Boşanmak( kvrckmkrna150820)

Evlilikten beklentilerinin hiçbiri abartı değil. Gayet basit şeyler. Adam hanzo. Ne demek psikolog seni benim kafama getirecek mi? Adamın baştan geçinmeye gönlü yok. Bu kafayla kimseyle geçinemez o zaten

sizin beklediğiniz şeyler her mutlu evlilikte olması gereken şeyler. ben sizi hatırlıyorum fakat konularınızı pek hatırlayamadım. "alın bu karıyı" diye annemi babamı arayacak adamın ben yanında durmazdım zaten, siz de kararınızdan dönmemekle en iyisini yapmışsınız. başta saygıyı kaybettiğin evlilikten yıllar da geçse bir cacık olmaz. madem değişebiliyormuş siz ilgi beklerken, kendinizi yalnız hissederken değişseymiş. yok öyle evden gidince değişmek. zaten değişmeyeceği çok belli de, vazgeçseniz iki gün göz boyayacak üçüncü gün koca aynı koca.

her şeyin hayırlısı olsun. bir daha kimseyi sevmem, sevemem demeyin. siz bir gram ilgi göstermeyen adamı zamanında baş tacı yapmışsınız.. gerçekten size değer veren biri girsin hayatınıza, bakın o zaman nasıl sevip seviliyorsunuz.

Onu bulamiyorum onceki hesabima giremedigim icin
Ben seni hatırladım. Eski konularına mesaj yazmıştım. Bulamıyorsun çünkü nickini değiştirmişsin @hayattasoyut
Hakkında hayırlısı olsun. Boşanma travmasını çok kolay atlatabilecek gibi değilsin. Kendine meşgaleler bul. Ailenle vakit geçir.

Reactions: Z P
Daha önce de yazmıştım hala aynı fikirdeyim..Kendinize bir iyilik yapın terapi alın .Bu olaydan çıkın artik

Cuma günü bosaniyormussunuz o yuZden bisey degisme tabii ama dogru anladiysam sadece 5 ay evli kaldiniz? Bence bu biraz az bir süre bir evluligin oturmasi 2 sene aliyor nereden baksan. Ikinci bi sans ben olsam verirdim. Hakkinizda hayirli olsun

Benim eski koca kişisinin evliligimizin ilk zamanları gibi. Sigara içtiğim için boşanma davası açan, telefon ve televizyon bağımlısı, ilgi sıfır, ailesi ile sürekli ama sürekli görüşmeler ve bilumum bu tarz olaylar.
Bosanmadiginda ne olacağını görmek istersen seni konularıma beklerim . Sonu aldatma olarak bitiyor kararından dönme

Bu adam asla değişmezdi zaten. İlk 1 ay düzeldi zannedecektin sonra fabrika ayarlarına dönecekti. Bence sadaka dağıt, bütün kadınlar aynı cesarette olmuyor, Allah sana yardım etmiş ileride anlayacaksın.

Eşiniz sizin üzerinde söz sahibi olmaya çalışmış belli ki. ağırlığını koymaya çalışmış ama siz boyun eğmemişsiniz.
bir kere sakın ümitsizliğe kapılmayın.kimseyi sevemem falan bunlar hikaye.
her şey olması gerektiği gibi işliyor. sizi kendi hikayeme benzettim.

ben de eski eşimin arkasından başka şehire geldim. o burda iş kurcak diye.
bi evin tek çocuğuyum. annemle bi başımızaydık. düşünün onu bıraktım geldim buralara...
kimsem yoktu. eşim ve ailesinden başka.
sonra o akrabası tarafından dolandırıldı. günbegün altınlarım bozulmaya başlandı. para sıkıntısı yaşadık. hep o bıraktı kendini psikolojisi bozuldu ben toparladım.
ölmedik ya derdim. sağlıklıyız çalışıyoruz çok şükür!
ailesinin umrunda değildik. bir keresinde babasının önünde sinir krizi geçirdi artık gömleğini yırttı..
taşta ses vardı babasında yoktu. tek istediği şey akrabasına hesap sormasıydı bir baba olarak. (dolandıran akrabası babasının yeğeniydi)
sürekli chat sitelerinde takılırdı. gözü çok oynardı yani. ben kıskanç biriyim ve hep hissederdim.
karşıma alıp sorardım hatta bir gün dedim ki sevmiyor olabilirsin, aşkın bitmiş olabilir, sıkılmışsındır.
boşanalım de ama bana bunu yapma onurumu zedeliyorsun dedim düzgünce sakince.
hayır ne saçmalıyosun seni seviyorum vs dedi klasik. değiştim zırvaları.

