BOŞANMAK İSTİYORUM

Eşinizi sevmiyorsanız ayrılabilirsiniz ama alıştığım gibi bir aile değiller, annesi hasta diye boşanılmaz bana göre.
Ayrıca ben kayınvalideniz için çok üzüldüm, oğlunu doğru yönlendiremediği için de suçlu bulmadım. Bariz kadın çok zor durumda, yıllardır hep hasta ve yorgun ve uyuyor oğluna bile hayrı olamayacak kadar kötü durumda. Gülmüşsünüz ama niye anlayamadım. Eşini kaybetmenin acısıyla başa çıkamamış belli ki kimsenin yardım etmediği bir kadın. Keşke siz birşeyler yapsaydınız diyecem de.....

Ben de çok farklı olabilirdim ama böyle olmayı seçtim
Bence düşünce ve şikayetlenme tarzınız çok saygısızca
E siz de paraya önem vermeyen, eğitime önem vermeyen, erkeklerden değil kadınlardan hoşlanan, evlilik delisi vs biri olabilirdiniz ama böyle olmayı seçtiniz.
Benim kocam annesinden babasından kardeşlerinden hiç kopmadı, kopmasını da istemem ama benimle kurduğu aileyi gözü görüyor, herkesin yeri ayrı.
Siz adamın fikirleri bile çok farklı olabilirdi olmamış diye üzülüyorsunuz.
Kayınvalidenizin ruhsal bir çöküntüde olduğunu düşünmüştüm ama siz ondan da anormalmişsiniz.
siz taşlı yol görmemişsiniz....
Psikoloğa acilen gidin
Hatta eşinize söyleyin o da annesini götürsün

Evet ciddi bir problem bu ama başka bir sorun yoksa aşılamayacak gibi de değil bence.. Oturup ciddi ciddi konuşun.. Eğer o akıl edemiyorsa ya da miskinlik yapıyorsa siz teşvik edin siz araştırın yola koyun gerisi zaten gelir.. Ama duygusal olarak birşey kalmadıysa ya da aranızda başka sorunlar da varsa bilemem tabi..

Bir şeyler yapmaya çalıştım gerçekten. Ama asla bir empatiye sahip değil annesi, bende artık hiç karışmıyorum mesafeliyim zaten. Bende üzülüyorum onun adına çok zor bir durum ama çabalamasını da isterdim, ben defalarca konuştum bu konuyla ilgili cesaretlendirdim, güçlendirmeye çalıştım ama sanırım olmayınca olmuyor.. Birde kendini çok öven biri, her şeyi sanki o yapmış gibi davranıyor.. Yalan söylüyor , yani ben bir şey dediysem o değiştirip başka bir şey söylüyor gerçekten psikolojik olarak iyi değil ve bu etrafındaki insanlarla aşılacak bir durumda değil, iyi bir doktor ve kendisiyle aşılabilir ancak.. İnsan ilk önce iyileşmeyi kendi istemeli ben hep bunu söylerim.. bir başkasının ya da birilerinin yardımı elbette güzel, destek her zaman anlamlı ama ilk önce kendisi isteyebilmeli..

Haklısınız, aşılamayacak bir problem değil. Bende sizin gibi düşünüyorum. Ne zorluklarla mücadele edenler var. Umarım aşabiliriz ve çok daha güzel olur her şey herkes için…

Yurt disinda Doktora yapmak gibi büyük hedeflerin vardı madem ki neden işini gücünu düzene koyamamis biriyle evlendin diye sorarlar,sormuslardir da.Cunku iş senin için çok önemliymiş, üstüne bastıra bastıra yazmışsın.
Ayrıca kimse yanındaki kişiye benzemez,yapın etkilenmeye müsaitse onu bilemem.
Yani ince eleyip sık dokumadan evlenen sensin bence.
Buyuk hayalleri ve planları olan bir kişinin evlilikte bu kadar tercih sapması yapması normal değil gibi.
Anlamakta güçlük çektim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…