• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak mı ? Ayrı ev ve beklemek mi ? Lütfen yardım...

sizi tehdit mi ediyor ? hem karnım doysun hem pastam dursun..
Evet .. yani saplantı haline getirmiş beni . Ona da söyledim . Artık kızımı büyütecegim . Hayatıma kimse girmeyecek diye . Beni tehdit ediyor , ancak yazılı değil , tel de konuşurken .. öfkeden deliye dönmüş gibi ..

Merhaba arkadaşlar
Daha önce konu açmıştım
2 hafta kadar önce
Eşimle boşanma arefesindeyiz .
5 aylık kizim var ve kamuda calisiyorum, şuan izinliyim. Eşimle evlendiğimiZden beri sıkıntılarımız vardı , ama ne zamanki ben artık bu evliliğe devam edeceğim dediğimde çocuk yaptım. Eşim sorumsuz , bencil , herşeyde kendini düşünen biri .. örneğin geçenlerde bebeğin ateşi çıktı , beni cezalandırmak için , öncesinde tartışmıştik çünkü , acil e goturmedi , gecenin 1 inde tek başıma bir bebekle acile gittim .. bunun gibi kirildigim yüzlerce olay .. ne zaman zorda kalsam yalnızım ... sağı solu belli olmaz bazen iyi bazen kötü .. para harcamaktan hoşlanmaz , bebek bezinden tutun evdeki tüm masraflar problem haline geldi . Hemen calismaya baslamami istiyor ... Gibi gibi .. ailem İst da değil Antalya'da . Ve anne babam çalışıyor .. 2 haftadır eşim evden ayrıldı ,boşanmayı kabul etmiyor . Evleri ayıralım biraz bekleyelim diyor . Ben ise kafamda bitirdiğim bir evliliğe kağıt üzerinde de olsa devam etmek istemiyorum. Geçen sözleşme de yapalım diye mesaj atmis . Hani evliyiz ya , bosanirsam bu sürede edindiğimiz mallar şahsımiza kalsin diye .. ama kaç yıl istersen ayrı yaşayalım diyor . Kafanda biri mi var ki hemen ayrılmak istiyorsun diye suçlayıcı bir üslup da takiniyor , beni caydırmak için .
Şimdi sorum şu ki
Boşanmaya aile desteğim olmadığı için biraz korkuyorum . Eşimin zarar vermesinden de korkuyorum . Sizce ayrı ev ve sözleşme yapayım mı ? Ve biraz bekleyeyim mı? En azından bir süre ayrı yaşayınca benden kopması kolaylaşır mı? Saplantılı bir kişiliği de var .
Ne olursa olsun bitmesini istediğim bir evliliği , hiç uzatmadan bitireyim mı ?
Tabi bu maddi manevi beni çok zorlayacak ama dediğim gibi zaten suana kadar doğum izni , yıllık izinler kullandım, ücretsiz iznim yeni başlayacak , ama her halükarda eşimin maddi bana faydası yok , çalışmaya baslamam gerekecek hemen .. sizin fikirlerinize ihtiyacım var ..
Çocuk büyüyüp o adamı tam olarak baba olarak benimsemeden lütfen boşanın.... Benim eşim de kaç gece 40 derece ateşle çocuğu uykum var , yorgunum diye acile götürmeyip beni gece saat 2 de 3 de tek başına göndermişti... Geçen temmuz boşandım ve oğlumun o adamı gördüğünde babacığım diye kendini paralaması çok kanıma dokunuyor !!!

Evleri ayırıp biraz bekleyebilirsin belki kopması daha kolay olur alışmış olur 6 ay dene sonrasında da açarsın davanı

Çocuk büyüyüp o adamı tam olarak baba olarak benimsemeden lütfen boşanın.... Benim eşim de kaç gece 40 derece ateşle çocuğu uykum var , yorgunum diye acile götürmeyip beni gece saat 2 de 3 de tek başına göndermişti... Geçen temmuz boşandım ve oğlumun o adamı gördüğünde babacığım diye kendini paralaması çok kanıma dokunuyor !!!
Oğlunuz kaç yaşında idi ayrıldığinizda ?

4 yaşında , bebekken boşanmadığım için çok pişmanım... Gerçi boşanamazdım rahat bırakmazdı , çok şükür ki o bizi bırakıp gitti sonunda :)
Bebekken daha kolay gibi haklısınız .. yani babasının bilincinde oldugu yaşlarda daha sorgular gibi .. size de evladinizla musmutlu günler dilerim ..

Bebekken daha kolay gibi haklısınız .. yani babasının bilincinde oldugu yaşlarda daha sorgular gibi .. size de evladinizla musmutlu günler dilerim ..
Teşekkür ediyorum baba normal olsa sıkıntı olmaz o da babası biz anlaşamadık ama onunda evladı dersin de bizimki gibi psikopat olunca baba müsveddesi keşke hiç tanımasa evladım diyorsunuz...Allah yar ve yardımcınız olsun.

