Boşanmak üzereyim ama tedirginim, neden?

Şu an çok yorgunsunuz, kendinize karşı nazik olun, süreç zor evet ama en az hasarla atlatacaksınız.
Çocuğunuzla kurduğunuz bağı yeniden düzenleyecek zamanınız bolca olacak merak etmeyin. Destek istemekten hiçbir zaman çekinmeyin. Güçlü olmak zorunda değiliz her zaman. Ben yoruldum bana yardım edin diyin. Annenizden dostlarınızdan destek isteyin. Çocuğunuza karşı suçluluk duygusu hissediyorsunuz anlıyorum ama bunları telafi edecek bolca zamanınız olacak

Ben de ara ara annemi getiriyorum yanıma. Bir süre bilerek yalnız kalmak istiyorum. 2 kedim var, onlarla oyalanıyorum, arkadaşlarımla görüşüyorum. Geçen gün bir adamla yemeğe çıktım aylar sonra ilk kez. Kendimi kapatmıyorum.

Her şeyim ofsayt nasil olabilir, şıkır şıkır bir kadından şu donustugum çaresizlik haline gelişim göz açıp kapayıncaya kadardı sanki. Keske baştan dur diyebilseydim. Ama pişmanlıkları kenara bırakmanın zamanı geldi bence, sizle konuşmak çok iyi geldi. Simdi once kendim sonra kizim icin tekrar ayaga kalkma zamani, iyi ki yazdiniz, Dualarımda olacaksiniz

Evet insana yalnız kalmakta çok iyi geliyor bence, siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz. Kedi de cok guzel enerji verir ne guzel, yalniz yaşamıyormussunuz hayır tabiki neden kendinizi kapatacaksınız, her seçim yanlış olacak değil. Hele ki akillandiktan sonra yaşanacak her ilişki çok keyifli olur, ne istediğini bildiğinde başlıyor hersey, kotu günler bize ne istediğimizi gönderdi. Yaşayın bugünden sonra hayatınızı, en çok sizin hakkınız çok sevdiğim biri sizin gibi çocuğu da yoktu bosandiginda, suan oyle mutlu ki, yakın zaman önce nisanlandilar, cok guzel bir törenle. Hepimiz iyi olmayı hakediyoruz

Çok teşekkür ediyorum, siz de benim.
Allahım genişlik ferahlık versin yüreğinize.
bir an önce kurtulun tüm yüklerinizden.

Çok teşekkür ediyorum, siz de benim.
Allahım genişlik ferahlık versin yüreğinize.
bir an önce kurtulun tüm yüklerinizden.
Aminn hepimize ferahlık diliyorum, haziran ayının ayrı bir büyüsü var benim için. Sizin içinde öyle olsun, her güzel şeyin başlangıcı olarak aklınızda kalsin bu haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…