• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANMAK İSTİYORUM

tugceonay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
54
21
38
28
1 yıl bile olmadı evleneli, her zaman evlenmeyi istemeyen biri oldum. Yaşın 24. Eşimin doğru düzgün işi yok, maddi imkanı olmasına rağmen kendine iş kurmayı ya da işini oturtturmayı bilememiş. Yaşı 28. Benim hedeflerim çok farklı yurtdışında doktora eğitimine gideceğim, iş benim için çok önemli ve kendimi daima geliştirmeye çalışıyorum. Ben artık boşanmak istiyorum. Ona benzemekten korkuyorum.

Canim evlenmeden önce böyle olduğunu bilmiyormuydun. Evlilikle ilgili sikintilariniz yoksa hemen karar verme derim, sonra pişman olabilirsin. Maddi durumu iyi olan kişilerde bu malesef olabiliyor, ailesi her istedigini yapıyorsa yönlendirmiyorsa. Esinle konuşmusundur diye düşünüyorum is konusunda o ne diyor

Bu hedefler evlendikten sonra oluşmadı herhalde. Evlenmeden önce neden konuşmadınız?
çok saçma değil mi ya evleniyorsun yuva kuruyorsun birkaç ay sonra yok ben aslında şunu istiyorum bunu istiyorum boşanalım. Çocuk oyuncağı mı bu? Karşınızdakinin düzenini neden bozdunuz madem? Herkes kendi hedeflerine göre birini bulup evlenseydi.
Şimdi diyecem ki madem evlenmek istemiyordunuz neden?diyeceksiniz ki o ısrar etti bu ısrar etti....
Sizin kendinize göre karşımdaki şunu kabul etsin böyle değişsin şöyle yaşasın deme hakkınız varsa karşınızdakinin de var
İmkanı var ama iş kurmuyor çalışmıyor ihtiyacı olmadığını düşünüyor yada sadece canı istemiyor. Saygı duymak gerekmiyor mu? Bence gerekiyor. En baştan böyle olduğunu bildiğiniz bir adamı bunlar yüzünden eleştirmeye hakkınız yok ki

Bu hedefler evlendikten sonra oluşmadı herhalde. Evlenmeden önce neden konuşmadınız?
çok saçma değil mi ya evleniyorsun yuva kuruyorsun birkaç ay sonra yok ben aslında şunu istiyorum bunu istiyorum boşanalım. Çocuk oyuncağı mı bu? Karşınızdakinin düzenini neden bozdunuz madem? Herkes kendi hedeflerine göre birini bulup evlenseydi.
Şimdi diyecem ki madem evlenmek istemiyordunuz neden?diyeceksiniz ki o ısrar etti bu ısrar etti....
Sizin kendinize göre karşımdaki şunu kabul etsin böyle değişsin şöyle yaşasın deme hakkınız varsa karşınızdakinin de var
İmkanı var ama iş kurmuyor çalışmıyor ihtiyacı olmadığını düşünüyor yada sadece canı istemiyor. Saygı duymak gerekmiyor mu? Bence gerekiyor. En baştan böyle olduğunu bildiğiniz bir adamı bunlar yüzünden eleştirmeye hakkınız yok ki
Çok haklısınız. Sonra kendime kızıyorum ediyorum. Yapma her ailede sorunlar vardır diyorum. Birilerinin bana göstermesi gerekiyor. Şimdi ben açık açık yazayım. Eşimin annesi, eşini kaybetmiş. Psikolojik sorunları var bu yüzden kendisini sevmiyorum. Hiç bir zaman yönlendiren yol gösteren biri olmamış. Hiç samimi değilim kendisiyle de. Saygılıyım her zaman olurum ama sevgi olmaz. Hep uyuyor, hiç atik biri değil. Hep hasta ve yorgun😂 Eşimden hep o yalnız kalmasın diye yıllarca yanında kalmış hep aklını çelmiş çok iyi üniversiteler tutuyorken yollamamış çocuğu.. Ben annesinin böyle olduğunu bilmiyordum. Aksine her zaman yanında oldum eşimin, iyi şeyler başaracağına eminim. Bunu da biliyorum ama ben sevgi dolu mutluluk dolu bir aileden geldim, ama ben mutlu değilim. Evlendim ama psikolojik olarak iyi değildim o dönem kaza geçirdim ameliyat oldum ve kimse beni beğenmez diye düşünmüştüm. O kadar yanlış verilmiş bi karar ki bu zamanı geriye almak istiyorum ama alamıyorum.. ben mi çok hatalıyım yanlış düşünüyorum bunu da bilmiyorum .. sıkıştım kaldım

Canim evlenmeden önce böyle olduğunu bilmiyormuydun. Evlilikle ilgili sikintilariniz yoksa hemen karar verme derim, sonra pişman olabilirsin. Maddi durumu iyi olan kişilerde bu malesef olabiliyor, ailesi her istedigini yapıyorsa yönlendirmiyorsa. Esinle konuşmusundur diye düşünüyorum is konusunda o ne diyor
O bir şeyler yapacağım diyor her zaman. Beni önemsiyor, istediklerime önem veriyor ama sorun annesinde belki de.. ben mi yanlış düşünüyorum..

