Merhaba eski uye adim kvrckmkrna150820 taniyanlar tanir. Uyeligime giremedigim icin eski uyeligim varmis ona giris yaptim.
Çogu seyi yasayamadan kursagimda kalarak esim bana rahat rahat sarilip opmeden cok koyu muhabbetli sohbet edemeden evliyken sinemaya gidemeden. bayramlarda aile ziyaretine gidemeden bi baskasinin dugununde cift olarak dans edemeden boşaniyorum. Cogu kisinin belki gunluk rutinde esiyle yaptiklarini ben belki de yasayamadim. Yasayamadiklarim icin inan ki cok ama cok uzgunum.
Ben benim istedigim gibi bir evlilik var mi onu da bilmiyorum acikcasi istedigim evimde huzurlu olmakti. Esimle vakit gecirmekti yan yana uzanip film izlemek sohbet etmek gulmek yeri gelince destek gormek destek olmak , sarilarak uyumasakta bi sarilip sonra uyumak. Ben mi cok hayalcimisim ben mi cok sey istemisim.
Hatalarimin farkina vardim donusu benim icin gec oldu. Ailem icinde gec oldu.
İki gun sonra bosaniiyoruz anlasmali olarak.Adliyeden gunumuzu aldik cuma gunune Bu baya bir uzun surec oldu. Anlasmali icin gecen surenin dolmasi beklendi. Cekismeliye gidicekken sonra anlasmaliya yonlenildi.Bu surede burdan cok sen bosanmazsin kivircik diyenler oldu. Bu surecte psk acidan cokmus durumdaydim. Yasadiklarim agir geldi yasayamadiklarim kursagimda kaldi.
Herkesin kurdugu gibi kurdugum guzel hayaller yikildi. Pisman olan esime geri donmedim. 7 ay ayri kaldik 7 ayin bes ayi bana degistim dedi. 7 ay sonra geldi baba evindeyken ben. Ben inanmadim.
Acaba arasinda cok kaldim acaba duzelir miydi acaba bi daha birlessek guzel olur muydu hersey diye. Sureklj hatalarimin farkina vardim ben hatami biliyorum dedi. Kendi icimde dusundum tarttim ona hic yansitmadim o beni hep sadece bosanmak amacli konustugumu gordu. "Gecmise takiliyorsun dedi ben o adam degilim artik " dedi ama saniyorumki asil olan o kisi oydu. Seni kandirmaya calisiyo diyenler oldu etrafimda sans ver diyenlerde.Kisacasi tartarak evlilik icinde de caba gosterdigimi dusunerek bosanmaya karar verdim.
Simdi icim bir boslukta kendimi tuaf hissediyorum. Onu ozlesem de gordukce boynuna sarilmak istesem de hep reddettim. Yan yanayken sanki evli bir cift gibiydik adliyede. İnsanlar nelerden donuyor biz neden bosaniyoruz diyor ve o istemeden bosaniyoruz.
Bir daha onun gibi kimseyi sevebilcegimi dusunmuyorum. Onun gibi kimseye guvenebilcegimi dusunmuyorum. Gelecekten umitsizligim hala devam ediyor. Guclu gorunmeye calisiyorum ama cok yoruldum.
Ne olucak bundan sonra cok mu mutlu olacaksin dedi bana hayatinda ne degisecek dedi? Belkide hakli. Ben evliyken de mutsuzdum simdi de mutsuzum. Ama bir karar aldim.
Sebebi soranlar olmus :
Nedeni evliligin ilk baslarinda olan tartismalarin bitememesi ilgisizligi. Eve girdigimden eski sevgilisiyle fotolarini dolapta gormemle baslayip, ilk basta sigara icmiycem diyip ben sigara sonradan ictigim icin annesini babasini arayip alin bu kariyi ben bu kariyi istemiyorum kavgasiyla devam etti. Sonrasinda temizlik yuzunden senden kari olmaz vs dedi. Temizlik oyle mi yapilir halilarin alti her supurmede tum halilar kalkarak silinir. Hatalarini kabul etmiyordu.Sigara mevzusunda sen bana yalan soyledin diyip bana ayni koltukta kahve icmeye bile oturmuyodu. Boyle de devam etti playstation telefon once benim isteklerim sonra sohbet demeye kadar gitti. Bende ilgi bekliyordum cunku bulundugum ilden farkli bir ildeydim.
