- 8 Mart 2023
- 1.134
- 116
-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Bitti artık devam etmem mümkün değil mutsuzum boşa kürek çekmeye gerek yokeğer evliliğiniz / eşiniz sizi huzursuz ediyor, mutsuz ediyor ve ayrılmanın size daha iyi geleceğini düşünüyorsanız neden korkuyorsunuz? velevki aileniz onaylamadı boşanmanızı ? mutsuz olduğunuz ilişkinize devam mı edeceksiniz?
Önceki konularıma bakarsanız herkes boşan boşan diyip durdu. Ve bugün ip koptu inceldiği yerden. Eşimle tartıştık ve olay ailelere yansıdı. Babam ben senin arkandayım kızım gel dedi. Eşimle tartıştıktan sonra abimleydim önce abimde beni eşimin eve bıraktı kararını ver diye. Eşimde daha gelmedi beyfendi düğünde. Umursamayıp düğüne gitti. Düğünden gelmesini bekliyorum evde tek başımayım son kez konuşup eşyamı toplayıp gidicem. Biraz ağladım da kafam ağırlaştı kendimi yorgun halsiz hissediyorum. Şu an ne yapmalıyım destek olursanız sevinirim
Hayırrr sırf ailemin dediği olsun diye ben bitirdim artık şimdi geliyolar mış annesiyle bakalım Allah yardımcım olsun laflarıyla bastırmazlarsaBu son konuşma ,çaba harcamasi için bir şans mı ?
O annesiyle sen tek ? Çağır aileni madem! İki kişi olarak başladığı evliliğin son kararını bile annesiyle vermeye geliyorsa boşuna beklemissin bu akşam. Ben korkardım açıkçası tek başıma ikisiyle aynı evde kalmaya. Elin hep telefonda olsun hatta aileni ara açık kalsın telefon. Ya da abin aşağıda beklesin.Hayırrr sırf ailemin dediği olsun diye ben bitirdim artık şimdi geliyolar mış annesiyle bakalım Allah yardımcım olsun laflarıyla bastırmazlarsa
Çok doğru bir sonraki olaylarda sonu yine boşanmaya gidecekPişman olsa ne değişir ki huylu huyundan vazgeçmez...
Hayırrr sırf ailemin dediği olsun diye ben bitirdim artık şimdi geliyolar mış annesiyle bakalım Allah yardımcım olsun laflarıyla bastırmazlarsa
Gelecekler daha bekliyorum abimi arıcam şimdiNe yaptınız umarim daha iyisinizdir
İnşallahhhAnnesiyle mi geliyoratın hayatınızdan kurtulun bu sünepe heriften.
Geldiler konuştuk inkar inkar inkar ben kafamda kuruyomuşum her şeyiNe yaptınız umarim daha iyisinizdir
Aradınız mı abinizi? Ne diye bire iki kaldınız ki onlarla? Eşinizin yaşı da 5 sanırım velisinin koluna girip gelmiş.İnşallahhh
Geldiler konuştuk inkar inkar inkar ben kafamda kuruyomuşum her şeyi
Abim uyumuş sanırım cevap gelmedi kv. Kalıyo sabah kahvaltılarını hazırlarım inanılır gibi değil bugün öğlene doğru geçerim heraldeAradınız mı abinizi? Ne diye bire iki kaldınız ki onlarla? Eşinizin yaşı da 5 sanırım velisinin koluna girip gelmiş.
Ne kahvaltı hazırlaması şaka mısın?Abim uyumuş sanırım cevap gelmedi kv. Kalıyo sabah kahvaltılarını hazırlarım inanılır gibi değil bugün öğlene doğru geçerim heralde
Bi akıl hastası olmadığım kalmıştı artık kesin karar verdim boşanıcam şimdi abimle mesajlaştım sabah eşyalarımı toplucamNeyi kafanızda kuruyormuşsunuz ? Ne kahvaltısı ne yemeği yahu boşanmaya gittiniz ne diyorsunuz
Ya napıyım giderken de kötü olmak istemiyorum ben insanlığımı yapıyorum Allah bilsinNe kahvaltı hazırlaması şaka mısın?
Aman boşver kizim sen boşanamazsinAbim uyumuş sanırım cevap gelmedi kv. Kalıyo sabah kahvaltılarını hazırlarım inanılır gibi değil bugün öğlene doğru geçerim heralde