• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak mı boşanmamak mı??

T tulpancik kardeşim seni çok iyi anlıyorum. herkesin aynı şekilde hatta senin bile tepki vereceği şeyler yaşıyorsun . ama unuttukları bişey varki o da bu paikolojide bunu değerlendirebilmektir. normal bi insan olmaktan insanı çıkarıp sonra bozulan psikolojisi için doktora gitmeye muhtaç ettiren insanlara lanet olsun. allah yardımcın olsun . bu durumda insan hiç bişey yapmadan birden birw o insanda sorunlarda yok olsa diyor. allah yardımcın olaun durumun nasıl şimdi ?
şuan eşim beni evli bir kadına yakışmayan bir hayat yaşamakla itham edip onu bıçakladığıma dair yalan rapor alıp adam yaralamaktan dava etmiş ve 100 bin tl tazminat talei ile boşanma davası açmış durumda. ayrıca evden uzaklaştırma kararı çıkarttı kol çantamla hiç eşyam olmadan sokakta kaldım teyzemde kalıyorum şuan boşanma davası açıldı öyle bekliyorum bişeylerin yoluna girmesi için. sağ salim kurtuldum diyip şükrediyorum napalım bu kadarına şükür artık

şuan eşim beni evli bir kadına yakışmayan bir hayat yaşamakla itham edip onu bıçakladığıma dair yalan rapor alıp adam yaralamaktan dava etmiş ve 100 bin tl tazminat talei ile boşanma davası açmış durumda. ayrıca evden uzaklaştırma kararı çıkarttı kol çantamla hiç eşyam olmadan sokakta kaldım teyzemde kalıyorum şuan boşanma davası açıldı öyle bekliyorum bişeylerin yoluna girmesi için. sağ salim kurtuldum diyip şükrediyorum napalım bu kadarına şükür artık
herkesin bi imtihanı var bu dünyada rabbim yardımcın olsun inşallah sonsuza kadar kurtulursun. herkes mutlu olmak için evleniyoe fakat her zaman olmuyor işte. inşallah peşini de bırakır adalet yerini bulur 🙏

herkesin bi imtihanı var bu dünyada rabbim yardımcın olsun inşallah sonsuza kadar kurtulursun. herkes mutlu olmak için evleniyoe fakat her zaman olmuyor işte. inşallah peşini de bırakır adalet yerini bulur 🙏
aynen öyle elimden gelenin fazlasını yaptım bu evlilik yürüsün diye olmadı benim içim rahat

beklenecek bişey yok, soracak danışacak bir şey de yok ,koşarak uzaklaşman lazım yarın değil hem de bugün

merhabalar öncelikle, yardımınıza ihtiyacım var.
2 yıllık evliyim. 26 yaşındayım. ihracat operasyon sorumlusuyum. iki dil konuşuyor iki diplomam var. eşim 27 yaşında doktor. eşimin ailesi beni hiç istemedi layık bulmadı çocuklarına. evlenene kadar eşim bana da aileme de bayılıyordu defalarca kez sorun olacak bu durum desem de beni sevdiğini söyledi ayrılmaya yanaşmadı bir sürü hakarete maruz kaldım ben de ailem de. evlendikten sonra dünya iyisi kocam gitti egosunu üzerimde tatmin etmeye çalışan manyak bir adam geldi. eşimde kocalık vasfı yok bir evin erkeği olduğunun karısına sahip çıkması gerektiğinin farkında değil. ailesi benden o kız diye bahsediyor parasını yiyen bir kemirgenmişim gibi bakıyorlar bana, eşim de defalarca beni evden attı özür diledi barıştık. bütün bileziklerimi (ailemin yaptığı) aldı kendi ihtiyaçları için harcadı sorun etmedim. benim arabamı(ailem aldı uzun süre o kullandı kendisine alınca bileziklerimle bana kaldı) içinde ben varken kasıtlı olarak defalarca bariyerlere geçirdi. işe girdikten sonra eve yorgun geliyorum diye beni onu aldatmakta itham etti. ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi , başka kadınlara yazarken yakaladım kavga ettik beni dövdü. (ilk değildi) polise gittim uzaklaştırma kararı çıkarttım. en son tekrar deneyelim dedik yine aynı başkasıyla görüşmeye gidip bana yalan söylerken yakaladım beni yarı çıplak (gecelikle) çıplak ayak evden attı site güvenliğine sığındım geldi buldu güvenlik adama al evine götür bunu gibi şeyler söyledi. bardağı taşıran son damla oldu kocamı seviyorum severek evlendim benim dışımdaki herkese karşı çok kibar sakin bir adam yaptıklarına inanmıyor kimse bu sebeple çok çile çektim onun için boşanmam gerek ama neden bilmiyorum boşanmayı düşününce boğazım düğümleniyor. bu duygunun normal olduğunu ve gerekeni yapmamın önüne geçmemesi gerektiğini biliyorum fakat nasıl sağlam duracağımı bilemiyorum.
Kusura bakma ama bu durumda bosanmayi dusununce bogazin dugumleniyorsa tekbir nedeni var, o da doktor oldugu ve geleceginin parlak oldugunu bildigin icin.