Hic guzel bi gun olmadi diyemesemde cogu endise halindeydi neden bana bu sekilde davraniyo diye.Guzel bi laf duyamiyordum. Sonrasinda bu surecten sonra yani 5 aydan sonra ben ailemi ziyarete gittim bi ay kaldim. Bu bi ay da ozledim bile demedi bana dogru duzgun aramadi. Mesajlara dogru duzgun ustume dusmedi. Ben ona cikiyorum diye bana evden bir lira bile fuzuli harcanmiycak iste bisey biterse bi dahaki ay alincak diye kural koydu sende bunu kabul ediyorsan bu evin reisi benim dusuncesiyleydi.Psk gittim. Bana psk seni benim kafa yapima getirebilcek mi ? Dedi.Bi kere goruntulu aradi beni pul biber nerde diye. Sonra ben gelmiyorum dedim isve cilve bilmiyosun muhabneti gecince. Sonra belirli sure sonra hatami anladim bilmemne demelere baslayarak seviyorum ozledim demeye basladi. Bunlar cozulemeyecek sorunlar degil duzenimizi kuralim flan diye ilerledi
Eşiniz sizin üzerinde söz sahibi olmaya çalışmış belli ki. ağırlığını koymaya çalışmış ama siz boyun eğmemişsiniz.
bir kere sakın ümitsizliğe kapılmayın.kimseyi sevemem falan bunlar hikaye.
her şey olması gerektiği gibi işliyor. sizi kendi hikayeme benzettim.
ben de eski eşimin arkasından başka şehire geldim. o burda iş kurcak diye.
bi evin tek çocuğuyum. annemle bi başımızaydık. düşünün onu bıraktım geldim buralara...
kimsem yoktu. eşim ve ailesinden başka.
sonra o akrabası tarafından dolandırıldı. günbegün altınlarım bozulmaya başlandı. para sıkıntısı yaşadık. hep o bıraktı kendini psikolojisi bozuldu ben toparladım.
ölmedik ya derdim. sağlıklıyız çalışıyoruz çok şükür!
ailesinin umrunda değildik. bir keresinde babasının önünde sinir krizi geçirdi artık gömleğini yırttı..
taşta ses vardı babasında yoktu. tek istediği şey akrabasına hesap sormasıydı bir baba olarak. (dolandıran akrabası babasının yeğeniydi)
sürekli chat sitelerinde takılırdı. gözü çok oynardı yani. ben kıskanç biriyim ve hep hissederdim.
karşıma alıp sorardım hatta bir gün dedim ki sevmiyor olabilirsin, aşkın bitmiş olabilir, sıkılmışsındır.
boşanalım de ama bana bunu yapma onurumu zedeliyorsun dedim düzgünce sakince.
hayır ne saçmalıyosun seni seviyorum vs dedi klasik. değiştim zırvaları.
asla değişmiyorlar.
sonra her şey üstüste geldi. benim son olayı yakalamamla iplerin kopması bir oldu.
boşandım. yalvardı her akşam eve geldi. değiştim. eski ben değilim. sonra bir şekilde öğrendim boşanma aşamasında bir sürü kızla yatmış kalkmış. bi de twitterda yazmış bunu..
şimdi çok mutluyum. ikinci eşim bana ikinci bir şans oldu resmen. değer görüyorum. sevgi görüyorum. destek görüyorum.
aynı işte çalışmamıza rağmen her akşam özlüyoruz birbirimizi. sohbetimiz hiç bitmiyor. sarılmadan duramayız mesela.
o yüzden kendinizi kapatmayın. insan bundan sonra olmaz diyor ama inanın daha güzel bir gelecek sizi bekliyor. yeterki kendinizi sevin. kendinize yetin. bir erkek ya da bir kadın. kimseye ihtiyacımız yok.
son bir not onun sayesinde şu anki eşimle tanıştım. sonuçta bu şehire gelmesem nereden görecektim onu... boşandıktan sonra beni eski yaşadığım şehire çağırdı herkes. dönerim diye beklemişlerdi ama ben ne dedikoducu akrabalarıma meraklıyım ne de burda kurduğum düzeni bozmaya. içimdeki sesi dinledim ve iyi ki öyle yapmışım..