O bir şeyler yapacağım diyor her zaman. Beni önemsiyor, istediklerime önem veriyor ama sorun annesinde belki de.. ben mi yanlış düşünüyorum..
Seni onemsemesi, isteklerine onem vermesi çok güzel. Cogu evlilikte yok bunlar, erkekler duz mantık. Esin ince biri muhtemelen yoksa annesinide önemsemezdi. Eşinin annesinin hatası hep oglum yakınımda olsun diye el bebek gül bebek yetistirmis olması. Empati kur canim sen onun yerinde olsan ne yapardın. Yaptığı dogru degil ama malesef suanda Bende aynısını yapıyorum, tek basina cocuk büyüyenler en büyük hatası belki. Onu savunmuyorum oylede algılama. Neden mutlu olmadigini bulmalisin asil. Cunku sadece bu sebeplerden mutsuzsan başka biriyle daha mutsuz olursun diye düşünüyorum

Seni onemsemesi, isteklerine onem vermesi çok güzel. Cogu evlilikte yok bunlar, erkekler duz mantık. Esin ince biri muhtemelen yoksa annesinide önemsemezdi. Eşinin annesinin hatası hep oglum yakınımda olsun diye el bebek gül bebek yetistirmis olması. Empati kur canim sen onun yerinde olsan ne yapardın. Yaptığı dogru degil ama malesef suanda Bende aynısını yapıyorum, tek basina cocuk büyüyenler en büyük hatası belki. Onu savunmuyorum oylede algılama. Neden mutlu olmadigini bulmalisin asil. Cunku sadece bu sebeplerden mutsuzsan başka biriyle daha mutsuz olursun diye düşünüyorum
Gerçekten içtenlikle ve net cevaplar verdiğiniz için çok teşekkür ederim.. Sanırım parasal yönden mutsuzum ben istediğim her şeyi alan biriydim ama şuan bana çok koyuyor, ve annesinden kopmazsa yani kendi ailesini gözü görmezse diye çok korkuyorum gerçi öyle değil ama emin olamıyorum. Kadından hoşlanmıyorum hiç hemde. Belki de o sebeplerden. Ayrıca çok üzülüyorum, o kadar farklı biri olabilirdi ki şuan olduğu yer, fikirleri, her şeyi başka olabilirdi. Seviyorum seviliyorum ama bana bu taşlı yollar sanırım zor geliyor, bilemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bir psikolog falan mı gitsem

Kesinlikle psikologa gitmelisin, suanda görünürde birsey yok. İnsan gerçekten sevdikleriyle birbirlerine değer verirken bile o kadar buyuk problemler yasiyor ve evliliği sürdürüyor ki. Burda anlatmak istemedigin özel bir sorun eger ki yoksa bir sorun yok canım. Esini sen yönlendirebilirsin, is konusunda belki beraber çalışacağını bir is kurabilirsiniz.

Ben istediğim herseyi alan biriydim derken once tam nasıldin, suan nasil
Maddi olarak, kışı 6 ay işsiz kaldı şimdi yeni iş buldu, balayı falan yapamadık.. İstediğim şeyleri alamadım, gidemedik gezmeye falan. Ben iş arıyorum, eğitim hayatım hala devam ediyor okulda hoca olmak istiyorum tabi bunu evlenmeden önce konuştuk ben yanındayım derslerine odaklan dedi ama bu maddi zorluklardan dolayı kendimi kötü hissediyorum..

Maddi imkani var demistin, balayına falan gidemedik diyorsun. Yasin cok kucuk eğitim hayatini bitirmeden evlenmen kotu olmus, bitirmiş olsaydın istedigin şeyleri rahatca alabilecektin ekonomik özgürlüğün olurdu. Açılmayacak sorunlarınız yok canım, ilerde çok pişman olabilirsin bosanirsan

Maddi imkani var demistin, balayına falan gidemedik diyorsun. Yasin cok kucuk eğitim hayatini bitirmeden evlenmen kotu olmus, bitirmiş olsaydın istedigin şeyleri rahatca alabilecektin ekonomik özgürlüğün olurdu. Açılmayacak sorunlarınız yok canım, ilerde çok pişman olabilirsin bosanirsan
Maddi imkanı var fakat işten çıktı kışın. Maddi olarak dört evi var bi dükkanı ama birinde biz oturuyoruz sadece o kadar

24 yaş gerçekten küçükmüş ya işte of of..

1 yıl bile olmadı evleneli, her zaman evlenmeyi istemeyen biri oldum. Yaşın 24. Eşimin doğru düzgün işi yok, maddi imkanı olmasına rağmen kendine iş kurmayı ya da işini oturtturmayı bilememiş. Yaşı 28. Benim hedeflerim çok farklı yurtdışında doktora eğitimine gideceğim, iş benim için çok önemli ve kendimi daima geliştirmeye çalışıyorum. Ben artık boşanmak istiyorum. Ona benzemekten korkuyorum.
Iyi de niye evlendin o zaman madem farklı hayalleri vardı
Evlilik oyuncakmi

• Beğen
Reactions: H M
Evlenmeden önce işi var mıydı, keşke önceden iyi araştırıp düşündeydin 🙁

Back