- 20 Aralık 2023
- 16
- 13
- 25
Merhaba arkadaşlar ben 15 aydır evliydim ve boşanmak üzereyiz. Eşimle evlenmeden önce 2 yıllık beraberliğimiz oldu ve o sıralar bana çok iyi davrandı prenses gibi adeta. Evlendikten hemen sonra sorunlar (hakaretleri umursamaz tavırları) çıkmaya başladı eşim ablamın eşinden beni kıskanmaya başladı ve kısıtlamaya başladı ablamın evine gidemiyordum yada onunla görüşüceksem eşi yanımıza gelince kavga çıkartıyordu bu da ablamla aramda sorun çıkarmaya başladı ve ben arada kaldım. Eşimle evlendikten 2 ay sonra yurt dışına ailemin yanına geldik 6 ay kadar ailemle beraber yaşadık bu süreçte eşim bana hakaret içerikli konuşmalar yapıyordu beni küçümsüyor yaptıklarından memnun kalmıyordu. Biz büyük kavgalar ediyorduk ben ağlıyordum hakaretlerinden dolayı ve bunu ailem hep duyuyordu çok üzülüyorlardı bun rağmen hep düzelirler belki düşüncesiyle sustular. Eşimle geri türkiyeye taşındık bu sefer onun ailesi ile kaldık ben her zaman kiraya çıkalım diye ısrar ettim kendisi kabul etmedi gereksiz yere niye para verelim dedi (uzak bir şehirde evi vardı satılmasını bekliyordu taşınacağımız şehirden ev almak için). Kısa anlatmaya çalışıcam eşimin ailesi ile 3 ay kadar beraber kaldık eşim Türkiyeye taşındık sonra daha kötü oldu benimle ilgilenmiyordu durmadan arkadaşlarıyla dışarı çıkıyordu ben arkadaşarlımla bir program yapınca problem çıkarıyordu kısıtlamaya başlamıştı parasal yönden de.(eşim asgari ücretin 20 katını kazanıyor) aile şirketi var ailesinede para veriyordu bu benim için sorun olmadı hiç ama ailesine verirken bana vermedi. 3 ay içinde eşim 3 kez evden kovdu beni sebebi benim ya arkadaşlarımla buluşmak isteğimdi yada ondan izinsiz bir kez dışarı çıktığım içindi. Bir yere gitmem için izin veriyorsa ertesi gün vazgeçip paşa gönlüm istemiyor gitmeceksin diyordu. Çok tutarsız davranıyordu. Ailem artık onunla evli olmamı istemiyor ama kararıda bana bırakıyorlardı. Eşim durmadan beni boşanmakla tehdit ediyordu istemediği bir şey olduğunda.15 ayın sonunda beni tekrar evden kovdu ve boşanma davası açtı bende her şeyi toparlayıp gittim. 2 gün pişman dolu Mesajlar attı ben inanmadım boşanma davasını geri çekti. Ailemin yanına yurt dışına gittikten sonra instagramdan herkesi çıkıp(ailemi)kızları takip etmeye başladı. 2 ay sonra Türkiyeye dönüp ben dava açtım boşanmak için ve her şeyin yeni farkına vardı yalvardı ağladı sensiz yapamam affet değiştim her şeyin farkındayım diye ama inanmıyorum ona ve boşanmakta kararlıyım. Umarım yanlış yolda değilimdir sizlerden de yorum almak istedim.
Umarım uzun olmamıştır okuyan herkese teşekkür ederim biraz karışık anlattım
Umarım uzun olmamıştır okuyan herkese teşekkür ederim biraz karışık anlattım