Çok zor bir durumdayım. Bir kez evlenip ayrılmış olmak bile insanlara ne yaptın da boşandın dedirtiyor. Acımasız insanlar öyle önyargılı davranıyorki intihar bile düşünüyorsun.
Alttan almamın sebebi normal zamanlarda aramizin gayet iyi olması ilgili davranması. Yuvam yıkılmasın çabası
Kesinlikle ailesine de çok kırgınım normal zamanda günde arayanlar şimdi yok. Birde kv beni şikayet ediyor anneme
Çok zor bir durumdayım. Bir kez evlenip ayrılmış olmak bile insanlara ne yaptın da boşandın dedirtiyor. Acımasız insanlar öyle önyargılı davranıyorki intihar bile düşünüyorsun.
Çok haklısınız. Ben maddi hicbisey beklemedim evim de huzurum olsun bide çocuğum olsun istedim mutlu olmak istedim. Ve bunu hiçbir zaman başaramadım. Hata bende galibabu kadar sorunlu bir evliliğe getirmeye çalıştığınız bebeğe yazık değil mi ?
2. Evlilik olduğuna göre belli ki çocuk yaşta evlenmişsin ailende yol göstermemiş.
Yürümez bu adamla daha yaşın çok küçük senin yaşındakiler daha yeni yeni okulu bitiriyor da hayata atılıyor. Bu yaşta bu kadar kahır çekmeye lüzum var mı ?
alelacele evlenmek hata evetÇok haklısınız. Ben maddi hicbisey beklemedim evim de huzurum olsun bide çocuğum olsun istedim mutlu olmak istedim. Ve bunu hiçbir zaman başaramadım. Hata bende galiba
Teşekkür ederim arkadaş çevren bile olsa soruyor. Hoş artık arkadaşım da kalmadı ama tabu olmus artikKimi ne ilgilendirir sizin neden boşandığınız?
İnsanlara bunu sorma cüretini neden veriyorsunuz ki?
Evlenmeye karar verdiğinizde kimse size "neden" diye sormuş muydu da boşanırken bu soruyu sorsun?
Velev ki sordular... Böylesi hadsizler için dilimizde çok güzel bir sözcük var: "sana ne". Ben biraz nazik olayım derseniz, "size ne" versiyonunu da kullanabilirsiniz.
Siz elalem baskısından önce zihninizdeki baskıdan kurtulun.
Ben çocuğun yokmuş birakman da kolay olur öyle adamdan diyerek yazmıştım kendini geliştirmekle ne alaka geçen sene profesör eşini öldürdü vasat olan kalpler hanımefendi anlar anlamaz yorum yapmayınÇocukla ne alaka? Üç çocuğu olup da eşini öldüresiye döven var. Çocuğu olupda gözlerinin önünde annelerinin dayak yemesi çocukların dayak yemesi nasıl olurdu? Gözün dönmüş kendini geliştirmemis vasat insanlarla beraber olmanın sorunu.
İlk evliligimden 5 yıl sonra evlendim bu süreçte de çok kişi istedi ama cesaret edememiştim keske ona da cesaret edemeseydim. Görünen söylenen başka içi bambaşka insanlarin.alelacele evlenmek hata evet
Ama telafisi mümkün
kuzum daha yaşın çok küçükİlk evliligimden 5 yıl sonra evlendim bu süreçte de çok kişi istedi ama cesaret edememiştim keske ona da cesaret edemeseydim. Görünen söylenen başka içi bambaşka insanlarin.
Kendini gelistimekden kastım insan olabilmek zaten. Kendini geliştirmek profesörle ne alakası var? İnsanlıktan nasibini almamış, vicdan merhamet yoksunu insandan bahsettim. Çocuk olmamistir yanlış telaffuz açıkladığın gibi yazsan anlardım zaten.Ben çocuğun yokmuş birakman da kolay olur öyle adamdan diyerek yazmıştım kendini geliştirmekle ne alaka geçen sene profesör eşini öldürdü vasat olan kalpler hanımefendi anlar anlamaz yorum yapmayın
Yazamadım çünkü bazenn hızlı gönderiyor cevapla butonuna basmadan tabiki öyle olmaliKendini gelistimekden kastım insan olabilmek zaten. Kendini geliştirmek profesörle ne alakası var? İnsanlıktan nasibini almamış, vicdan merhamet yoksunu insandan bahsettim. Çocuk olmamistir yanlış telaffuz açıkladığın gibi yazsan anlardım zaten.
Çok haklısınız. Ne yaparsan yap Kimse değişmiyor. Emeklerime, hayallerime, umutlarımı,çabalarıma sevgime kıyamıyorum. İsyan etmek istemiyorum bu böyle olmamaliydi bitmemeliydi mutlu olmaliydik... Konduramiyorum sanki kötü bı rüya görüyorum ve herşey düzelecek gibi. Anne evine ikinci kez sığınmak çok zor çok şükür onlar yanımda ama hiçbir yere sigamiyorum yuvamı özlüyorum belki normal değil dusunduklerim bilemiyorum25 yaşına iki evlilik sıgdırmıssın. Ilk evliligini cok genc yasta yapmis olmalisin. Aslinda bu kisiyle olmayacagi bastan belli imis. Kimse de duzelmiyor en fazla duzelmis numarasi yapiyor, o da sadece birkac ay suruyor. Sen ısrarla duzelir diye beklemisdin ama genler degismez, kimse de duzelmez. Bıçak ceken, siddet uygulayan, saygi gosterneyen, hakaret eden bir adam da sevgi olmaz. Seven sevdigine kiyamaz. Bu evlilik duzelmez. Eninde sonunda biter. Daha fazla uzatmanin bir anlami yok. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Ancak senin psikolojin bozulur, ki bozulmus saglikli dusunemiyorsun. Elalemi bosver, en fazla 2 gun konusur. Onemli olan senin mutlulugun. Bu adamla mutlu olamazsin. Hatta can guvenligin bile tehlikede eger devam edersen.
Annesinin aramamasina sasirmadim. Aramazlar. Ben bosanirken de kayinvalide aramamisti. Esinin aramamasina saga sola pismanim demesine aldirma. Pisman olan gelirdi, ki zaten daha once kac kez pisman olup alkolu birakmis her seferinde tekrar baslamis. Kapina gelse kapinda gunlerce yatsa pismanim dese aglasa zirlasa, sen de donsen en fazla 4 ay degismis numaradi yapabilir, sonra yine alkol yine siddet yine hakaret baslar.
Bosanmak tek care.
Kendi ayaklarinin uzerinde durmak icin yilmadan iş ara. Bu adamdan bosan. Hersey yoluna girince de kendine ayri bir duzen kur.
Sorun yokYazamadım çünkü bazenn hızlı gönderiyor cevapla butonuna basmadan tabiki öyle olmali
Uzun süredir içmiyor. Şiddet alkole bağlı değil içmediği zaman da olmuştu toplamda 3 kere oldu yaptigindan pişman oluyor bende boşanmak istemediğim için sustum. Normal günlerimizde çok iyidir sevdiğine de eminim ama bazen bambaşka bi adam oluyorİsterse 10. Evlilik olsun sırf millet ne der vs düşünmeyin ayrıca böyle bir adamla evli olma lütfen saygı yoksa sevgi yalandır
Ayrıca madem ayrılmak bu kadar zordu baştan kavgalı bir ilişki diyorsun daha dikkatli ve seçici olsayfın keşke yine alkol hayatında ve alkole bağlı şiddet böyle adamamakta her zaman denk gelmez seçiminizi iyi yapın size değer verenleri seçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?