Kusura bakma ama bu durumda bosanmayi dusununce bogazin dugumleniyorsa tekbir nedeni var, o da doktor oldugu ve geleceginin parlak oldugunu bildigin icin.
Esinin ailesinin yaptıgı suclamanin bir benzerini de siz yaptınız. Biraz ağır olmus sanki:110:
Tabi kimsenin icini bilemeyiz de sefalet icinde yasayip siddet gören ama ayrilmak istemeyen kadınlar okadar cokki

beynimde tümör olduğunu düşünüyorum başka birşey açıklamıyor onu hala seviyor oluşumu farkındayım.

Katiline aşık olanlar var , adını unuttum psikolojik bir şey bu.

Sana tavsiyem iyi bir avukat ve iyi bir terapist bul.

Bundan sonra çok ihtiyacın olacak.

Evet Türkiyede adalet ve kural tanima konusunda sikintilar var, ancak biçaklama konusunda fake rapor almak o kadar kolay degil. Adam kendisinide biçaklayacak hali yok, bu gone girl filmi degil.

Zaten konu basindan bile benim nezdimde belliydi konunun inandirici olmamasi. Hiç degilse doktor statüsü var, gidip karisini yari çiplak disariya atmaz. O kadar çok realist olmayan detay var ki.

Ben açikçasi hiç inanmadim konuya. Millet simdi yine beni suçlar fakat umrumda degil. Birazda baze seyleri mantik süzgeçinden geçirmek lazim.

Evet Türkiyede adalet ve kural tanima konusunda sikintilar var, ancak biçaklama konusunda fake rapor almak o kadar kolay degil. Adam kendisinide biçaklayacak hali yok, bu gone girl filmi degil.

Zaten konu basindan bile benim nezdimde belliydi konunun inandirici olmamasi. Hiç degilse doktor statüsü var, gidip karisini yari çiplak disariya atmaz. O kadar çok realist olmayan detay var ki.

Ben açikçasi hiç inanmadim konuya. Millet simdi yine beni suçlar fakat umrumda degil. Birazda baze seyleri mantik süzgeçinden geçirmek lazim.
hanım efendi bana özelden yazın ben sizle isterseniz kahve içer rapor foto konuşma herşeyi göstereyim inanın hiç mühim değil burada kim olduğumu bile bilmeyen insanlara yalan borcum yok

Esinin ailesinin yaptıgı suclamanin bir benzerini de siz yaptınız. Biraz ağır olmus sanki:110:
Tabi kimsenin icini bilemeyiz de sefalet icinde yasayip siddet gören ama ayrilmak istemeyen kadınlar okadar cokki
benim maddi sıkıntım yok ailemin durumu da iyi ve zaten herşeyimizi onlar yaptı evlilik benim hayat standartlarımı düşüren bir kurum oldu baba evinde inanın çok daha lüks yaşıyordum

hanım efendi bana özelden yazın ben sizle isterseniz kahve içer rapor foto konuşma herşeyi göstereyim inanın hiç mühim değil burada kim olduğumu bile bilmeyen insanlara yalan borcum yok

Ihtiyaç yok, ki intnetten herhangi bir darp raporu yollayabilirsin. Ha bana mecburen delil vermek zorunda degilsin bu arada. Ancak dedigim gibi, mantik süzgeçi denilen birsey var. Ben söyleyeceklerimi söyledim.

Iyi forumlar dilerim.

ikisini de buldum çok şükür evden ayrıldım davam açıldı

Çok sevindim, ilk adımları attınız ya gerisi gelir.

Ben de 6 ay önce boşandım ama sizin yaşadıklarınız çok çok ağır cidden ama anladığım kadarıyla babanızdan kaynaklı çocukluktan gelen sıkıntılar bunlar. Bunlarla yüzleşmeniz ve iyileşmeniz için eşiniz karşınıza çıktı. Bunları zaten terapist size söyleyecektir ve uygun tedaviyi uygulayacaktır. Hayatta hiçbir şeyi sebepsiz yaşamıyoruz. Kötü görünen her olayda iyi yanlar da var. Çabalar ve iyileşirsen hayat sana armağanlarını sunacaktır. Ama pes etmemen lazım. Biliyorum, zor. Ben de zorlandım ve zorlanıyorum ama herkesin sınavı farklı.

Ama bilin ki sınavınızı geçtiğinizde hayat armağanlarını da sunacak.

Böyle tiplere iman gücüyle Allah ne verdiyse dalasım geliyor. Lan git boşan napıosan yap ta adam olup yap ya. Boşanmanın da Bi haysiyeti var. Üzülme bacım sakın Allah büyük

Back