asla değişmiyorlar.

sonra her şey üstüste geldi. benim son olayı yakalamamla iplerin kopması bir oldu.
boşandım. yalvardı her akşam eve geldi. değiştim. eski ben değilim. sonra bir şekilde öğrendim boşanma aşamasında bir sürü kızla yatmış kalkmış. bi de twitterda yazmış bunu..

şimdi çok mutluyum. ikinci eşim bana ikinci bir şans oldu resmen. değer görüyorum. sevgi görüyorum. destek görüyorum.
aynı işte çalışmamıza rağmen her akşam özlüyoruz birbirimizi. sohbetimiz hiç bitmiyor. sarılmadan duramayız mesela.

o yüzden kendinizi kapatmayın. insan bundan sonra olmaz diyor ama inanın daha güzel bir gelecek sizi bekliyor. yeterki kendinizi sevin. kendinize yetin. bir erkek ya da bir kadın. kimseye ihtiyacımız yok.

son bir not onun sayesinde şu anki eşimle tanıştım. sonuçta bu şehire gelmesem nereden görecektim onu... boşandıktan sonra beni eski yaşadığım şehire çağırdı herkes. dönerim diye beklemişlerdi ama ben ne dedikoducu akrabalarıma meraklıyım ne de burda kurduğum düzeni bozmaya. içimdeki sesi dinledim ve iyi ki öyle yapmışım..

Son düzenleme:
Adam magarada yasayan bozayidan hallice. Seni kendi kafasina getirebilmek, karakterini kirip bukup, istedigi hale getirebilmek icin cok zorlamiş. Bakti yapamiyo, bakti gidiyosun, paniklemis. Adamin ilişki tanimlamasi yanlis bi kere, evlilik birinin ötekine itaati demek degil. Seni kararinin arkasinda durabildigin icin tebrik etmek istedim. Merak etme normal insan formatli erkekler de var, günün birinde biriyle tanisirsan anlarsin normal olmadigini bu adamin.

Ay nasi yatip kalktigini mi yazmis twitterda, niye ki?

Ay nasi yatip kalktigini mi yazmis twitterda, niye ki?
işte anlamak zor.. o kadar kızla yattım ki köprü oldu nerdeyse ama senin kokunu hiçbirinde bulamadım gibi bir şey yazmıştı. merakımdan o dönemde yazdıklarına bakmıştım çok sonra. acaba dedim cidden değişti mi? merak ettim de baktım. tabi ki yanılmamışım

Sizin adam akıllı yardım almanız gerek,ciddiyim. Size yapamadığı kalmamış adam için hala şunu yaşamadım bunu yaşayamadım diyorsunuz

Boşanma kararı vererek en doğru seçimi yapmışsınız. Sizden ayrı kaldığı 7 ay boyunca aklı neredeymiş. Boşanma zamanı mı aklı başına gelmiş. Seven insan bu kadar uzun süre ayrı kalamaz. Ayrıca eşinizin eski sevgilisinin fotoğraflarını saklaması büyük saygısızlık... Bende evliliğimin ilk altı ayı devamlı kavga ettim eşimle.... Birbirimize üstünlük kurma, yok sen haksızsın ben haklıyım kavgaları, evlilikte güç savaşları gibi saçma sapan kavgalarımız oldu. Artık dayanamadık ben ailemin yanına döndüm. 1 ay ayrı kaldık. Sonra ikimizde düşündük hatalarımızın farkına vardık tekrar bir araya geldik. Geçmişi konuşup bir daha açmamak üzere kapattık. . Hatalarımızdan ders alıp tekrar etmedik. Şimdi gerçekten çok mutluyuz.

Boşanmakla en doğru kararı vermişsiniz. Bu zihniyet değişmez bakmayın şimdi sizi kaybedince etekleri tutuştu, eğer döndeydiniz 1 ay sonra eskiye dönerdi. Hayatınız eminim daha güzel olacaktır bundan sonra, yolunuz açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…