-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Neden boşanıyorsuniz Sebep ne?Ya napıyım giderken de kötü olmak istemiyorum ben insanlığımı yapıyorum Allah bilsin
Boşanmayacaksınız ve bi daha asla ciddiye almayacaklar sizi. Tebrikler. Ne kahvaltısı dalga mı geçiyorsunuz yaAbim uyumuş sanırım cevap gelmedi kv. Kalıyo sabah kahvaltılarını hazırlarım inanılır gibi değil bugün öğlene doğru geçerim heralde
Abim uyumuş sanırım cevap gelmedi kv. Kalıyo sabah kahvaltılarını hazırlarım inanılır gibi değil bugün öğlene doğru geçerim heralde
Canım bunca sıkıntının içinde seni ikna etmeye uğraşamam destek istedim sadeceAman boşver kizim sen boşanamazsin
Tamam da mecbur sabah şimdi kahvaltı yapcaz bi çay içer kalkar kayınvalide zatenBoşanmayacaksınız ve bi daha asla ciddiye almayacaklar sizi. Tebrikler. Ne kahvaltısı dalga mı geçiyorsunuz ya
Valla uğraşmayın benle içim sıkıntı doluBen onceki konularinizi bilmiyorum ama kahvalti hazirlamadan bosanmak olmaz zaten. Ogle yemegi ve aksam yemegi ne olacak? Bunun bes cayi var. Bunlari yapmadan bosanirsaniz cok ayip olur bence.
Hayır şu boşanmaya el ele gelen değişik tipleri bile anladım da, velisiyle tartışmaya gelen kocaya ve velisine kahvaltı hazırlama olayı nasıl bi medeniyet(!) hahhahahahBen onceki konularinizi bilmiyorum ama kahvalti hazirlamadan bosanmak olmaz zaten. Ogle yemegi ve aksam yemegi ne olacak? Bunun bes cayi var. Bunlari yapmadan bosanirsaniz cok ayip olur bence.
Öyle kendimi kötü hissederim boşver kendim in bidaha nerde hazırlıcamNe kahvaltısı boşanıyorum demedin mi?
Kendileri hazırlar onlar kahvaltısını sen merak etme
Aşırı komiksiniz. Saygı duyulmayacak ikisi tarafından da bu saatten sonra bilginiz olsun. Çekip çıkmanız gerekirdi kapıyı, aynı evde uyumak nedirTamam da mecbur sabah şimdi kahvaltı yapcaz bi çay içer kalkar kayınvalide zaten
Gece konuştuk tartıştık tatlıya bağlanmadı düşman olmaya da gerek yok. Edebimle geldim bu eve edebimle çıkmasını bilirim bi kahvaltı zor gelmez bu açıdan bakınHayır şu boşanmaya el ele gelen değişik tipleri bile anladım da, velisiyle tartışmaya gelen kocaya ve velisine kahvaltı hazırlama olayı nasıl bi medeniyet(!) hahhahahah
Normal şartlarda olması gereken : zıkkım yiyin, bay
Siz bilirsinizGece konuştuk tartıştık tatlıya bağlanmadı düşman olmaya da gerek yok. Edebimle geldim bu eve edebimle çıkmasını bilirim bi kahvaltı zor gelmez bu açıdan bakın
Gece vakti ne acelem var yanlış Düşünce orta da beni aldatma şiddet mi var apar topar evi terk ediyim. İnsanlığımdan yapıyorum kahvaltı olupta iki zeytin peynir koycam önlerineAşırı komiksiniz. Saygı duyulmayacak ikisi tarafından da bu saatten sonra bilginiz olsun. Çekip çıkmanız gerekirdi kapıyı, aynı evde uyumak nedir
Saygılarına ihtiyacım yok artıkAşırı komiksiniz. Saygı duyulmayacak ikisi tarafından da bu saatten sonra bilginiz olsun. Çekip çıkmanız gerekirdi kapıyı, aynı evde uyumak nedir
Kayınvalidem ortayı bulmak yerine şehir dışında olan ailemi arayıp şikayetlenmiş yüzsüz ler
Teşekkür ediyorum rabbim hakkımda hayırlı olanı kolaylaştırsın inşallah.Kolay değil tabi tam konuyu bilmiyirum belliki hazır değilsiniz Güç diliyorum hakkınızda iyi olan her ne ise onu dilerim.Geceniz gündüz olsun.Yazacak başka birşey bulamadım.Su an çok duygusal geldiniz bana En kısa sürede iyi olmanızı dilerim sadece olacak olan olur bazen sadece güvenip yola çıkmak gerekir.Size ne iyi hissettirecek de o olsun hakkınızda
Ya gidin dalganızı başka yerde geçin. Bu evden çıkınca inşallah içimdeki sıkıntı da azalırBen olsam bu kayinvalideyi birakip gitmem. Ay valla dunyada birakmam bir borek acmadan birakmam derim. Ya tekrar ailenizi arayip sikayet ederse? Ay Allah muhafaza olmaz yani kahvaltidan sonra gitmek ayip olur. Ben olsam mutfaga bir girerim 30 cesit yemek cikartirim onune sonra ayaklarini yikar masajini yaparim.
Hayır şu boşanmaya el ele gelen değişik tipleri bile anladım da, velisiyle tartışmaya gelen kocaya ve velisine kahvaltı hazırlama olayı nasıl bi medeniyet(!) hahhahahah
Normal şartlarda olması gereken : zıkkım yiyin, bay
Ya gidin dalganızı başka yerde geçin. Bu evden çıkınca inşallah içimdeki sıkıntı da azalır