Boşanmak lafı ağızdan cıktıgı gıbı olmalı mı

10 yıllık evliyim eşim maaşımın bile ne kadar olduğunu hiç sormadı. Ben her ay maaslarimizi birleştirip ödemelerimizi ordan yaptık, hiç senin paran benim param demedik.
Kalan para bende olur, eşim ihtoyaci olduğunda ya ister ya da kredi kartibi kullanır çoğunlukla. Benden istediği zaman da cuzdanimdaysa para çantamı bana getirir içinden ben çıkarıp veririm. Arabanın ruhsatı için bile çantamı açmaz bana getirir, uyuyorsam bile uyandırır beni.

Bende ondan istediğinde komple cüzdanını verir hiç içinden çıkarıp al sana şu kadar dememiştir. Komple verir al istediğin kadar diye.

Hayır kötü huyu sadece arabaya harcaması yanı arabasını çok seviyor sürekli ona birşeyler yapıyor bazen bu kadar ugraşma diyorum tek yaptıgım sey arabam barı buna karısma dıyor milletin kocaları beler neler yapıyor dıyor buda çok tuhaf nedenn baskasının kötü davranıslarını ben yapmıyorum dıye övünüyor kı
Siz yine de kontrol edin. Haberinizin olmayacağı birşey olabilir ki size bu yüzden birşey söylemeden gizlice yapıyor olabilir. Buralarda neler okuduk.

Siz yine de kontrol edin. Haberinizin olmayacağı birşey olabilir ki size bu yüzden birşey söylemeden gizlice yapıyor olabilir. Buralarda neler okuduk.

eşinizin huyu çok kötü, ben annemin bile al demesine rağmen cüzdanından 5 lira para almamışımdır cüzdanını getirir sen ver derim. bunlar biraz öğrenilmiş şeyler sanırım, böyle öğrenmeyen insana problem olması garip geliyor. yanlış olduğunun farkına varması gerek.
başlıktaki soruya gelirsem eğer gerçekten boşanılmayacaksa, düşünüp tartılmamışsa birden boşanalım demeyi doğru bulmuyorum. sinirle söylenmişse bir süre sonra ilişki boşanalım boşanmayalım laçkalaşıyor.
ve bir yerde anneme anlatmak istiyorum demişsiniz, bence çözmeye çalışacaksanız anlatmayın. çünkü siz ileride düzelir ve unutursunuz ama anneniz bunu unutmaz

X