sert yazdım kusura bakma ama sevmiyorsun, bıktırmış ki kusurlar gözüne batmaya başladı.. bi süre şans ver yine de.. artıları eksileri kafanda tart ona göre karar ver... hakkınızda hayırlısı..
teşekkür ederimEşiniz siz onu terk edene kadar sizi ezdirmiş kıymetinizi bilmemiş. Gitmiş kendine araba motor almış bütün maaşıyla, sizin sırtınızdan ekmek elden su gölden yaşıyor süper. Neden düzeldi eve dönmeniz için yalvardı biliyor musunuz? Çünkü siz onu terk ederseniz eve kim bakacak adama kim harçlık verecek? Bunlar sevgiden daha ağır basmıştır muhtemelen. Kredileri bitsin bakalım hala iyi davranmaya devam edecek mi. İnşallah hayırlı bi karar verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?