Teşekkür ediyorum baba normal olsa sıkıntı olmaz o da babası biz anlaşamadık ama onunda evladı dersin de bizimki gibi psikopat olunca baba müsveddesi keşke hiç tanımasa evladım diyorsunuz...Allah yar ve yardımcınız olsun.
Söyle medeni biçimde ayrılan insanlara çok özeniyorum . Ortada ortak bir çocuk varken . Ama zaten eslerimiz medeni anlayisli insanlar olsa boşanmazdik ki .. Ahu ahh .. çok teşekkür ederim .

ayrı evde yaşadıgınızda maddi sıkıntınıza çözümünüz nedir?
eve bakmayan bir insan ayrı evde size destek çıkmayacaktır.
boşanırım bebegin nafakasını alır eve bakıcı bulur çalışmaya devam ederim
eşinizle kagıt üzerinde evlisiniz.ailesi bu duruma nediyor kocanız ayrı bir ev tutmadıysa nerde kalıyor

eşiniz size kızma sebebi bebek yapmış olmanız
adamın düşüncesi para
sözleşme isteme nedeni de çocuk büyüyecek masraf azalacak ondan sonra ya ayrılacak yada devam edecek
o yüzden siz ne istiyorsanız onu yapın derim
boşanmak mı? çocuğunuza nasıl bakacaksınız
maddi olarak hesaplarsınız ve ayrılırken nafaka isteyin

ayrı evde yaşadıgınızda maddi sıkıntınıza çözümünüz nedir?
eve bakmayan bir insan ayrı evde size destek çıkmayacaktır.
boşanırım bebegin nafakasını alır eve bakıcı bulur çalışmaya devam ederim
eşinizle kagıt üzerinde evlisiniz.ailesi bu duruma nediyor kocanız ayrı bir ev tutmadıysa nerde kalıyor
Şuan bir arkadaşinda kalıyor . Evet çocuğa destek olacağını sanmıyorum. KV ve kp bosan diyor , oğullarının mutlu bir evliliği olsun diye başka biri ile evlenmesini istiyorlar .

Evet .. yani saplantı haline getirmiş beni . Ona da söyledim . Artık kızımı büyütecegim . Hayatıma kimse girmeyecek diye . Beni tehdit ediyor , ancak yazılı değil , tel de konuşurken .. öfkeden deliye dönmüş gibi ..
o zaman fiziksel şiddet de vardı evlilikte.. öldürmekle zarar vermekle mi tehditleri..çok üzülüyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Şuan bir arkadaşinda kalıyor . Evet çocuğa destek olacağını sanmıyorum. KV ve kp bosan diyor , oğullarının mutlu bir evliliği olsun diye başka biri ile evlenmesini istiyorlar .
aslında sorunlar çocukla başlamamış gb geldi.çocuguna bakmamak degil derdi galiba sizi bezdirip boşanmaya ikna gb geldi.
ailesi mutsuzlugunuza şahit ise sizi tehtit etmesi sadece yapmacık geldi bana.
bunun nafakası var mal paylaşımı var bunlarla ugraşmamak adına sizi bezdirip tek celsede boşanmayı planlıyor olabilir mi?
ortada bir çocuk oldugun da bazı büyükler yuvayı kurtarmak için yapıcı davranır arabulucu olmaya çalışırlar sizin evliliginiz ailelerin gözünde de yolunda gitmiyor

Ayri evde yaşa bir muddet sonra anlasmali bosanirsiniz bence sogusun senden kolay kurtulursun cocugu acile tek basina gotureceksen herseye tek basina sirt gereceksen varligina da ihtiyacin yok bence

Cocuguma öyle davranani beni zorlayacaksa bile bosarim ve tek yavrumu tehlikeye atti diye hicbir teklifini kabul etmeden bosanma davasini acar,nakafa ve tazminat de talep ederim. Kv ve kp de yeniden evlendirmeden önce biraz insanlin dersi versinler sipalarina. Baska bir kadinin basi yanmasin.

Cocuk yapmayin anlasmiyorsaniz bence sizde suclusunuz bu adamdan cocuk yapmayacaktiniz cocuk ol masa bosanirdiniz hicbir baginiz kalmayacakti

aslında sorunlar çocukla başlamamış gb geldi.çocuguna bakmamak degil derdi galiba sizi bezdirip boşanmaya ikna gb geldi.
ailesi mutsuzlugunuza şahit ise sizi tehtit etmesi sadece yapmacık geldi bana.
bunun nafakası var mal paylaşımı var bunlarla ugraşmamak adına sizi bezdirip tek celsede boşanmayı planlıyor olabilir mi?
ortada bir çocuk oldugun da bazı büyükler yuvayı kurtarmak için yapıcı davranır arabulucu olmaya çalışırlar sizin evliliginiz ailelerin gözünde de yolunda gitmiyor
Evet aileler çokça şahit oldu mutlu olmadığımıza ..

Back