Merhaba olaylardan esimin ailesinin haberi oldu ve cok buyuk tepki koydular ona banada destek oldular tabi. Israrla bosanacam dememe ragmen Cocuklari sebep gostererek engel olmaya calisiyorlar. Bende bu saygisizliga boyun egemem diyorum.esimle konusup duruyorlar ve o da durumu daha net anlamis gibi davraniyor. Pazar gunu cocuklari arabaya bindirdi is yerine goturmek uzere. Bende oglum bebek oldugu Icin birakamadim ve sokakta rezillik cikaramadim. Bende beraber gittim. Kadin hayal kirikligi yasadi haliyle. Esim bizi birakmaya cikti ve o da seker hastasiymis sinirden Sekeri firlamismis
ve mutfak ta sendeleyip kafasini carpmis.halbuki konuyu o acti ve Ben esimle Aranda birsey olsaydi seni kolundan tutup sokaga atardim Ben esime guveniyorum dedim senin yeminlerine de inaniyorum dedim.biraz uzakta oturuyor 6 yasinda ki kizi ve eski kocasiyla. Buralarda ev ariyorum dedi. Kizinda gelecek degilmi deyince yok o babsiyla kalacak dedi
hayirlisi dedim. Neye sinir yaptiysa artik.onu ordan def edene kadar arada cekilmemeye karar verdim cocuklarimin rizkina ortak olmamasi icin. Bugunde koca ile ise gittim sabahtan ve 3.30da cikip diger oglumu alacak Tim okuldan. O da 4 te baslayacakti. Bir baktik 3te geldi. Biriyle konusuyor. Ben evraklarini istemisti kayitli gostermek Icin. Yok kimligini kimseyle paylasamazmis devlette ozel gorevdeymis vs. Bana uzaktan sozde devlet memuru kimligini gosteriyor bak soyadim burda diyor
. Yahu dedim Ben bunu gormek zorunda degilim. Senden patronunun olarak kimligini sigorta numarani ve adres kanidini istiyorum. Sonra avukatini aradi sozde. Isyeri benden ozel bilgileri I istiyor hani su beni taciz Eden kameradan surekli izleyen kocasiyla iliskim oldugunu iftira Eden kadin. Evet Bana Boyle yazdi Boyle soyledi..dava etmek istiyorum. vs
Ya dedim Sen Neden bahsediyorsun aklin yerindemI. Telefondayim avukatimla dedi mudahale etme. Esim ne oluyor dedi. Anlattim. Guldu. Neyse Sen Bana form getir Ben doldururum deyip hicbir belge gostermedi vermedi. Kesin sakladigi birseyler var. Sonra seninle daha dun yine konustuk. Istiyorsan calisabilirsin istemiyorSan cikarsin dedim. Senin tercihin. Benim 2 kucuk cocugum var Sen inaniyormusun onlari birakip elimde telefonla yasadigima. Yemegim temizligim oyunumu okul hazirligim ve Birsuru sorumlulugum var ki seni niye izleyeyim. Sen beni arayip diger kasiyer para caliyor galiba izle diyorsun. Ben cocuklarimi birakip izlemek zorunda kaliyorum dedim. Sonra Bana kamerayi izleyip rahatsiz hissettirdigin ve dava edecegini soyluyorsun. Bu ne mantiksizliktir dedim. Istediginiz yere sikayet edip dava edebilirsin benim bir cekincem yok. Dedim. Yok Ben ay sonu cikacam. Kotu ayrilmak istemiyorum cunku kocan cok iyi biri vs. Zirvaladi durdu. Hergun esimle ise gidip duracam. Ta ki o cikana kadar. Sonra da kendi yoluma bakacam.